Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Luto...si eu mi-am masurat burtica...si am 100 ...dar la ce sa o raportez...habar nu am...bine ca eu inaite de sarcina aveam 60...asa ca ma gandesc ca e ok...si eu zic ca vei naste la termen

Kawaichan, sa ne zici daca trebuie sa facem galerie! Sa fie asa cum vrei tu!

Elenuta, a fost f simpatic COSTICA

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

oldies but goldies ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Danadrum bun si odihna placuta la ai tai!

Si noi plecam la ai mei maine dimineata

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Am avut un soc azi cand am deschis forumul. Ma asteptam sa nasca Adela si uite cine s-a mai bagat asa putin in fata.

Clodute felicitari pe bebelina Karolina, mamico. Foarte frumos suna cuvantul asta mamica. Sa fie sanatoasa si mancacioasa ca sa va puteti bucura de ea.

Ralu80 bine ai revenit si nastere usoara cand va veni momentul. Da-ne si noua un semn cand se intampla ca sa tinem pumnii.

Laura ma bucur ca a iesit ok analiza.

Mary esti mortala cu semnele tale. Dar cred ca de data asta ai pus-o da. Tin pumnii sa fie bine.

Lullaby, .

Daciana, Aida, Cami sunt sigura ca nu ati suparat pe nimeni. Voi sunteti incercate de viata si e normal sa stiti si sa simtiti multe.

Crocodana bafta la medic.

Deci asa Luto, mai tine-te doua zile. Bineeee tinem minte.

Roxxy, mi se face pielea de gaina cand vad cati doctori idioti exista pe lumea asta. Nu pot sa inteleg cum au tupeul sa iti zica daca nasti fa-o in alta parte ca aici nu se poate. Tin pumnii sa fie bine pana se intoarce dr tau.

DanaDam, tinem pumnii si tie cand va veni momentul.

kawaichan zi-ne daca sa scoatem majoretele si pt tine.

Dana, distractie placuta la ai tai si sa te intorci tot kinder cu surprize.

Raluk, tu tre sa fii prezenta neaparat daca naste kawaichan.

Techila, cred ca numeri orele deja pana scapi de scarpinat.

Va

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Felicitari Clodute!!!

Bine ai venit pe lume Karolina!!!

Ce surpriza...ma culc si azi cand deschid calc...deja bebe Karolina era pe prima pagina. Cine urmeaza?

De Monica si MariaI stie cineva ceva?

Dana 35+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 4-5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Weekend placut Dana si distractie placuta !

Fetele eu mai bag o plimbare E numai buna vremea pt asa ceva acum,ca a inceput sa adie vantul.Pana acum era sauna nu altceva,greu cu vara japoneza.

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

gata, v-am citit

sa traiasca karolinasi felicitari clodute, eu nu am mai apucat sa scot agitatele pentru tine, dar a dat DD sa fie totul bine.

techila draga, hai ca nu mai e mult, rezista

mary07 , dupa gratare parca tre bsa vina ceva , si oricum iti doreai ...nu stiu daca si acum, dar oricum esti in apropierea termenului fixat asa ca... fii pregatita. da un semn si noi te sustinem.

kiki, te mai vede omul si pe tine pe forum. ce tot faci toata ziulica de nu intri pe la noi? soer ca nu muncesti sa faci bulioane si muraturi acum...vezi ca ai ajuns si la 34 de saptamanai, asa o sa ajungi si la 36 si mai departe

eu sunt ca azi am schimbat semnatura. de acum nu-mi mai fac probleme, nici nu incerc prin mijloace precum mary07 sa grabesc ceva, dar daca e sa fie stiu ca nu e periculos.tocmai de-aia nu inteleg de ce sa te trimita in alta parte la 36 saptamanai ca nu te pot primi la spitalul ala , cu atat mai mult cu cat te-a urmarit medicul de acolo. sa nu-mi spui ca nu sunt pregatiti pentru bb de 36 saptamani in bucuresti ca atunci spitalul din alba ce sa mai zic..?

anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Cu majoretele-eu zic sa le mai tineti un pik la naftalina
Va tin la curent daca e ceva

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aida,deocamdata nu sun...mai astept, poate ma iau ceva contractii sau poate vine mai tare sa stiu sigur ca e lichid. Ca oricum,daca sun,sun numai sa-l anunt ca ma duc...sa pregateasca masa

Legat de experientele triste de viata...eu una abia daca pot incepe sa-mi imaginez cum ar fi sa mi se intample mie si ma apuca plansul. Cel mai tragic lucru de pe pamant pt mine e sa-ti moara copilul sau sotul/sotia. Eu una daca ar fi fost sa trec prin ce ati trecut unele dintre voi cred ca eram deja demult pe lumea cealalta.
Va apreciez f mult ca ati avut puterea sa mergeti mai departe

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan

_

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

kawaichan, vezi ca plimbarea se recomanda si inainte sa nasti ca sa te dilati mai repede poate cine stie....

kiki, distractie placuta si tie in weekend.

ellenuta, super faza cu costica. Asa faceam eu cu socrumiu azi dimineata la tel. Eu vroiam sa dorm ca era mai racoare si el ma punea sa ii caut nu stiu ce pe net. Am zis ca mor.

Si eu vreau vesti de la Monica si de la Maria dar nu am curaj sa le sun.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput