Darius-Andrei - un ingeras senin al cerului (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

camy

camy

mai sunt 6 zile!!!!!

tinem pumniiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Pentru prima data de cand citesc acest subiect m-a inundat un sentiment de bine si de bucurie si de liniste... da, Camy, vei incepe viata noua curand , cea de mamica a unui bebelus, apoi a unui copil, adolescent, om in toata firea...Va tin pumnii sa stea Flavius cuminte la burtica pana zice doctorul ca a venit momentul intalnirii. Multi si multe pentru toti trei: mamica, tatic si bebelus!DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

La ce ora esti programata sa intri in sala???

Sa iti amintesti ca noi ne gandim la tine, in acele momente,tinem pumnii stransi si trimitem muuulta energie pozitiva

Deci ...faci un scorpiut

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai...nu mai plec luni la tg Mures ..am vb cu medicul meu...si mi-a zis ca mai stau...sa-l sun marti sa vedem cand plecam la Tg mures....
..cine stie cand ma opereaza asta....ce draci am...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Stai calma, si daca pleci marti te poate opera miercuri. Voreveste cu bebe sa stea cuminte la burtica pana il scoate doctorul.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Camy stai calma, mai sunt cateva zile pana il vezi pe Flavius, vorbeste cu bebe sa stea linistit pana atunci

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

camy, buna, sper ca mai citesti pe aici pana pleci.Am si eu o intrebare, s-au asigurat doctorii ca bebe are plamanii pregatiti pentru nastere? Intreb asta pentru nu pentru a te speria, ci pentru ca mai bine esti avertizata inainte decat sa fie tarziu.Eu am nascut la 38 de saptamanai , aproape 39 , cezariana, pentru ca bebe nu era intors (eras orizontal) si sus, si nu s-au asigurat ca e pregatit de nastere, a fost scos ca din oala si a suferit detresa respiratorie.Acest lucru nu s-ar fi intamplat daca i se facea o injectie cu surfactat pentru maturarea plamanilor.Pentru ca in mod normal un bebe se naste dupa 40 saptamanai, daca nu da el semne inainte de termen, prin ruperea apei, ca e preagatit de nastere.
Asa ca , iarta-ma daca te-am speriat, nu vreau, vreau doar sa ai totul clar inainte de cezariana, sa ai situatia sub control cat se poate ,ca dupa...
Si asta e un lucru foarte important, sa nu se joace doctorii, cum a facut a meu, ca e vorba de o viata asteptata atata timp.
Nastere usoara si sa fie bine atat cu bebe cat si cu tine .Sa ne auzim(citim) cu bine cand te intorci.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

tot eu, si nu te stresa ca nu te opereaza mai repede, poate e mai bine asa, stii tu tot raul spre bine, cu cat mai aproape de termen, cu atat mai bine.Daca bebe nu sufera, se dezvolta bine la tine in burtica, nu vad nici o graba sa-l scoti.Fa exercitiul asta de vointa si nu grabi doctorii.Mai bine mergi acolo si sa te aiba mereu sub observatie, monitorizata ecografic si sa se intervina oricand.Asa ca sa poti sa duci sarcina cat mai aproape de cele 40 de saptamani si de ce nu si 41.Spun asta din experienta, pentru ca la al doile acopil al meu, dupa experienta neplacuta cu primul nu am mai vrut sa-l scoata (tot cezariana ) decat atunci cand e el pregatit.Si tot nu mki-a iesit, pentru ca depasise 4 de saptamani si domnu meu tot nu vroia afara, dar era mereu , zilnic eco facut, masurat , verificat lichid, etc..
Abia dupa ce a implinit 41 de saptamani am zis gata , hai ca stiam ca nici prea mult nu e bine, la 42 deja e prea mult.
De aceea daca poti sa fii supravegeaba bine, sa nu risti nimic, grabind lucrurile.Si eu am fost nerabdatoare la prima sarcina si ...nu a fost cum trebuie.
Am tinut sa-ti spun toate astea poate mai citesti pe aici pana pleci si iei o decizie buna, pentru toata lumea.

Te asteptam sa ne faci cunostinta cu bebe cat de curand, atunci cand e momentul sortit sa vina el pe lume.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Si eu zic ca ar fi ideal sa fie scos bebe in saptamana 40. Va fi mai bine dezvoltat si va avea un alt start in viata. Teoretic din saptamana 38 plamanii sunt maturati, la tine roxy a fost probabil o exceptie care confirma regula.Apropo se pot face analize care sa spuna daca plamanii sunt maturati?, daca da, scrie-le aici pentru ca la Targu Mures sa stie exact camy ce sa ceara.Ne rugam sa fie totul bine.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Multumesc Roxy, sa stii ca nu ma supar..eu mi-am pierdut un copil, stiu ca numai dupa ce treci prin ce treci dai sfaturi pt ca ai trecut prin astfel de probleme.
O sa vad acum, ca nu plec la Tg Mures, numai maine, adica marti a ramas sa mai vb la telefon.
Eu am si rh -, si se recomanda scoaterea lui bebe mai repede.
Acum sa vad, sa vb si eu marti cu medicul meu si o sa-l intreb de maturarea plamanilor.

Multumesc frumos!

Si apropo...Flavius misca continuu..si Pustache a fost surprins de puterea lui..a zis ca nu a mai vazut asa ceva ..zic si eu asta nu e nici un semn???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput