Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 13
abibrinza spune:
Selen, sa va traiasca minunea!
Ioana, chiar in Carrefour e un stand pentru gravide.Nu stiu exact locul de acum caci il tot plimba.Eu mi-am luat blugi, material excelent dar putin cam prost facuti la burtica, le-am pus eu un elastic lat si au fost imbracamintea mea preferata.Intreaba pe la raionul de textile unde sunt hainele de gravida.Nu imi mai amintesc de preturi.
Creem, o sa se obisnuiasca.Si la noi o sa fie cu planset cand va incepe Victor gradinita, dar sper s-o placa pe educatoare si sa fie bine.
Ioanact, sarcina usoara iti doresc!
Am dat azi corigente la scoala si am intalnit un caz care poate te intereseaza DanaAlex.O fetita corigenta care a fost data la scoala cu fratiorul mai mare in aceeasi clasa (diferenta de 11 luni intre ei).Baietelul e premiant si ea nu face fata.Trebuie sa fi foarte atenta daca vrei sa mearga impreuna la gradinita sau scoala.Si, legat de zodia fecioarei, sunt cam introvertite si calculate fecioarele astea.
Adina, merge Isidora la scoala?
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abibrinza Am dat azi corigente la scoala si am intalnit un caz care poate te intereseaza DanaAlex.O fetita corigenta care a fost data la scoala cu fratiorul mai mare in aceeasi clasa (diferenta de 11 luni intre ei).Baietelul e premiant si ea nu face fata.Trebuie sa fi foarte atenta daca vrei sa mearga impreuna la gradinita sau scoala.Si, legat de zodia fecioarei, sunt cam introvertite si calculate fecioarele astea. Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Poze mai noi |
salutare!!!!
uffff...copii din ziua de azi - invata din ce in ce mai putin - si profesorii lor ...
mersi pentru sfat ...eu cred mult si in materialul genetic, dar o vom face cu siguranta - inscrierea la scoala, ma refer - pe baze temeinice, nu ma grabesc sa-i dau in aceiasi clasa fara sa solicit sfatul cadrelor didactice de la gradinita pe care o vor frecventa si eventual cu cineva de specialitate din invatamantul primar... ellanik mi-a mai lamurit putin gandul acesta si este binevenit orice sfat...sunt la faza de idee, ei oricum cresc si invata impreuna, baiatul este mai mic, dar foarte capabil, avand in vedere ca "fura" informatii de la surioara lui...si acum, nu ca-s ai mei...dar sunt copii foarte dotati, fara modestie spun asta...dar numai gradul lor de inteligenta si educatoarele vor decide in aceasta chestiune...plus ca avem timp de gandire inca 4-5 ani de acum incolo...
...niciodata, dar niciodata nu imi compar copilasii intre ei si cu atat mai putin cu altii, exemplele pot fi bune/rele... fiecare individ are gradul lui de invatare, captare a informatiei, ritmul lui...si asa mai departe, pe scurt fiecare copil este special si unic, foarte bun la o materie si mediocru sau slab la alta, pot veni cu exemplul meu sau al oricaruia, eu am mers pe latura umanista incepand cu clasa a IX-a (am avut noroc ca a venit revolutia cand eram a VII-a), deoarece am avut talent real :))) la materiile de uman, insa la cele de real- gen chimie, fizica- au fost indulgenti profii ca m-au trecut, sunt tabula rasa si acum, la mate...hmmm, asa si asa...insa asa e in viata...nu le poti stii pe toate :)))....dar sotul meu e as pe real...asa ca sa speram ca odraslele noastre au luat ce era mai bun de la noi...sau nu:)))...vom vedea...timpul le descurca pe toate...
ref. la zodie...e buna, asa stiu eu si asta vad... am 2 prietene in aceasta zodie si sunt femei de succes, implinite, imbina cariera cu viata personala, una din ele este chiar mai vorbareata si mai vesela decat mine...cine ma cunoaste, stie !!!...
...nu te supara pe mine, am inteles mai demult ca esti profa de mate, parca la cernavoda....imi permit sa-ti sugerez, cred ca din graba tastarii ti-a scapat un i la vb a fi...
toate cele bune....
DanaAlex spune:
hehehehe ....abibrinza, esti "fecioara", cum de altfel sunt si andicu, dandusa, ioana_p76, mirela79....o lalaaaaa...cate mamici-"fecioare"pe topicul asta....bine ca am zis de bine de zodie, slava domnului, fara sa stiu ....ca aruncau colegele de topic cu rosii in mine... cate un pup la toate si multi pupicei pentru fecioarele mai mititele
maine trebuie sa citim ziarele...acum ma uit la prim ministru ...e in direct si vorbeste mult, grav si de rau....vai de noi ce vremuri traim...
a terminat boc de vorbit....ma duc la
toate cele bune...
p.s. ioanact succes cu sarcina, sa ajungi cu bine la termen, bebe sa fie mancacios si sanatos....am admirat-o si pe ioana, v-am vazut si pe voi prin concedii, am dedus ca esti sotie de preot...sper sa nu gresesc...oricum, doamne ajuta, sarcina usoara in continuare ...
uuuu...ce noapte mare....se fixeaza salariile bugetarilor...nu ma mai duc la , mai stau sa ma uit la tv...
irina81 spune:
Mamacita,Ioana,multumesc pentru urari!
Selen,felicitari pentru micuta! S-a nascut in aceeasi zi cu Michael Jackson.
La multi ani Sara (Simonasima)!
larisel spune:
ellanik O sa mai fac o ecografie morfologica, dar nu numai asta este problema (ca trece perioada optima cand se face aceasta ecografie, adica intre 22-24 saptamani), nu m-am mai intalnit cu dumneai de 1 luna jumate si se tot amana, cred ca implinesc 2 luni si ceva cand ajung in sfarsit la consultatie. Si-asa mi se pare cam rar o data pe luna avand in vedere sarcina mea gemelara (cu risc crescut), dar o data la 2 luni???
ioana_p76 Eu am mai gasit un magazinas cu haine de gravide la Marvimex (stanga maxim), dar cand am fost eu avea doar haine mai groase (blugi, raiati, compleuri de toamna)...de-acum incolo vor fi bune. Eu tot in Piata Grivitei am gasit cate ceva si mi-am luat si o bluzitza de la Mothercare (City) la 65 ron=1/2 pret...oricum oferta redusa si pretzuri exorbitante.
23+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
selen80 Sa-ti traiasca minunea mica si sa creasca sanatoasa si frumoasa! Iar tie refacere rapida si mult laptic!
Cand ai timp...poate ne dai detalii despre nastere, conditii, bagaj, evetual recoltare celule stem. Superbe pozele...tu arati asa de bine si de fericita...iar bb-lina n-am cuvinte.
23+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Selen80, felicitari pentru micuta printesa! Ii dorim, sa creasca sanatoasa, frumoasa si sa va aduca numai bucuriii, iar mamicii ii dorim refacere rapida si laptic mult si bun! Aveti o printesa frumoasa foc!
Ioana, felicitari pentru micutul dansator! Mai ai putin si treci de primul trimestru! Iti doresc o sarcina usoara si la termen
Larisel, felicitari pentru cele 2 printese!
Cred ca iti vine foarte greu sa-ti vezi fetitele o data pe luna! Dar nu poti, sa-i spui dnei dr , sa va vedeti mai des?
Si eu trebuie sa-mi cumpar haine de gravi, voi merge la marvimex poate imi gasesc ceva, daca nu, voi incerca si la targ!
Ellanik, ma bucur, ca ai scapat de greturi si de primul trimestru! Iti doresc sarcina usoara si la termen! Eu am fost asa de fericita, cand am scapat de ele , dar acum, au inceput iar greturile si varsaturile, din cauza ca unul din bebelusi imi apasa vezica biliara!
Saptamana trecuta am fost la control, si avem 2 grasunei frumosi foc,la 26s aveau 890gr si 940 gr. Abia asteptam intalnirea de saptamana viitoare!
Multi pentru gravidute, mamici si pitici!
26+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."