Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 19
simodina spune:
Bombonica12 uite cam ce haine de gravida am eu de dat:rochie vara in plin lunga si maneci scurte, pantaloni lungi panza subtire , fusta panza lunga ( astea cred ca mai merg o luna asa din pacate ), 2 bluze bbc cu maneca lunga, o bluza/pulover cu maneca 3/4, o fusta grosuta sub genunchi. Scuze pentru intarziere dar am cautat de mi-a venit rau si niste pantaloni de toamna pe care nu-i ma gasesc neam...Spune-mi daca ii sunt de folos si vorbim sa ne intalnim cumva sa ti le dau.
Fetelor, mai am de dat:
- vreo 4 sutiene de alaptat purtate ( pot fi spalate la temp inalte si refolosite ) nr 85 C toate dar 2 au cupa mai mare decat celelalte 2. Eu purtam inainte de prima nastere 75 B ca idee...
- mi-au mai ramas hainute de 3-6 luni baiat si fetita (primavara toamna) si o serie de body-uri baiat/fetita 6-9 luni, cadita de baie + suport nou nascut ( astea tineam minte ca mi le-a cerut cineva pe PM dar nu le-am dat ca n-am mai gasit cine)
- incaltaminte fetita 6-9 luni (botosel -adidas)
- baiat sandale nr 22 (2 ani)si 25, ghetute/ cizmulite toamna nr 25 si 26, adidasi nr 25
- jucarii 0-6 luni
In curand o sa mai am de dat hainute de vara de fetita 10-12 luni si baiat 2 ani juma'-3 ani juma'. Ma gandeam ca as putea sa le donez deja pentru un nou-nascut fetita, respectiv un baietel de 1 an juma'-2 acum. Daca este cineva interesat sa-mi spuna.
cryss26buc spune:
rebeca are 12 kg si 80 cm daca crezi ca ne poti oferii ceva chiar daca sunt de baietel e ok nu conteaza la noi daca sunt mai grosute de toamna iarna .
ancadragoman spune:
Regulile sunt ok si inca nu imi revin din surprinderea legata de Malta.Intr-adevar pe "taticul singur" il cheama Rangu Constantin si vad ca da aceasi adresa de mail unde poate fii contactata.
Fetelor eu o sa vad ce am de donat si o sa fac si fotografi ,in principiu am hainute de vara de la Maria de un an -un an jumatate.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc rebeca are 12 kg si 80 cm daca crezi ca ne poti oferii ceva chiar daca sunt de baietel e ok nu conteaza la noi daca sunt mai grosute de toamna iarna . |
o sa te rog, pentru a te trece pe lista sa ne dai toate datele, inclusiv cele cerute de Marius!
incercam sa respectam regulile va rog mult?
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
Antonia_05 spune:
Buna dimineata!!
As vrea sa va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta daca se poate:am hainute 0-3 luni si o pompa de san electica de la Primii Pasi!Toate acestea le am de la fete de pe acest forum care mau ajutat foarte mult,acum la randul meu vreau sa le dam la cineva care are nevoie de ele,deoarece noi am crescut si nu ne mai sunt de folos!!Sunt curate si bine intretinute!!
Daca doriti detali despre mine puteti so intrebati pe SELENE,deoarece ia imi cunoaste personal familia si situatia!!
Multumim!!
Are mama 2 printese:Antonia (5 ani) si Sonia(3 luni)
Nico23 spune:
Buna Dimineata este prima data cand scriu aici asa ca bine v-am gasit am si eu de dat un costumas de graviduta merge de toamna-iarna este grosut mai am cateva lucrusoare pentru o fata slabuta eu am 55 de kg si cate ceva de incaltat numarul 36-37 Sa aveti o zi minunata 36+
danielac spune:
Antonia05, Nico23 sunteti pe lista de donatori!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
LauraNicole spune:
Antonia05 si Nico23,bine ati venit !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Antonia05,Ducky si Dodo-pui,va rugam frumos sa ne trimiteti datele pe PM conform cu noul regulament !Multumim!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!