Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BUN VENIT PE LUME KAROLINAsa fii sanatoasa, papacioasa, cuminte, desteapta si sa ai parte de tot binele din lume.

FELICITARI MAMI CLODUTE recuperare rapida, lapte mult pentru bbelina si multa sanatate.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

X_ggg uite lista mea, ajutata fiind de fete, poate gasesti ceva util:
- pampersi - Bella Happy nr 1 de 2-5 kg, cu gaura in zona buricului, pentru primele saptamani, 42 de bucati la set, pret 26 lei (cel mai ieftin gasiti in Bila si Carrefour, mai ales ca au si promotii cu servetele umede cadou);
- betisoare cu opritori - nu va aruncati la marca Chicco, ca mine, ca am dat 17 lei pe cutia de 90 de bucati, dar cele de la Dalin cu vreo 400 de bucati la 8 lei sunt la fel de bune; marca Bella e la fel de buna si costa vreo 3 lei 60 de bucati; va recomand Carrefour, in nicun caz farmaciile si mai ales nu Sensiblu, sunt nesimtiti la unele preturi (si de 3 ori mai mari);
- pentru nas si ochisori apa termala de la Uriage cu 20 fiole a cate 5ml, la 21 lei (Help net), veti avea nevoie din plin;
- comprese sterile pentru ochisori (sunt la 50 de bucati mici, clasice), veti folosi multe; ochisorii se sterg de la baza capului spre nasuc, cu cateva picaturi de apa termala pe comprese; in nasuc se pun picaturi;
- batistuta bebelusului e recomandata de toti, costa 44 lei si se monteaza la aspirator; pare horror, dar e cea mai buna, spune targul;
- seni aleze, 60x60 bun si pentru mamica in maternitate, dar si pentru copil cand e schimbat, e un scutec absorbant; costa la Carrefour setul de 5 bucati, 5 lei;
- bad pad Happy Bella, acelasi lucru, ca mai sus, dar cu desene pe el, dimensiunea 60x90 la 7 lei, tot la Carrefour;
- scutec de bumbac 100 %, alb imaculat la 5 lei, dimensiune cam 80x70, Carrefour;
- husa/cearceaf de pat cu elastic 60x120 (dar merge si la saltea mai mica sau mai mare) la 9 lei, 19 lei sau 33 lei, eu am luat din fiecare si am fost multumita de toate, acum fiecare dupa cum prefera, dar cel de 9 lei e la fel de bun cu cel de 33 lei;
- pentru imbaiat copilul eu m-am oprit la Mustela la 42 lei, e si sampon si gel de dus (2 in 1) la butelca parca de 500 ml, cu spuma si fara lacrimi; dar am luat si Jonson baby soothing naturals, numai din plante, sa fie......, la vreo 15 lei;
- cadita de imbaiat, de la Carrefour cu 40 lei, superba;
- pompa de san de la Tommee, italieneasca, la 137 lei, Help net, cu set biberon, tetina de 0 luni si o husa superba; eu am preferat manuala, ca sa pot regla presiunea, dar multe fete prefera pompa electrica, iar cea mai ieftina electrica e de la Primii pasii, ca la firmele mai rasarite dai si 500-600 lei si eu una n-am vazut care ar fi beneficiile;
- tampoane de san de la Avent, 24 de bucati, 22 lei (sunt si la set de 5, care se spala, ffff estetice, dar eu refuz sa stau sa spal asa ceva);
- suzeta 0-6 luni de la Canpol babies la 6 lei, farmacia Dona;
- biberoane Avent, set de 2, anticolici, 42 lei, tot Dona;
- sterilizator Chicco, Metro, 110 lei, merge orice tip de biberon, dar merg si borcanele de muraturi sterilizate, dupa intarcarea copilului, asta ca sa aiba o utilitate si dupa;
- set forfecuta, unghiera si pila, pe incercate de catre alte fete, setul de la Nuk ar fi cel mai bun;
- termos pentru biberoane, dublu la vreo 23 lei, Dona;
- spray antibacterial anti ecoli, stafilococi si alte alea la 5/7 lei;
- saltea de patut si chiar patuturi, merita verificat la Carrefour ca au super promotii, de la firmele mari; eu nu am luat saltea din nuca de cocos, asa cum recomanda toti, deoarece mi s-a parut ca-mi doarme copilul pe lemn, asa tare e, am luat una pe care ar dormi orice om/copil normal comod;
- chiloti de unica folosinta pentru maternitate, frantuzesti, set de 4 la 12 lei, Carrefour (departamentul de biberoane);
- pentru termometre de camera si alte nimicuri, vizitati tot Carrefourul, in farmacii, aceleasi marci sunt si de 2-3 ori mai scumpe;
- saltea de infasat, Ikea, 25 lei;
- prosoape de baie superbe Ikea, diferite preturi, dar vedeti ca nu toate merita; de exemplu, veti vedea un mostrar care contine:
- salteaua de infasat + 2 huse speciale la 29 lei (pe margini cu rosu si albastru, de parca toate avem gemeni fata si baiat, separat nu se vand)+ o paturica speciala cu 2 fete sub forma de broasca sau ursulet (cam la vreo 35 lei)+ prosoape, de ajungi la un 150 lei si ceva toata distractia.
Eu am sarit peste husele care imbraca salteaua de infasat si peste broscuta (ca doar nu stau sa intorc copilul ca pe sarma dupa fetele acestei chestii), faceti si voi cum credeti......
- sac de dormit 0-6 luni de vara sau iarna, dupa cum prindeti sezonul , Ikea, 40 lei (superb, ieftin si util);
- dermalin, detergent pentru spalat hainele bebelusului, farmacii, la 35 lei;
- balsam de rufe pentru copii de la Chicco, tot farmacii;
- protectoare sani artificiali, aici Avent si Nuk ar fi mai bune;
- daca vreti sa supliniti laptele matern cu formula, atunci cica Milupa ar fi mai gustos, cel de 0 luni, cu apa speciala sugari de la Humana, aici inca mai experimentez si mai cercetez si eu;
- fierbatorul/incalzitorul de laptic eu nu-l iau, deoarece e ca o cuva pe care o bagi in priza pe sistemul fierberii in bain-marie; voi incalzi frumos apa in orice vas si voi scufunda lapticul cateva secunde, cat e nevoie pentru incalzit......
- pijama si sutien de la Jolidon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Alecsza, cu cel mai mare drag transmit vestile de la tine!

Santorini, luni avem treaba, mamaaaa ce putin mai e!

Monica, eu zic sa stai cumintica acolo daca dr ta crede ca asa e cel mai bine, noi ne gandim la tine si iti tinem pumnii in continuare.

Aida, Camy, Daci si cine mai era, nu suparati pe nimeni, din pacate asta este experienta voastra si tot din pacate asta este realitatea in care traim, deci nu va mai ganditi ca ati suparat.

Techila, mai ai asa de putin, si tu esti atat de optimista si de increzatoare incat nu cred ca or sa te doboare astea 4 zsile, capul sus, privirea inainte si acusi se termina. Multi pupici de la noi.

Adela, daca e nevoie, noi scoatem agitatele, dar stiind ca tu ai vrea sa stea pana luni nu le scoatem pana nu ne spui tu.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:

Nasterile asta in direct ma umplu de emotii si imi accentueaza teama ca poate se intampla ceva si apar si eu cu vestea cea mare inainte de termen. Dar sper sa fie totul ok si sa nu se grabeasca mai ales ca noi avem pe tati plecat si vine abia dupa 15 sept acasa. Ma gandesc cu groaza ca ma apuca cine stie ce contractii noaptea si atunci va trebui sa incep sa sun pe toata lumea..sa ramana cineva cu Albert pe acasa..iar eu sa trebuiasca sa ma duc singura pe la spital. Deci am tot felul de scenarii care sunt cam pesimiste. Dar mai ma incurajez si zic ca poate o sa stea bebelina mea cuminte si sa astepte totusi sa vina pe lume cand trebuie..

Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Iulia, iti tin pumnii sa fie totul bine, sa stea bebelica in burtica exact cat trebuie. Nu iti face griji, o sa vezi ca totul o sa fie bine.

Si noi suntem in aceeasi situatie, dar sunt optimista. In fiecare zi ii zic la strutza de Ana sa nu care cumva sa ii vina ganduri de venit... nici macar pasaport nu avem pana marti (nu putem ajunge in HK la spital), trebuie sa ne mutam intre timp, asa ca sa faca bine sa sada acolo, ca sade bine. Are timp sa ne vada dupa ce o iesi, de se satura de noi! Unde atata graba?!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Maaammmaaa, Oana esti tare!!!
Te pup...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
32+ cu - Rares
AMR 8 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Mergi la inceput

Ah, cum am putut sa nu felicit noua mamica?!!!

Clodute, refacere grabnica! Sa-ti traiasca bebe Karolina, numai bucurii si impliniri sa va aduca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Multumesc Nela de incurajari si iti doresc si tie ca totul sa fie asa cum iti planuiesti.

Stii care e faza frumoasa ca sotul meu e undeva pe aproape de tine si o sa vina acasa din Hong Kong sau Ho chi minh..Asa ca de cate ori te vad pe aici ma gandesca la el ca e prin zona ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

Multumesc Nela de incurajari si iti doresc si tie ca totul sa fie asa cum iti planuiesti.

Stii care e faza frumoasa ca sotul meu e undeva pe aproape de tine si o sa vina acasa din Hong Kong sau Ho chi minh..Asa ca de cate ori te vad pe aici ma gandesca la el ca e prin zona ta.

Hehe, asta da coincidenta! Ma bucur sa aud ca ma asociezi un pic cu ganduri asa frumoase, legate de sotul tau! O sa fie bine, stiu eu, o sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mai avem un bebelus!!

BINE AI VENIT PE LUME KAROLINA!
Felicitari Clodute, sa fie sanatoasa printesa si sa va aduca numai bucurii! Sa ai mult laptic, refacere rapida si bebe papacios si fara colici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ce surpriza!
[size=4]Felicitari mamica de Karolina!
Va doresc tot binele din lume, sanatate si multe bucurii!
[/size=4]

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput