Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

un lucru este sigur,dragele mele,exista multa lume fara frica de dumnezeu,pacat insa ca,chiar sunt oameni care au nevoie,insa din cauza unora,nu pot beneficia de ajutor!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este Ok in principiu, insa lista neagra cum ati denumit-o va rog sa o concentrati.
1. Nume nickname - adresa - alte detalii de identificare
2. Nume nickname - adresa - alte detalii de identificare
......

Fara texte explicative. Daca se doreste ca cineva sa stie ce si cum sa o faca privat.
Pentru lista celor care solicita ajutor sa contina nume prenume - nickname - adresa completa (oras strada nr. ap.) si telefon. Se vor face verificarile corespunzatoare.
In rest rezolvam problemele pe masura ce apar. Pentru orice probleme sau dileme va rog sa ma contactati privat.
Multumesc.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ok,Marius!Am sa modific acum .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

Super clare regulile ........incep eu deoarece am cerut cu ceva pagini in urma hainute pt rebeca de donat momentan nu mai am dar in decembrie sigur voi avea majoritatea de vara 11-1 an si 5 luni cam asa vreau sa va spun situatia mea ca sa fie clar eu lucrez la primarie momentan in crestere copil iar sotul meu lucraza doar part time ca nu a gasit nimic permanent instaleaza windowsuri,antivirusi,tot ce tine de pc deci cine stie ce nu castiga stam in buc cu socrii mei care ne mai ajuta cu intretinerea ca platim jumate jumate noi mai mult ca o avem pe rebe pe langa asta avem un credit de achitat lunar mai mult ne descurcam din cei 8 mil ai mei de aceea daca considerati ca meritam un mic ajutor cu hainute de toamna iarna si incaltari de 1 an si 4 luni va vom multumii daca nu ne vom retrage de aici si vom revenii cand vom avea ceva de donat.Astept decizia celor doua doamne care au facut noile reguli va multumesc.

Crys,explica-mi te rog ca nu inteleg !De ce sa te retragi?Nu cred ca ti s-a cerut asta si nici pe lista neagra nu-mi amintesc sa fii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

stiu ca nu sunt pe lista dar am vrut sa se stie situatia mea care nu este una foarte buna dar nici muritori de foame nu suntem si am scris adevarul despre mine si fam mea pentru ca asa am simtit ca e corect fata de cei care ofera sa cunoasca situatia fiecaruia si sa decida daca ofera sau nu ceva chiar nu vreau sa ma ascund..am luat si eu tepe si stiu cum este si ii inteleg pe cei care sufla in iaurt...deci asta sunt eu...si nu staiam daca ma incadrez sau nu la lista celor care au nevoie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Laura, vezi te rog ca la Malta ai pus si linkurile despre mioarabraila ca fiind indicii, mai verifica. Pup U.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Laura, vezi te rog ca la Malta ai pus si linkurile despre mioarabraila ca fiind indicii, mai verifica. Pup U.

Andries

Andries, bine te-am regasit ( mi-era dor de tine,si nu numai mie ), citeam si eu acelesi linkuri

Vedeti fetelor , v-am spus eu cat de citit este acest topic ?

Daniela, te rog sa mai adaugi la mine un port-bebe ( gentuta, adica cu manere) -folosit o singura data ( cand am scos copilul din spital), culoare albastra ( si niste floricele) plus hainute si incaltaminte ( de baiat dar unele si neutre sau viu colorate) pana in varsta de 1 an si jumatate.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Andries

Iar?E a treia oara cand gresesc !Nu stiu ce are compu asta al meu!S-o fi blonzit!Andries drag si scump,pup si eu si bine ai revenit!

Mergi la inceput

Dani , mai adauga,te rog , un bb strumf care se va naste la inceputul lunii octombrie,baietel,din Albesti Muru .Adresa o afla mama mea maine ,de la matusa mea care locuieste pe langa ei (o rugase pe maica-mea sa-i dea ce i-a mai ramas de la nepoata-mea a mica dar "desteapta" de soacra sora-mii nu numai ca a dat tot din ce a dus sora-mea la tara dar si pe ale mele pentru bb2 asa ca n-au avut cum sa mai ajute ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dragelor, mi-a fost si mie dor si de voi si de fetele de la copilasi si scutece, dar uite ca viata asta e cateodata mai complicata decat e nevoie si nu poti face tot ce vrei si cu atat mai putin spune tot ce simti, mai ales cand granita dintre privat si public devine tot mai fragila...

In fine, strict la subiect, ultima data cand m-am pacalit (in plus fata de Fam. Florescu - pentru cunoscatori) a fost chiar aici pe "hainute si lucrusoare", m-a impresionat povestea unei fete nou venite si in mare graba i-am trimis un pachet cu hainute si ghete si alte fleacuri noi, cu eticheta pe ele ca sa descopar apoi ca respectiva fata mai cerea pe alte forumuri cu povesti diferite. M-am cam necajit si i-am scris, dar m-am ales cu un PM plin de injuraturi si blesteme...vai vai ... mi-a fost asa sila incat am spus ca nu mai intru la Umanitare nici picata cu ceara! Dar uite ca intr-un an mi-a trecut si am inceput sa recitesc topicul, poate reusesc si eu sa ajut pe cineva care nu va duce lucrusoarele la piata... sper cel putin. Daca nu... pachet, adunat altele, dus la camin, etc

O seara buna sa aveti si nu disperati, caci Dumnezeu nu bate cu batul.

Andries

Mergi la inceput