Aspirante cu vechime "medie" (41)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Neata Pai sambata dupa ce am facut 2 teste si ma miram dece iese doar o liniuta a venit CM. |
sa stii ca am asteptat cu nerabdare sa apari luni cu noutatzi......imi pare rau ca n-a iesit asa cum ai sperat....dar adu-ti aminte ca si la prima sarcina a iesit mai greu .......doar ne-am chinuit impreuna , nu???????
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
ancadragoman spune:
Pai stiu ,at a iesit dupa un an si jumatate dupa tone de analize si un HSG.Cred ca o sa mai bag un HSg sa nu cumva sa se fi infundat iar trompa dreapta ca at nu mai am nicio sansa
Mersi pentru sustinere
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vias spune:
Buna dimineata fetele
Anca
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
la 2 e dimineata?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
CrisaS spune:
citat din mesajul lui ancadragoman tu mai gasesti multi tampiti acolo? uter mic este normal,cand se instaleaza sarcina utyerul creste odata cu ea. |
Sunt putin confuza:)
De ce e tampit?
Omul e ok..e un dr foarte bun!
Tu daca te duci la medic si-ti explica ce vede pe sonograma...respectiv ca ai uter mare mic retrovers daca vede ceva pe ovare ..deci efectiv iti spune ce vede..il iei ca fiind tampit?
Ma rog...eu nu l-am considerat tampit!
Crisa
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png
oach spune:
OK, CrisaS, ai dreptate; doctorul sufla si in iaurt; este perfect adevarat ca uterul mic (dar ala mic cu adevarat ) adica uterul infantil este mai putin favorabil pentru ca o sarcina sa se implanteze , DAR ASTEA SUNT PROCENTE!!! Dupa cum tot procente sunt si implantarea mai dificila pe un uter retrovers , etc .Si procentul la un uter infantil de reusita la o ovulatie normala (si evident)este de 10% fata de un uter normal cu sanse 20% sa ramana din prima !!Iar la retroverse este de 12%.Asa ca ....numai procente;Doamne Doamne il va trimite cand vrea si evident ca ii va face si loc .Si inca ceva: pentru un bun inceput , nici n-are nevoie de prea mult loc , doar de dragoste!!
vias spune:
citat din mesajul lui ancadragoman la 2 e dimineata? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
da fata....e dimineata..ca fiu-meu nu doarme noaptea..si nu ma lasa nici pe mine sa dorm....asa ca am transformat noapte in zi si invers...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
CrisaS spune:
citat din mesajul lui oach OK, CrisaS, ai dreptate; doctorul sufla si in iaurt; este perfect adevarat ca uterul mic (dar ala mic cu adevarat ) adica uterul infantil este mai putin favorabil pentru ca o sarcina sa se implanteze , DAR ASTEA SUNT PROCENTE!!! Dupa cum tot procente sunt si implantarea mai dificila pe un uter retrovers , etc .Si procentul la un uter infantil de reusita la o ovulatie normala (si evident)este de 10% fata de un uter normal cu sanse 20% sa ramana din prima !!Iar la retroverse este de 12%.Asa ca ....numai procente;Doamne Doamne il va trimite cand vrea si evident ca ii va face si loc .Si inca ceva: pentru un bun inceput , nici n-are nevoie de prea mult loc , doar de dragoste!! |
Incercam sa-i explic Ancai, ca omul nu a spus absolut nimic ca nu se poate sau ca e greu nu a facut nici un comentariu..ce am intrebat eu ...respectiv daca se poate ramane cu uter mic sau poate e mai greu sunt intrebarile mele proprii si personale:))..omul nu a comentat nimic despre asta ..doar mi-a zis ca am uter mic si col mic...atat! Ce-i drept nici eu nu l-am intrebat daca afecteaza cu ceva o eventuala sarcina abia dupa ce am venit acasa mi-a facut mintea un ou!!
De ..ce sa facem!
Hai va pup
Pa
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png
arde2010 spune:
Hai buna dimineata ca azi plec devreme!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png