Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Arwen, eu te-as ruga sa mai revii cu mesajul tau si mai spre sfarsitul sarcinii, cand vei stii si sexul copilasului. Daca vei avea fetita, sunt convinsa ca eu te voi putea ajuta la momentul respectiv.
Sarcina usoara iti doresc!

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

buna seara!sunt o viitoare mamica(voi naste la sfarsitul lunii februarie)cu o posibilitate financiara mai mica(momentan doar sotul lucreaza iar eu am lucrat dar fara CM)sper sa gasesc si eu pana incepe sa se vada burtica ca apoi nu ma va mai angaja nimeni!am probleme cu angajarea ca sunt inca minora(urmeaza in ianuarie sa implinesc 18ani.as avea si eu nevoie de ajutorul vostru.am ramas insarcinata cu anticonceptionale(Exluton).am vrut sa renunt la sarcina,dar imi este frica!(stiu ca este pacat si mi-e teama sa nu ma pedespseasca Dumnezeu,si nu sunt in stare moral)daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu orice puteti(nu am nici o pretentie)momentan ma interesez ptr un locusor unde sa doarma bebe(un patut)l-as plati,dar nu scump(50-80ron maxim)nu vreau nimic pretentios.as putea sa-l reconditionez(daca este de lemn sa-l vopsesc,sa-l curat)si orice altceva nu mai aveti nevoie!iar eu le voi darui mai departe celor cu nevoi dupa ce nu ii vor mai folosi lui bebe.va las adresa mea de mail ptr mai multe detalii.nu mint!daca vreti o sa va dau datele noastre si va veti convinge!multumesc mult!

14s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si eu am un patut cu saltea de dat ...e destul de simplu si modest ,dar in stare f. buna ...il dau cuiva din Bucuresti,unde pot vedea live situatia copilului ...scuze daca sunt asa de sceptica ,dar suflu si in iaurt ...

Astept eventual PM ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, sta cineva in Baia Mare sau prin apropiere?

Am o prietena acolo, sotie de preot, are 2 copii, un baietel de 3 ani si-un pic si-o fetita de 4 luni si jumatate.

De la ambii copii, are stransi 2 saci de haine cu care nu are ce face, ii ocupa spatiu, a spus ca nu le da decat unei persoane de incredere, pentru ca a tot dat si s-a trezit cu ele la gunoi...

I-am spus de forum, am spus ca intreb.

Se ofera cineva sa preia aceste hainute?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Selene_Bunny, am o prietena in Baia Mare cu un baietel de 1 an si 4 luni, de 13 kg si 86 cm inaltime si poarta 23 la incaltaminte. Acum jumatate de ora imi spunea ca nu mai poate cumpara haine din mai multe motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ieri am fost la dr ginecolog sa cer si eu o trimitere la eco ca este ziua sotului pe 9sept si vroiam sa-i fac cadou eco,dar am nimerit la un dr care nu ma inteleg cu el.nu a vrut sa-mi dea trimitere ca mi-a zis ca este prea mic si nu se va vedea nimic.mi-au zis sa ma intorc pe 1oct.am inteles ca cu trimitere nu trebuie sa platesc.multumesc ca ati rapuns mesajului meu.mi-a dat mai multa incredere.ramanem la curent!
kokiy-ti-am trimis un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu la 14 saptamani am aflat sexul la ambii mei copilasi, e adevarat la un eco 3/4 D. Dar acum la a doua sarcina s-a vazut si la un eco normal ca e fetita tot in perioada 14-15 saptamani. DEci ai nimerit la un dobitoc din pacate.

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

azi am fost la dr ginecolog sa cer si eu o trimitere la eco ca este ziua sotului pe 9sept si vroiam sa-i fac cadou eco,dar am nimerit la un dr care nu ma inteleg cu el.nu a vrut sa-mi dea trimitere ca mi-a zis ca este prea mic si nu se va vedea nimic.mi-au zis sa ma intorc pe 1oct.am inteles ca cu trimitere nu trebuie sa platesc.multumesc ca ati rapuns mesajului meu.mi-a dat mai multa incredere.ramanem la curent!
kokiy-ti-am trimis un pm

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

stiu!am vrut sa-l schimb ca nu ne intelegem deloc!nu ma lasa sa-l intreb ce am nelamurit,nici daca am vreo problema nu ma lasa sa-i explic ce si cum,doar sa incep fraza si apoi incepe el sa vb.incepe programul de dimineata la ora 7 vine la ora 11.30 la cabinet.la programul de dupa-masa incepe la 14 vine la 16.30.mereu nu numai odata sau 2cand a avut o "problema".in timpul consultatiei spune:"2 sec ca am ceva urgent"si suna sa-si comande pranzul.apoi tot in ziua respectiva suna la nevasta acasa si o intreaba daca au terminat muncitorii lucrarea in baie si cum a iesit.in timpul programului se relaxeaza domnul!da drumul la calculator si isi pune muzica.diferenta dintre mine si sotul meu(defapt viitor ca vrem sa apucam sa facem macar cununia civila in februarie ca in ianuarie fac 18ani si mi-ar fii mai usor cu bebe.cred eu.stiu cum este sa ai numele diferit de al mamei(parintii mei au divortat in urma cu ~8ani si eu am avut incidente si jigniri la sc din cauza numelui diferit al parintilor).nu as vrea sa pateasca si el la fel.as vrea alt dr.dar medicul meu de familie este in concediu.se intoarce tocmai pe 14.atunci pot sa merg si sa-i cer trimitere.asa am facut si cu dr asta.pana acum nu am platit nimic,tocmai ca m-am rugat de ei sa-mi dea trimitere.ceea ce trebuia sa platesc nu am facut.

Mergi la inceput

mesajul de dimineta l-am scris aseara,dar nu mi-a mai mers internetul sa-l postez si i-am dat copy-paste de aceea a ramas cu "azi"-am rectificat si am pus ieri!
ma scuzati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Neata fetelor!
Am reusit aseara pe la 8 sa iau legatura cu fata de care v-am spus ieri din Lupeni , inca sunt impresionata de discutia pe care am avut-o cu ea Ea nu are tel. are doar sotul ei, care vine acasa dupa ora 22, asa ca am rugat-o pe bunica mea sa meraga cu telefonul la ea.
In primul rand ii era rusine sa vorbeasca la tel. cu mine .Am avut curajul sa o intreb doar lucruri esentiale si mi-a povestit ca se asteapta sa nasca saptamana viitoare, ca nu are bani de nastere si ca o asteapta pe mama ei sa vina in romania pentru ca i-a spus ca vine sambata. Doar am adus in discutie subiectul "bani "si m-a refuzat total, oricum nu o puteam ajuta cu o suma considerabila .
M-a impresionat total cand mi-a spus ca ii este frica sa nu o bata mama ei cand vine , pentru ca au izgonit-o prin telefon , ei fiind in Spania, iar acum ar fi prima oara cand da ochii cu ea dupa ce a ramas insarcinata .
Am incercat sa o incurajez spunand-i ca nu cred ca va face asta, pentru ca doar este mama, cum sa o bata gravida in 9 luni, dar cine stie ce specimen este din moment ce i-a spus "sa se duca la ala care a lasat-o gravida" Tatal fetei este vitreg si oricum nu il intereseaza din cate am inteles.
Mi-a spus ca nu are nevoie de patut ca va dormi cu copilul in pat si nici nu are loc , carucior i-a promis sora sotului ei ca ii va aduce unul din Italia, pentru ca acolo sunt multe femei care isi scot carucioarele care nu le mai folosesc afara, sa le ia cine are nevoie. si ca daca am ceva hainute in plus le asteapta cu drag!
Haine mi-a spus ca are o sacosica luate de la "Pubela" pentru ca asa se zice acolo la SH si a mai primit cateva scutece si cosmetice de la prieteni.

Eu i-am facut un pachet o cutie destul de maricica azi si le trimit. Cred ca sunt suficiente penru cel putin 4-5 luni, pentru ca daca Maya s-a nascut in februarie am tot de la ea de toamna-iarna, inclusiv salopeta imblanita, gecute, salopete de piele, body si multe costumase mai grosute .
Roxxy80 saru'mana ca vrei sa ajuti, iti dau adresa in PM, dar ma gandeam ca poate o poti ajuta pe arwen92, eu cu tot ce ii trimit Andreei, ca asa o cheama , m-am descurcat foarte bine, ba chiar multe nu a apucat sa le poarte.

Malta noi maine plecam in concediu cateva zile, dar cand ma intorc, promit sa fac un pachet si pentru Alex, deja mi-au promis cateva prietene care au baietei mai mari ca ma vor ajuta.

Fetelor mi-sa aprins un beculet dupa ce mi-a zis Andreea din Lupeni.
Daca aveti pe cineva din Italia, va spun zilele viitoare orasele exacte, poate ne poate ajuta cu carucioare sau ceva, ce pun mamicile din Italia afara pentru cei ce au nevoie, pot ajuta eu cu transportul din anumite orase, pentru ca am la munca 2 camioane care fac curse in Italia si are putea aduce de acolo Free cate ceva!

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/Maya5Luni?authkey=Gv1sRgCN3TnL3fge--qAE&feat=directlink

Povestea nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stella este f buna ideea cu Italia,am si eu pe cineva acolo si o sa intreb daca se baga

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Laura, te rog mult sa nu te superi si sa nu abandonezi acest subiect.Este pacat fiindca ai pus atata suflet, bani si energie, faze de-astea au fost si or sa mai fie, nu merita sa dai satisfactie celor care nu te inteleg.

Kokie, daca gasesti in Bucuresti pe cineva care are nevoie de ajutor, cineva pe care-l poti cunoaste personal, te rog sa dai de stire.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput