Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
Floricel iti povestesc fara probleme(sper sa nu ne taxeze cineva pt offtopic).Am facut FIV in 15 februarie si mi s-au recoltat 16 ovocite din care 12 eraau foarte frumusele.In fiecare ovocit s-a injectat un spermatozoid pt ca ai sotului meu erau ca intr-un soi de concediu adik puturosi.In 48 de ore s-a putut observa diviziunea celulara si atunci mi s-au transferat 2 embrioni de 4 celule restul avand 2 celule.Deci am ramas cu 10 embrioni numai ca doar 7 au fost super frumosi si s-au congelat adica s-au bagat in niste chestii ca paiele de suc doar ca foarte subtiri si s-au introdus intr-un tanc cu azot lichid in conditii de temperatura foarte stricte -197 grade Celsius.In februarie nu s-a prins nimic deoarece am tras o gripa urata care m-a aruncat in pat si...asta e fost.In iunie am scos de la rece toti embrionii si au rezistat 4 .I-am pus pe toti si doar unuia i-a placut de mine si acum creste in burtica mea.Evident ca inainte de FIV am facut tratament de stimulare, analize de sange, etc.Cam asta e cu congelatii.Deci cu omuletul meu de zapada.Nu ai de ce sa iti ceri scuze pt ca nu e o chestie tabu.Da!printre ai nostri este in sensul ca ei stiu ca eu am ramas gravida natural.Nu ar intelege si nici nu ma stresez cu asta.
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor si la cat mai multe zile fericite alaturi de cei dragi.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ioana_p76 spune:
Salutari si din partea mea si cu putina intarziere
LA MULTI ANI DANDUSA!
LA MULTI ANI MOKIKA pentru TEODOR!
Ma bucur ca au mai intrat gravidute, Floricel si Hapy_uka - daca vreti pe listuta sa spuneti DPN-ul.
Ella ma bucur ca ti-a iesit f bine DT! Cred ca nu mai faci TT, nu?
Noi suntem bine, parca greturile s-au mai dus ziua insa seara apar in forta de obicei era invers, seara erau mai usoare. Si incepe sa mi se zica deja ca se vede burtica (se vede si din cauza ca era un pic burtica si inainte, dar acum sunt tare mandra)
Ella, Floricel, cca voi aveti 12 sapt, la voi se vede?
din partea noastra!
Ioana 10+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana, TT adio, nu-l mai fac pt ca nu am de ce.Sa ingrash buzunarele de la Synevo?Cat despre burtica se vede puuutin mai ales cand imi pun bluzita mulata.Sa stii ca si la mine a fost identic cu greturile care s-au mutat seara chiar noaptea as putea spune.Mai rabda putin.La mine au disparut si au aparut....foamea si poftele.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Ioanact spune:
Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
ioana_p76 ma treci si pe mine pe prima pagina?
Datele sunt urmatoarele:
DN:30.10.1981
UM:13.07.2009
DPN:19.04.2010
selen80 Sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
Ce putin m ai.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, Theodor mami de Mokika , sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
dandusa spune:
va multumesc mult pentru urarile de ziua mea
Selen,
ramasesem datoare...
acum recomand cu calduraaaa,slingul cu inele.nu se compara cu nimicccc.este bestiallll.uite aici cateva poze cu preferatul meu
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Bine v-am regasit! Ellanik, ce dr te urmareste? Da, eu am nascut cu medicul meu, adica l-am anuntat ca s-a rupt apa, mi-a zis sa merg la clinica sa ma consulte cine e de garda, caci vine si el imediat. Asa a fost, a venit special pentru mine. Operatia a facut-o impreuna cu medicul de garda al clinicii, adik dr. Coralia Stefanescu. |
Buna Crixia!
Felicitari pt bebe si mult succes de acum inainte cu acomodarea, sper ca totul decurge perfect
Eu sunt o viitoare mamica ..mai am in jur de 2 saptamani , voi naste cu dr Rusha,prin cezariana, tot la euromaterna; te-as ruga , daca ai timp, sa-mi povestesti cam in ce au constat pregatirilei dinaintea operatiei, in special daca a durut anestezia si daca ti s-a facut clisma..ma cam macina astea 2 aspecte si as vrea sa stiu la ce sa ma astept
Multumesc mult!
Uka, fericita 36+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
larisel spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? ioana_p76 ma treci si pe mine pe prima pagina? Datele sunt urmatoarele: DN:30.10.1981 UM:13.07.2009 DPN:19.04.2010 selen80 Sa ai nastere usoara si bebe sanatos! Ce putin m ai. ALBUM POZE RECENTE 8 si 4 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! |
Ce ma bucur pentru tine...ai reusit. Sarcina usoara si luuunga de 40 saptamani! Si un bb sanatos si frumos ca si surioara lui.
Poate intri tu si la "pufuleti" sa le dai de veste fetelor, se vor bucura cu sigurantza pt tine si alaturi de tine.
22+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Ioanact spune:
citat din mesajul lui larisel Ce ma bucur pentru tine...ai reusit. Sarcina usoara si luuunga de 40 saptamani! Si un bb sanatos si frumos ca si surioara lui. Poate intri tu si la "pufuleti" sa le dai de veste fetelor, se vor bucura cu sigurantza pt tine si alaturi de tine. 22+ odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Multumesc la fel!
Ieri ma batea' un gand sa intru la Pufuleti sa le dau vestea, dar o voi face chiar acum!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sf. Ioan Botezatorul!
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare