PRIETENE FARA TITLU (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, monopolizam discutia cu bebelusii mici mici? Trebuia sa mergem si noi la zmeuroi. Si al meu e fff zambitor. La Ana un zambet inconstient si l-am pozat si pe ala. Petru zambeste mereu "la ingeri" (asa se zice ca vad ingeri) si e foarte expresiv. Razvan nu tin minte sa fi zambit. El era insa muuuult mai zdravan. Imi aduc aminte si acum ca tinea capul de la inceput si corpul drept. Dar deh.....a stat mai mult la purtator! Si acum cand ma gandesc imi dau seama ca docttorul meu s-a speriat rau cu Razvi! Cica oculoculturile, si restul culturilor de i s-au luat lui Razvi nu sunt uzuale! Lui Petru nu i-au luat nimic si nu l-au supravegheat in mod special. Deci la Razvi au fost ceva probleme, de care poate nici nu ne-au anuntzat. Mai conteaza? Acum e ok, doar ca nu vb! Cred ca ne face in ciuda. Mama imi mai spune uneori ca e vina mea, ca e copilul traumatizat si suparat pe mine (mama nu spune nici din greseala). Am avut eu o perioada mai dificila in Noiembrie decembrie anul trecut si sa nu fi simtit copilul!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

BRANDUSA, tin pumnii sa fie bine la medic cu operatia ta, neaparat sa intri sa ne dai de stire cum a fost. Sper sa nu fie nimic complicat, poate nu s-o fi prins bine vreo cusatura in exterior.
Cat despre supt la bibe, al meu suge in timp ce ii citim povestea, adica povestile, ca deja cere doua, suge putin, il mai lasa, iar suge, iar il lasa si tot asa. Pana terminam povestile, a terminat si el. Dar suge asa cu intreruperi, din cand in cand mai roade si tetina, de aia cam trebuie scos. Iar laptele de dimineata il bea in pat.
Mai vrem poze cu bebe Petru.
Lasa ca va vorbi si Razvi, stai linistita. Eu am experienta cu vorbitul copilului mai tarziu, ca il stiu pe al meu. De la vreo doi ani jumatate a inceput sa vorbeasca muuuult, dar pana atunci nu se omora, Moni stie. Cand mergeam la Moni, vorbea Diana in continuu iar la meu statea si asculta si nu zicea nimic.
Cat despre monopolizatul discutiei, nu ne suparam, ca uite, sunt destule viitoare mamici interesate, Ursulica, Lili si cine mai urmeaza.
MONI, si eu stiu cu zambitul la ingeri. Mai fa si tu poze cu bebe, sa il mai vedem si noi.
Nasol la faza cu biberonul, Ghita si Diana, atunci chiar era momentul sa renuntati. Poate mai prinzi o asa ocazie prielnica, mai ales ca acum Diana e si surioara mare, deci cred ca o convingi mai usor cand o fi.
ALI, am uitat sa iti zic, ti-am admirat copilasii frumusei, sunt niste dulci iar Iarina e o domnisorica frumusica foc.
INGRID, covorasul ala e super practic. E ca un covoras pe care copilul poate scrie cu o carioca umpluta cu apa. Cand se usuca apa, dispare si desenul. Si tot asa. Daca vrei, iti fac poze la al nostru, sa il vezi.
Cum stai cu lasatul de fumat, esti ok?
Nu stiu daca v-am zis dar mi s-a lasat si mie sotul de fumat de vreo doua saptamani. E ok, isi pune plasturi si a zis ca nu se mai atinge de tigara cate zile o avea.
Sunt foarteeeee mandra de el.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA wow ce veste buna cu George si lasatul de fumat! Acum sa te ti ca apare fetita la anul
Cu bibe fix asa face si Diana ca Mark si tot la citit povesti,dar in plus mai face asa si dimineata cand se uita la desene si la amiaza cand adoarme E dependenta rau.
INGRID meriti o bataitza ca nu te dusesi in Croatia De lasat singura nici io n-o lasam clar,in locul tau.Dar in locul meu o lasam ca Diana mea sta lejer cu ai mei si fara noi.Chiar cum stai cu fumatul?
BRANDUSA da uite ca monopolizam discutiile,lasa ca sau ne dau afara sau le deschidem apetitul la facut bebei si la cine nu mai vor

Diana a venit sus,a mancat putin cu mine si a vrut neaparat sa taie ea ambalajul de la suzetele lui Tudor - am luat din latex si tesita una si un set de doua normale,in caz ca nu o vrea pe prima.Un car de bani si-astea Aseara am incercat cu una din silicon nefolosita de Diana,dar si el a refuzat-o ca si ea.Adica a mai tinut-o un pic mai mult decat ea in gura, dar clar nu prea e genul lui ... Tudor doarme bine mersi si io iar a trebuit sa ma mulg un pic macar.faza asta n-o suport defel ,dar cel putin primele doua-trei luni cam asa a fost si la Diana.Ma consolez ca macar am rezerve in congelator si o sa pot sa mai zbughesc pe viitor de-acasa si sa nu folosesc lapte praf ci d-asta "original" Dar am si o cutie de lapte praf cumparat de rezerva,inca de luna trecuta,ca nu se stie niciodata ... mai bine sa fie aici.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BRANDUSA - sper sa fii bine cu operatia si ai grija de tine. Uff nasol ca n-are cine sa te ajute in ziua de control.Tatal tau sau socrul... nu mai stiu cine facea pe soferul sau animatorul cand erai cu ANA... nu te poate ajuta nimeni?
Si noi suntem in febra reamenajarii camerelor... eu vreau sa-l mut pe Nicolas in camera noastra si sa i-o decoram cu masini, evident implica si perdele noi si mai vreau si ceva mobilier iar camera in care este Nicolas acum ... pt ca e decorata cu Winny th Pooh o las pentru bebelush.
Noi ne mutam la mansarda...abia astept... Robert e stresat.Am reusit in vara asta sa ne mobilizam sa facem baie si sus asa ca e totul ok. Problema e ca acum avem surplus de mobila, nici mai putin decat un dormitor intreg... cu pat dublu... pe care cred ca o sa il dam mamei.
Eu am un mare plictis si trebuie sa intru in dulapuri la sortat, triat, donat haine si alte acareturi ca tare multe am mai adunat in astia 4 ani decand stam aici.

MONI- ai grija cu biberoanele. Mai baga si tu cate un dusulet cu apa mai fierbinte pe sani sa mai eliberezi canalele fara prea mari dureri.
Ai avut dreptate... si noi suntem bobocei de gradinita in aceasta toamna. Am ceva emotii, sper sa n-am surprize... eu tot pregatesc terenul si Nicolas mi-a zis ca sa-l duc eu la gradi dar ca il ia Mimi(adica mama) nu eu. Ramane de vazut cum se va adapta.

ANDA - felicitari daca reusiti sa scapati de bibe... cat despre ce ti-a zis educatoarea... lasa-ma ca daca il vezi pe Nicolas te sperii. Dintii lui de sus... adica incisivii (toti 4) nu-i mai are decat niste radacinute infipte in gingii. Problema nu e nicicum de la bibe ... lui i s-au demineralizat acesti dintisori imediat ce i-ai aparut.. practic nici macar nu i-a avut niciodata crescuti ci... doar aparuti. In plus are carii pe la maselute de nu se poate... materialul genetic prost.
Am o prietena al carui copil a supt pana la 5 ani din bibe. Poate si mai mult... dar nu mi-a mai zis ea de rusine.Vreau sa-ti zic ca are o dantura super, nici o carie, nimic asa ca mie mi se par povesti astea cu cariile de la bibe...

Eu am avut azi un episod cam neplacut... mi s-a facut rau de era sa lesin. Probabil de la glicemie pt ca tensiunea era 11 cu 7. N0oroc ca mi-am luat repede borcanul cu miere si paharul cu apa. M-am asezat pe jos si mi-am revenit f repede dar nu pot sa va zi ca naspa senzatie... ca ma sfarseam... si nu stiam ce sa fac sa nu sperii copii pe Nicolas si pe Maria ( ca o am si pe ea aici). Noroc ca au inteles ca mi-e rau si stau cumintei in camera lui Nicolas ... se uita la DVD-uri cu Thomas.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI sigur de la tensiunea mica o fi fost,eventual si de la caldura ... Bine ca ai fost pe faza si bine ca ai fost acasa.Pe mine m-a prins asa cand eram gravida cu Diana la coada la declaratii la casa de sanatate Noroc ca m-au instalat "partenerii de coada" si gardianul pe un scaun pentru vreo 5 minute.
Cu cariile cred ca ai perfecta dreptate,genetica conteaza in primul rand si la asta nici noi nu stam prea bine.Diana a avut deja cca 6 carii noroc ca mai superficiale pe care i le-a si plombat cu calciu.Ea a avut pe la maselute si la dintisorii de jos,eu nici nu le-as fi observat daca nu se plangea ca o dor dintii.Si am inceput cu mersul la dentista inca inainte de a implini trei ani! Imi pare rau de Nicolas si de dintii lui din fata.Dar nu il dor? Ati fost cu el la dentist?
Nici eu n-am apucat sa sortez de prin dulapuri desi cam am chef,dar mereu apare altceva in program.Azi la 18 trebuie sa merg la dentist - am si eu doua mici carii,pe urma mai merg odata la detartraj si pe urma la radiografie si sa vedem ce facem cu punga de puroi de sub lucrarea de sus,cred ca trebuie oi mica operatie.Si abia dupa aia mai am de pus in dreapta jos inca o punte.Deci juma' de an de-aci incolo cel putin,da-i si plimba-te nene pe la dentista Da' ce pretentii sa mai am,babeta ce mai
Cat despre dureri de sani - ca tot ma intreba si INGRID ma doare doar cand ma inhatza fortzoso mai cu putere,in rest sunt ok,cat de cat.Ma mai dau si cu garmastan cand imi aduc aminte.Parca ceva mai rau era cu Diana in privinta asta.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca aseara l-am cantarit pe Tudor si a iesit cu aproximatie (ca se cam misca si oscila cantarul electronic) tot 4,100 kg adica cu cat s-a nascut.Deci a pus la loc,ca presupun ca am iesit din spital cu mai putin,nici nu stiu cu cat dealtfel ca nu s-a deranjat nimeni sa il cantareasca.Si noi il putem cantari doar duminica dupa-amiaza cand e inchis la magazin ca de-acolo aduce mami cantarul.
BRANDUSA ziceai de scris la zmeruici,ce vorbeeesti ai vazut cate mamici sunt inscrise acolo? In jur de 130-140 !!! Nu zic ca mai citesc cand si cand,mai pe sarite,mai amanuntit pe cum am timp si chef.Dar de scris si facut cunostinte noi,sorry dar nu-s mai disponibila,mi-a ajuns cu varf si indesat.Pai si la "aradence" care-s niste fete super de gasca si pe care le cunosc deja si in realitate pe toate (mai putin vreo doua care tocmai s-au inscris zilele astea) abia scriu din ani in pasti,cateva randuri.Ma epuizez aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Timisoara!
am ajuns sambata acasa, dar numai timp de net nu am.
Edi e cumintel, dar am atatea de facut, caci nici nu apuc sa deschid compu. Il daprinde Marco sa-si puna desene si filme.
Bee e tare dulce Petru. e micut el, dar lasa ca se face mare.
sper ca esti ok, am citit pe diagonala si se vorbea de operatia ta.
Lili te-ai incumetat in concediu cu alt copil? super! ati fost si pe dincolo? sau la noi in tzara?
Moni eu il spal cu dush-gel de la Chicco, la fel ca si pe Marco. in apa ii pun ceai de musetel si apa de pe taratze, care ii curata pielea.
zi-mi si mie cum se calculeaza indemnizatia? se trec cele 12 luni anterioare datei nasterii, nu?maine trebuie sa ajung si eu la primarie cu dosarul si nu stiu daca e buna adev. facuta de contabila.
Ingrid multe persoane zic ca Edi seamana cu mine. Neamurile spun ca e leit eu cand eram bebe...de-aia e asa frumos, ca aduce cu mine...closca isi lauda puiul. Marco nu e foarte inalt...toata lumea ma intreaba....asa pare din poze, sau o fi adevarat ca nu l-am mai masurat de mult.
si o sapt. faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

GIOVA exista un formular special unde se trec de catre contabila firmei incepand cu luna nasterii (inclusiv) toate lunile din urma, ultima fiind luna a 11-a anterioara nasterii copilului.Dar la calculul efectiv nu se ia in seama si valoarea din luna nasterii, ci se ia de doua ori valoarea din luna precedenta,deci la tine se va lua de doua ori valoarea neta (primita in mana) din luna iunie.Plus luna mai 2009 + aprilie 2009 + ... iul 2008 . Totalul ce iese se imparte la 12 si asta e valoarea indemnizatiei.In plus mai iei separat si cei 200 - alocatia pentru copil.

Mergi la inceput

M-a sunat dentista ca a fost anuntata ca nu va avea curent azi,deci m-a reprogramat pe miercuri.Deci cred ca iesim la plimbare atunci
Daca ati vedea cum mi-e bluza ... leoarca de lapte.A doua oara trebuie sa ma schimb azi Si Tudor doarme bine-mersi inca,deci trebuie sa ma bag iar la muls.Deja merge usor manual, nici nu mai folosesc pompa.Dar in loc sa ma ocup de acte,trebuie sa fac provizii ...
GIO are probleme cu pielea Edy de ii pui tarate? Si functioneaza? Parca am vazut in poze ca avea si el ceva pete rosii ca Tudor.La el parca au mai disparut cat de cat,mai ales ca il las cam dezbracat.va vine sa credeti ca inca nu i-am dat pe el deloc o salopeta lunga? Doar body si costumase scurte.
Noa merg la muls ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si merg dupa cafea ca is zombie..
Vazut poze faine cu Petru,tare scump este,imi aduce aminte de Alex asa mai mititel de 3kg:)
Anda-felictari pt scapatul de biberon si pupici al tizul nostru
Lili-ai mare griaj cu tensiunea si ma bucur ca ai asa copii faini si ascultatori
Moni-f. bine ca Tudor a recuperat gramele,dupa 1 sapt e super
Revin cu vesti mai incolo, am venit aseara de la cabana unde am terminat to ce ne-am propus, dar is rupta de oboseala si azi noapte de la 2.30 la 5 am fost treaza, dar am vb cu Emma juma de ora la telefon si m-am mai calmat si inviorat

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput