Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele...cati bani mai trebuie stransi pentru alex? stie cineva?

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Am vb cu Monica... e bine...are contractii...dar e bine...pe 26 e programata la ceza!....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mary_07 scumpa , vezi ca nici eu nu am avut contractii de nici un fel , doar apa fisurata si nu e chiar ok sa stai asa cu ea. Suna si intreaba ca nu se intampla nimic

... deci am ras cu lacrimi la 'noaptea veveritelor' bine ca nu am patit ca sora iulikai sa mi se rupa apa

... intru sa fac un nou capitol daca nu s-a anuntat nimeni inca pana sa trimit mesajul

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetele...cati bani mai trebuie stransi pentru alex? stie cineva?

varsta bebe

poze

2800 ron

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

camy punem si noi 100 lei azi daca ajungem la banca , daca nu luni sigur oooof , sa speram ca se strang in timp util

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu am bagat la cuptor o pizza dinaceea sanatoasa, congelata plina de ingrediente proaspat culese, o pap ca miroase demential si apoi plec sa cumpar Pampersi si ce mai gasesc.
In ritmul acesta cred ca la inceputul lui octombrie am si eu bagajul gata dar cel putin nu ma poate acuza nimeni ca nu ma straduiesc

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Multumesc mult pentru incurajari tututroro fetelor! sper sa fie totul bine ca azi noapte incepusem sa ma emotii si nu puteam sa adorm!

Luto si eu l-am intrbat daca nu e prea devreme, dar luni voi fi in 38 se saptamani si 2 zile si cele programate cam asa se fac.

Ionika o sa fac rahianestezie. Chiar daca a mai facut cineva vreau si eu ceva sfaturi (am inteles ca nu trebuie sa misti capul dupa, dar oare inainte si in timpul operatiei? si ca trebuie sa bei apa dupa, dar cum faci daca nu misti capul?)

Iulika asa cum au zis si fetele ceaiurile de anason, chimen si fenicul (dar sa bei cam 1,5 l cel putin), la noi se mai ia Galactogil (eu deja mi-am cumparat, parca e frantuzesc) si Galafor (o chestie homeopata)! Si mie de faza cu laptele imi este cel mai frica, dar am inteles ca perseverenta e f importanta!

Adela cum te mai simti?

CLODUTE felicitari si Bine ai venit pe lume Karolina!

Doamne Roxxy ce oameni! Pai si unde ar fi trebui sa nasti dupa parerea lor? Bine faci ca stai in pat pana se intoarce medicul tau! Si mi eieri la control mi-a zis sa stau cumintica pana luni, ca e plecat in week-end, asa ca am hotarat sa nu ma mai preumblu prin oras cu masinuta!

Aida, Daciana si Camy. Sunteti niste femei foarte puternice!

Mary_07 si Kaiwachan sa ne tineti la curent cum va simtiti!

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am pus si eu 30 de lire. deci mai are 540 de lire de adunat. as fi vrut sa pot mai mult...dar...e cam greut acum. sper sa se stranga repede. o sa dua si eu postul la prieteni sa vedem care se incumeta. ca e atat de simplu...au si paypal, numai sa trimiti.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor eu am bagat la cuptor o pizza dinaceea sanatoasa, congelata plina de ingrediente proaspat culese, o pap ca miroase demential si apoi plec sa cumpar Pampersi si ce mai gasesc.
In ritmul acesta cred ca la inceputul lui octombrie am si eu bagajul gata dar cel putin nu ma poate acuza nimeni ca nu ma straduiesc

Cea mai fericita 37 + cu

pofta buna. Tocmai mi-ai facut pofta. S-ar putea sa dau si eu comanda de o pizza ca in congelator nu am .

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Aida...multumesc frumos...

offfff...cand aud de mancare.....as manca toata zius..dar nu am chef sa fac nimic...nici vasele nu le mai spal..ca nu am chef...devin prea nesimtita..deja nu mai am unde sa pun vasele murdare.....nu stiu ce-i cu mine......vreau sa-mi revin..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput