Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI, VLAD! Sa fii sanatos, cuminte si vesel mereu!
Bitza, felicitari pentru Lucas!!! Abia astept sa-l vad si in ham!
Angelynna, stai linistita, noi stim sigur ca nu-ti abuzezi copilul... sincer acum, am auzit/vazut multe lucruri exagerate, dar asta chiar le intrece pe toate...
Anca, vacanta placuta, sa va distrati si sa aveti parte de vreme buna!
Babytza, ma bucur ca sunteti mai bine, va doresc nopti linistite si sa pape Soricelul o data!
Julax, cred ca noi suntem codasii la capitolul baut apa/lichide... ceai nu vor decat cateva gurite, la fel si apa... doar suc de fructe presteaza cam 100ml/zi. atat, oricat de mult m-as chinui......
Nausica, zau ca si eu ti-am citit mesajul, asa cum ti le citesc pe toate, chiar daca nu am avut nimic de comentat asupra lui.
Nocom, noi am cumparat Prevenarul de la Sensiblu, cca 300ron/doza.
de azi am inceput oficial bagajele pentru mare, cu tot ce implica asta: cumparaturi, spalat, calcat, facut liste... tare as vrea sa nu ma mai apuce dimineata dinaintea plecarii facand bagaje...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
tzitziri spune:
Lumi, tu cred ca uiti ca exista un David codas la mancare si la apa.....La el merge mai bine canita cu pai.Cu riscul de a da jumatate pe el si jumatate sa bea, dar am constatat ca de cand cu canita cu pai nu mai miroase asa urat pishu, semn ca se hidrateaza mai bine.
Eu nu mai masor cat bea si nici cat mananca...el sa fie sanatos!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anca81 spune:
Cu apa si noi stam mai bine de cand bea din cana cu pai. Nu e gradata, habar nu am cat bea, dar se cam aduna un pampers plin cu pishu la 4 ore. Din biberon bea doar cand mananca si aprox. 100 ml/zi. Cana cu cioc nu e printre preferatele ei, iar din pahar normal sau sticla de plastic da pe ea mult prea mult ca sa am eu nervi sa-i dau . Poate la mare invatam.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
luminita2008 spune:
oana, nici eu nu mai masor cat mananca si e f bine asa!! si probabil as face la fel si cu apa, daca as vedea ca beau mai mult de 2/3 gurite la fiecare incercare a mea... macar David papa san.
ancule, hunii stiu sa bea din tot: biberon, cana cu cioc, cana cu pai, pahar normal, dar cand dau de gustul apei... nu si nu si nu! lapte daaaaaaaa, sucuri daaaaaa, apa si ceai nuuuuuuu...
mai incercam, perseveram, vom reusi la un moment dat...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
kllemi spune:
buna fetele...aaaaa....nu stiu cu ce sa incep, aa da moni agitatele sunt in continuare pe felie....iti tin pumnii icesc burtica....o sa fie totul bine,nici nu ma gandesc altfel
nerantula imi pare rau ptr. pititc....si noi am cam ramas in urma cu fructele...si sicer ma cam sperie ptr. ca nu as vrea sa recurg la vitamine.....nu vrea si cu asta basta..
Noi am inceput de vre-o luna sa bem apa sau ceai numai din canitza cu pai...vreuasa zic, ca daca vreau sa ii dau lapte din biberon bea ca si cum ar bea ceai...adica putin si nu intelelge de ce ii dau biberonul, cred ca sa obisnuit cu paiul.....de vre-o cateva zile nu numai ca nu doarme ziua....dar mai are si nu stiu cum sa zic "lipsa de afectivitate" as numi-o eu adica nu mai vrea deloc sa stea sa se joace sg. vine dupa mine se ridica pe picioarele mele sa o iau in brate.....si asta face toata ziua...nu mai poooooot ......in fine...mai nou vine ma ia de mana sa mergem prin toata casa sa ne plimbam (bine ca nu avem o casa prea mare)....daca nu fac cum vrea ea se supara si incepe sa tipe....sper ca este doar o etapa si trece repede ca altfel...
Cand o intreb "cum face catelul....ham, ham??" ea imi raspunde "ha,ha"dupa care incepe si rade e mortala incearca s aimite tot ce fac eu
AAAAA....aviz amatoarelor care va radea-ti de mine.....sa stiti ca si eu voi pleca la mare miercuri....ne-am mobilizat un pic sa putem duce copilul la aerosoli.....si am intrat in panica ca nu stiu ce trebuie sa iau la mine
Hai ca mam intins cat o zi de post....ma duc sa mai citesc din urma si revin....acum cat mai doarme copilul
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
giuliana acum l-am vazut si eu pe EDI in exercitiul functiunii...cu priza e mortal dar si la baie este si mai si...iti vine sa il mananci .....vreau sa zic ca si eu am delfini asa ca ai tai pe peratii din baie
NU cred ca mai pot citi ca sa trezit "leusorul"
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
bitza2008 spune:
Babyboy,Luminita multumesc de urari!
Kllemi na ca mi-ai luat-o inainte!!Nu-i nimic,noi mergem si dam stingerea pe litoral
Luminita spor la bagaje!!
Babytza te asteptam cu vesti bune...ca voi sunteti bine,Ca soricelul papa si,bineinteles de la Monica
Gaia.nevia dar ce,semnezi contract de prestari servicii cu respectivul??De ce,la negru nu-ti convine??
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Didididi spune:
Kllemi, sper ca nu te dezamagesc f tare, dar faza cu plimbatul prin casa de mana tine la noi de 4 luni; nici nu isi da drumul singur sa stim de o treaba; fin fericire de vreo saptamana s a hotarat si o mai ia si de a busilea.
Lumisa aveti drum bun si vacanta frumoasa.
De Lidia mai stiti ceva?
Si Monicai un bebeloi sanatos, mancacios si somnoros! Sa auzim de bine !
Nu stim cand mai intru ca plec si eu cateva zile sa taiem mot si sa plimbam copil; sper sa gasesc ceva pt nasi, uff!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Paula-Laura spune:
E vineri, ma pregatesc sa plec acasa ,a sa ca mai arunc un ochi de la munca
Babyboy am vazut azi in Metro catelusul cu 169 ron. Cred ca la- ajuns idn urma cursul valutar :) Daca gasesti mai ieftin pe net ia-l (si zi-mi si mie te rog )
un weekend placut va doresc
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Bitza felicitari lui Lucas !!!!!!!!
Cristina sa il stapaniti cu placere si sa se joace cu el cat mai mult !!!!
Ada lasa mami, ca nu-i bai ...impartiti si voi celula
Glumesc desigur
Noi suntem mai bine , la pici a spart un coltic de dintisor cum va spuneam si ieri. A papt la pranz jumatate din omleta cu dovlecel E un pas inainte
Valentina este de 10 minute in drum spre Brasov Vine pe 29 august ....M-a rugat...m-a pupat...si m-a pacalit si am lasat-o sa plece iar de acasa Sunt pilaf in fata ei
nocom cred ca asta era motivul
Babytza si puiiValentina David
Poze