Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
cativ13 spune:
Mie imi place cel de lemn dar si cel cu pete
Sa ne tii la curent si sa ne spui si ce vezi maine in Dragon. Eu ma bag la somn, Va pup pe toate si va doresc o noapte linisita, fara treziri, daca se poate.A,m-am verificat, n-am nimic dar o sa urmaresc cu atentie...daca apare?mami de Silvia Ioana
lysbeth spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Mie imi place cel de lemn dar si cel cu pete Eu ma bag la somn, Va pup pe toate si va doresc o noapte linisita, fara treziri, daca se poate. A,m-am verificat, n-am nimic dar o sa urmaresc cu atentie...daca apare? mami de Silvia Ioana |
da sa traitzi, revin cu poz(n)e

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Vaaai, eu nici nu stiam de asa ceva Acum ma duc sa ma verificmami de Silvia Ioana |
Dyana, daca ai tendinta de a face keloid, nici cimeonsilul nu te prea ajuta. Cimeonsilul are si banda compresiva, care impiedica formarea cheloidului. Dar nu ai operatia jos, in chilot? Cu ce te deranjeaza de te necajesti asa?
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea si eu sunt aici, cu un pahar de vin in mana, umplut pe sfert cu zgarcenie de sot, cica nu-mi da mai mult ca poate incep sa fac tumbe ![]() Keutu cheliutu 4 luni |
Voi aveti fiecare seara ei de
? Ieri gigelica, azi tu?
Numai Bogadana se multumeste cu lubenituri si io poftesc la frunzele mele
si Alex nu mi-a luat salata romana.
Bogadana, cand intarcam si noi pruncii, ne intalnim la o betie, da?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
petrean spune:
monica..te invit de luni bune..la mine..tot astept ziua aia sa ma suni.."gata..azi venim"
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
Kea spune:
pe mine nu m-a bagat nimeni in semana dar eu intreb la modul cel mai serios: copiii vostri adorm usor, fara maraieli? Keutu ziua adorame relativ usor, dar sera e un adevarat spectacol, cant tot ce-mi vine in cap, topai cu el prin casa, fac de toate pana sa adoarma.
lysbeth
, vazusem poza, dar credeam ca picioarele alea sunt de la masa alba si ca scaunul e din acela ce se prinde de masa. Chiar ma miram cum o masa de plastic poate sa sustina atat greutate. Acum, dupa ce am terminat paharul cu vin, am vazut mai bine, ca de fapt picioarele sunt de la scaun
.
4 luni
gigelica20 spune:
Buna seara,
Citesc ce ati scris azi harnicutelor...si revin printre voi si eu...ca maine ma duc la o nunta in familie...si cred ca ne vom reauzi luni abia.
Si cine vrea sa il vada pe Victor...sa aiba rabdare cam 15 minute...acum incarc niste poze pe picasa.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Kea spune:
Monica, una trebuie sa faca de serviciu cu
. Azi ma sacrific eu.![]()
Eu nu stiu cum e sa-ti fie pofta de niste frunze.![]()
4 luni
petrean spune:
kea..eu ma laud cu 2 bebeici..care adorm..foarte usor..si ziua si seara. Daca in schimb...stau nedormiti...si ajung sa fie f obositi..fac un circ..de se aude pana la arad![]()
Lucia..am avzut ca ai sunat..acum vrei 5 minute..si mi-a fost jena sa deranjez..las ca vb maine
monica..tu lui clau ii dai de mult timp minevita?am vazut ca scrie ca nu se prea da perioada indelungata..tot pt inapetenta ii dai?
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
petrean spune:
eu de-o luna mananc numai fructe si legume
..si cand spun legume..din cele mai..."ciudate"..apio, salata chinezeasca...nu deageaba am ajuns la 47 kg:D
si..acum va las..ca urla un somn in mine...de nu-mi mai pot tine ochii deschisi nici de pun niste scobitori..mai mult..mi-am pus ochelarii de vedere..pe care-i port cand imi aduc aminte..sa pot scrie si mesajul asta...
va pup..sa aveti o noapte linistita
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra