Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ah..da.Minevita ne-a dat..este un complex de vitamine f bun pentru copii

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Merci, Ayla! Astept si eu vesti bune de la ortopedul vostru.
Vicentiu e invatat sa ramana cu parintii mei ca eu plecam de acasa de la 2 saptamani. Si se simte minunat rasfatat de ei.
Acum se ridica singur in fundulet si trebuie sa am mare forta sa il mai asez si culcat. Cand vreau sa il pun in carut se opune intarindu-si piciorutele. Se uita cu tata la stiri seara ( mare galagie face daca aude ca au inceput si el nu e prezent, aici fiind opusul meu, caci mie nu imi plac).
Mananca mar+banana+cereale Milupa sau piure de radacinoase cu laptic Milupa doar daca asculta muzica pentru copiii de gradinita. E dependent de suc de pepene rosu, am avut curaj sa incerc deoarece e un mare pofticios.
E mare vorbaret, asa ca mine in viata de zi cu zi, nu cea de pe forum.
Este dezvoltat mai mult decat trebuie sau si mai mult decat ma asteptam: are 8500g si 70 cm. Asa ca am donat si hainele de 6 luni si poarta cele de 9 luni.

Eu ma ocup cu sprijinirea copiilor sarmani cu lucrusoare necesare pentru a mai uita macar putin de grijile zilnice. Ajut in special un baietel fara mama si unul care trebuie sa mearga acum la gradinita. Am primit ajutor de la mamicile de pe DC si sunt mereu in cautarea celor necesare lor, caci vor avea in continuare nevoie de Pampers, cereale, lapte, hainute, jucarii.

Si asa nici nu stiu cat de repede a trecut timpul!

Toate cele bune si pupici!

Mamica lui Vicentiu Stelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gigelica - te-am auzit cu utrogestanul ca sa intarzie rsuhii...hmmm..pai de la utro nu intarzie de loc, vine chiar daca iei neintrerupt atata timp cat ai ovulat. utro se da si fetelor care au ciclu prea lung ca sa vina mai repede.... oricum ai grija sa nu iei dimineata pe gura pt ca da ameteli. bafta.
eu am fost pe stop mireasa
chiar...mie nu mi-a venit inca. am 3 saptamani de cand nu mai alaptez exclusiv si vreo 10zile de cand nu mai alaptez deloc...hmmm
am si eu o nunta duminica...te pomenesti

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

La Multi Ani si din partea noastra sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi: si .

Si noi dorim la mamicile ingrijorate numai bine pt copilasi .

Sophia mea inca este mucioasa, am bagat-o pe antibiotic si e putin mai bine - ca saracuta nici nu putea sa mai pape ca nu avea cum sa respire. I-am facut aseara o baita mai fierbinte, si am tinut-o mai mult in baie sa inhaleze aburi de la apa si de la o oala de ceai de musetel, iar azi dimi am tinut-o aplecata peste o alta oala de ceai de musetel si cred ca da rezultate (am citit despre aburi pt desfundat nasul pe net scris de o mamica).

Noi inca suntem la inceput cu diversificarea, dar cand o veni timpul si eu cred ca o sa ii fac branzica din lapte praf (asa am facut la Gabi), cu toate ca dr. de familie a fetelor are un nepotel de 4-5 ani si stiu ca ii dadeau cand era mic branzica de vaca cumparata (de aceea la pachetele).

Kea vroiam sa-ti spun ceva, dar am uitat - citesc din urma si revin.

A, si mi-au intrat banii pt CIC , am depus dosarul cam pe 10 iunie, si au intrat banii luna aceasta, si cei de la CIC, mi-au spus cand am depus dosarul ca o sa primesc banii in august si se pare ca au avut dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aris si eu tot cam pe la 5 luni am inceput humana 2..pana atunci am gasit 3 cutii de 800gr de humana 2 de la 4 la 6 luni..si i-am dat din alea..
am sunat la un nr de la humana pe care mi l-a dat o tipa in parc..a zis k sunt cutiile mai ieftine..dar pana la urma acelasi pret ca in car4..oricum..acolo am gasi humana de la 4-6..dar nu mai au..

mai vroiam sa scriu ceva..dar..am uitat..

ma duc sa pasez supita

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

]Delia Ioana si Victor-Andrei , bebelusi de Grace30

Vicenzo Stelian, bebe de Malta

Costin, bebe de Madyn

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

multumim de suport fetelor, nici nu stiti ce piatar mi-am luat de pe inima...

Poze gemeni

Povestea noastra

Pfffiu, ma bucur ca nu e nici o problema.
Minevita ti-a dat pt cei mici? Ca si Clau ia, dar eu stiu ca se da este 1 an (poate gresesc). Luana a luat Infant Formula. Plus picaturi de Fier si Vigantol.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

minevita sirop se da de la nastere..dc e nevoie, ca e doar complex de vitamine, nimic chimic:)

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ayla, cred ca fiecare copil are ritmul lui (referitor la diversificare si mese), si cred ca cel mai bine e sa ii inlocuiesti mesele alternand cu mese de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

petrean, ma bucur ca nu sunt probleme.

Luni merg si eu Stefan la medic sa vad daca a mai luat in greutate, de mancat nu prea mananca.Am uitat sa multum,esc fetelor care mi-a raspuns ce si cat mananca piticeii.

Am scapat si noi de mucisori. Aerosolii astia sunt o minune dupa 3 sedinte s-a simtit mult mai bine.

Intreba cineva de razatoare de sticla, eu am vazut acum cateva luni la un magazinas aproape de mine ( in Titan). Nu stiu daca mai au,daca am timp deseara merg sa vad.

Poze

Mergi la inceput