Aspirante cu vechime "medie" (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Crisa eu nu cred ca uterul mic te impiedica sa ramai gravi. Cik uterul cu probleme de "constructie" ar pune probleme dar am o prietena care are uter cu 2 incaperi (nu stiu cum se cheama) si a facut bine mersi bebe.
Jasmin spor la bebe2.
bujo mami de Filip

Ei fata bujo...stai linistita ca la mine nu e de uter , col sau alte ccaturi...aste-as subiecte de discutie, only..cum s-ar spune.Nu se stie cauza nu poate s-o gaseasca nimeni!
Dar nici nu-mi spune nimeni ca nu voi putea avea copii vreodata. Fiecare-si da cu parerea despre bucata lui...daca am mers la endocrinolog ala bate campii pe tarlaua lui , daca am mers la infertility ala la fel..la ginecolog , la internist la naiba sa ma ia ca i-am luat pe toti la rand...aici in tara asta nu o sa gasesc raspunsul niciodata pentru ca aici medicina e business aici se uita pe ceas si stau cu tine fix 15 minute!
Nu am ce sa fac!
Nici in Romania nu-mi convine sa vin ca si acolo e alt c...t cu alt miros!!! Daca s-ar merita as da naibii bani de avion bani ce m-ar costa acolo stau da0mi mai trebuie bani de-un apartament sa le dau la ...personalul medical...ca sa aflu ce am!
In final nu-mi ramane decat ...partea cu credinta si speranta!
Slava Domnului ca mai e o alternativa!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Multumesc, fetele. Si eu va doresc la toate spor la bebe. Sper sa ne mutat cat mai curand la odisee.

Anca, , ce face Mariuca? Merge la cresa?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Buna dimineata.
Asadar vineri ma prezint la monitorizare. Hm..
Arianna, tu la ce ora te duci?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Iepuras coconas.....in principiu eu ma duk pe la ora 1....sa fiu printre primele.....nu imi place sa stau la coada......dar dak vrei la alta ora.....ma conformez...

_

fotograflar

Mergi la inceput

Crisa, scuza-ma ca-mi dau cu parerea, mai ales ca e prima mea zi cand scriu aici, poate consideri ca e o indrazneala prea mare: am citit ultimul tau mesaj si daca e asa cum zici ca medicii turci stau cu ochii pe ceas interesandu-se doar de bani si nicidecum de binele pacientului, parerea mea e ca ar trebui sa vii in Romania. Si aici iti trebuie timp si bani, dar sunt medici foarte buni printre altii mai putini buni sau chiar prosti. Eu as vorbi cu fetele, as alege un medic bun si m-as duce la el, macar sa aflu ce am, care-i problema. Daca ar fi cazul de FIV m-as duce apoi intr-o alta tara, daca n-as avea incredere in medicii romani, cum nu ai tu. Dar m-as duce la o clinica din strainatate cu un diagnostic si cand as sti in mod clar ce am. Cred ca in Romania investigatiile sunt mult mai ieftine ca in alte tari si acei bani i-ai economisi si i-ai investi in FIV, daca ar fi cazul. Aici sigur vei gasi un medic bun care sa descopere cauza infertilitatii. Macar vei sti ce e de facut. Nu stiu ce varsta ai dar nu mai pierde timp pretios asteptand ca natura sa-si faca singura treaba. La unele femei treaba cu natura merge, la altele nu. Se pare ca la tine nu merge (nici la mine nu prea merge, de aceea ma aflu aici, si probabil ca e cazul majoritatii fetelor de aici) si atunci nu are rost sa astepti la nesfarsit. Asta e parerea mea, fireste poti sa nu iei in seama cuvintele mele, dar e mai bine sa faci ceva decat sa astepti si sa te lamentezi. iti spun doar ce as face eu in cazul tau. Iti doresc mult succes la bebe.

Mergi la inceput

Crisa, sper ca nu am inteles eu gresit situatia ta; daca da, te rog sa ma scuzi, poate sunt amanunte pe care eu nu le cunosc, dar daca singura ta temere nu mai sta pe ganduri. Chiar, ce varsta ai? te intreb fiindca si eu am tot asteptat ani intregi sa raman gravida, am pierdut mult timp pana sa ma duc sa ma caut si sa lupt pentru ce mi-am dorit. Si daca ar fi fost doar dupa natura, as fi mai avut inca muuult de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Eeee... aparusi, soro???
M-am programat la Cezara. Pe 21 octombrie.
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Anul asta?

http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png

DAAAAAAAAAAAAA!!!! Ca doar nu in 2012!!!
Ce te razi fey... ca nu pot pleca de la serviciu mai devreme decat atunci!!!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Crisa, scuza-ma ca-mi dau cu parerea, mai ales ca e prima mea zi cand scriu aici, poate consideri ca e o indrazneala prea mare: am citit ultimul tau mesaj si daca e asa cum zici ca medicii turci stau cu ochii pe ceas interesandu-se doar de bani si nicidecum de binele pacientului, parerea mea e ca ar trebui sa vii in Romania.

Unde era medicul turc ?????.....nu de alta da ma bag si eu......dak e vorba de turci.....

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata ...am venit cu ...pt toate somnoroasele..

fetelor, azi dragalasa noastra Monica il aduce pe lume pe Dragos Alexandru

asa ca haideti sa facem galerie pt mami Monica

HAI MONICA SI BEBE DRAGOS ALEXANDRU!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!
AZI VIIINEEE????
Hai mamicutooooooooo!!!
Hai bebeeeeeeeeee!!!

Lili

Mergi la inceput