Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

arwen92 ,asa cum ti-am scris si in PM o sa-ti pastrez tie patutul...cand o sa fiu disponibila o sa ne intalnim sa povestim despre situatia ta

Simona, eu sincer nu prea am gasit pe nimeni pana acum sa merite...poate sunt eu mai rea,cine stie...una e sa n-ai posibilitati si alta e sa te complaci in situatia in care esti si sa nu faci nimic...e mai comod sa primesti de la altii ...asa cum am spus si in mesajele anterioare voi incerca sa vad pesonal care este situatia celor care cer ajutor,aici in Bucuresti ...daca persoanele nu sunt dispuse sa ma primeasca in casa lor,clar inseamna ca au ceva de ascuns...
ce mai face Ghighi??? uff,saracutul ...da unde erau tantile alea de a cazut saracutul

Malta, te rog sa-mi dai si mie adresa taticului de Alex ...vreau sa-i trimit lui cateva lucruri,eventual sa-mi dai si ceva detalii depre el in PM

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Noi reguli se vor impune acestui topic asa ca pana cand eu sau DanielaC nu le vom posta va rugam respectuos sa opriti orice fel de oferte/cereri .Este singura cale de a curata acest topic de lichele si de a fi destinat celor care intr-adevar merita.
Pana atunci , va multumim pentru intelegere!In caz contrar ,vom lua masurile care se cuvin si vom trimite mesaj la moderator/admin!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

Super era cazul felicitari pt initiativa va sustin 100% asteptam regulile care ar fi bine sa fie scrise cu o culoare vizibila si cu litere de tipar succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

LauraNicole felicitari! este cea mai buna decizie! am si eu o propunere am sa iti las offline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Noi reguli se vor impune acestui topic asa ca pana cand eu sau DanielaC nu le vom posta va rugam respectuos sa opriti orice fel de oferte/cereri .Este singura cale de a curata acest topic de lichele si de a fi destinat celor care intr-adevar merita.
Pana atunci , va multumim pentru intelegere!In caz contrar ,vom lua masurile care se cuvin si vom trimite mesaj la moderator/admin!

Cred ca este o idee buna. Astept detalii concrete.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai atunci le tin pt Arwen, daca esti sigura ca-i ajung hainutele de la tine. Oricum eu voi mai strange hainute pana naste Arwen pt ca fetita mea va fi maricica atunci (eu nasc sapt viitoare).

Citat:
[
Roxxy80 saru'mana ca vrei sa ajuti, iti dau adresa in PM, dar ma gandeam ca poate o poti ajuta pe arwen92, eu cu tot ce ii trimit Andreei, ca asa o cheama , m-am descurcat foarte bine, ba chiar multe nu a apucat sa le poarte.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:

asteptam cu interes si daca pot oferi ajutor va rog sa solicitati.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

editez sa spun si ca sper din tot sufletul ca fetele care au facut multe donatii in trecut sa revina ( acum ma gandesc in special la Dana, care a trimis saci multi cu hainute, din Olanda, dar sunt si altele), in momentul in care va exista o certitudine ca ajutoarele ajung exact acolo unde trebuie.
Si mai stiu sigur ca acest topic este citit de multe mamici care si-ar oferi ajutorul , dar tot asa, fara sa aiba indoieli asupra persoanelor solicitante. Fiindca aproape 80% suntem mame, si in orice casa se gaseste cate ceva inutil/mic/nefolositor de la copil.
MUlt succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Super. este o idee extraordinara. Vom astepta cu nerabdare sa postati noul regulament.

Citat:

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc,Marius!Multumesc Mirela!

Maine ma "intalnesc" cu DanielaC pe messenger cand ma voi trezi (nu uitati ca Anglia este cu 2 ore in urma Romaniei!) ,vom hotara regulile respective si le vom posta pe prima pagina a topicului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Mamici va pup,
Astept cu nerabdare noile reguli are topicului si sunt sigura ca vor avea efect !
Ma intorc peste cateva zile si sper ca tot odata vor disparea permanent si persoanele ce dauzeaza grav dorintei "de a face bine".
P.S : daca in timp ce eu nu voi fi, for aparea "persoane" ce se vor plange, ca am fost rautacioasa in PM, ca sunt rea si ca i-am scris un mail in care "m-am laudat" si am facut si am dres- sa stiti ca este adevarat si imi asum That was me
Este vb de cineva care a fost deranjat tare de postul in care am scris ca trimit pachet fetei din Lupeni, asa ca m-am saturat sa fiu "nice" si am rasouns pe masura!

Pe restul va pup dulce si va urez multa rabdare, ca aveti nevoie!

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink

Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput