Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si intreb inainte, pot sterge albumul "Ghiocei?"

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Kea, adorabil Keutu! Pozele sunt in albumul tau, al doilea din lista.
Floric, intr-adevar spatiul de stocare a ajuns la 99,83%, dar asta pt tot contul, nu are legatura cu albumul tau. Daca acum Kea a incarcat inseamna ca mai era loc, sau poate pozele tale sunt prea mari. Incarca doar cate una singura, sau redimensioneaza-le.
Eu mai sterg acum din pozele Luanei, din albumul meu, sa va fac loc, pt ca oricum noi avem pagina si as fi rea sa tin si aici locul ocupat. Macar de vreo 2-3 poze sa-mi lasati si mie loc, daca e sa va arat ceva urgent, si sa nu dispar de tot din lista.
Alta solutie ar fi contul comun din piczo unde are fiecare pagina personala si loc nelimitat, sau pe alt site sa va deschideti cont separat. ca oricum in timp pozele se aduca, deci stergem din cele vechi sa avem loc la altele noi, dar uite, eu vreau sa le pastrez din urma (nu la cortul comun ma refer) si nu vreau sa stric ce am muncit cu pozele Luanei din urma. Asa ca eu creez alta pagina, sau alt album, si... mergem inainte.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Multumim tare mult. Daca tot ai pomenit de piczo, da-mi te rog datele. Adresa si parola sa pot intra acolo si gata am rezolvat problema.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

ayla
Eu zic ca il poti sterge, cred ca pozele se regasesc la fiecare in album. Eu mai pusesem o a treia poza si de ea imi zice ca e incarcata deja, dar la mine in album nu apare.

saby, in prima faza poti sa-i mai dai pastarnac, dovlecel, morcov, broccoli

4 luni

Mergi la inceput

Ti-am trimis PM. Stai sa ma loghez sa vad daca ai pagina. Daca e cineva care nu are pagina (din fetele noi venite) si doreste, trageti-ma de maneca si rezolv imediat.

Mergi la inceput

si ca am avansat la stelute albastre.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

ayla
Eu zic ca il poti sterge, cred ca pozele se regasesc la fiecare in album. Eu mai pusesem o a treia poza si de ea imi zice ca e incarcata deja, dar la mine in album nu apare.

saby, in prima faza poti sa-i mai dai pastarnac, dovlecel, morcov, broccoli

Keutu cheliutu 4 luni

Kea, prea mult loc nu s-a facut, ca eu am avut putine poze, si nu de rezolutie mare. Acum e la 96,75%, am sters si albmul ghiocei.
Eu vad doua poze cu Keutu grasutu si cu ochisorii de un albastru adevarat.

Edit: Ada, pozele care le-ai pus in album pt mine le poti sterge, ca eu le-am salvat. (nu imi permit sa sterg pozele nimanui, chiar daca pt mine le-ai pus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ayla multa sanatate lui Clau Osa fie bine

Atat m-am plimbat zilele acestea prin parc, ca ma dor incheieturile de la maini la cat am impins carutul . Acum am facut o pauza si stam un picuta acasa, dar peste o ora iesim iarasi, caci este mai cald in casa.

LA MULTI ANI ghioceilor care isi serbeaza astazi ziua

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

good news...m-a sunat pediatra.si a spus asa"desi toate valorile sunt mai mici decat minimul admis, procentul in care ele sunt mai mici face ca ele sa fie bune..intelegeti oare ce spun???"nu e anemie..nu e rahitism..le-a dat doar niste vitamine..sa manance...mai bine...(si andrei a luat pikovit suspensie)..asa k...ufff....m-am linistit..ca deja..aveam palpitatii..
Acum..Monica..astept vestea buna de la tinesanatate lui Clau

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Offf ce bine! Incepusem sa am emotii.. Multumim lui DD ca nu e nimic grav! gemenii sa creasca mari si voiosi!

Ayla: sper sa fie bine luni la ortoped.

Elena, mami fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello

RIVALI am vrut sa ma laud ieri cum a mancat fiu-meu vreo 280 ml de laptic la o masa, dar ma abtin, ca azi iar avem o zi cu mofturi. A, azi i-am dat sa manance in cadita, l-am lasat doar in Pampers si taaare bine e sa nu ai ce freca!

KEA super Keutu'! E falcos si are ochii maaari!

MONICA sterge din albumul meu, lasa o singura poza, de samantza, io oricum incarc la sermnatura.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Petrean sa papati bine!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput