Licurici de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Miere...Miami.....si ce baiat mare si frumoooooss
Andre_ea si eu am avut rabdare si am vazut toate pozele, pai e o mare placere sa vezim copii asa cuminti si frumosi...cel mai mult imi plac pozele cu fratiorii, f dragastosi si frumosi

noi suntem f maraiti, or iesi si dintii de sus...ca dr a zis acum o luna ca ii vede...se trezeste plangand, ceea ce nu am mai vazut eu la el pana acum...
aaa, vreau o floricica ca s-a mai dus 1 kiiiiill si daca atot "umbla'cineva pe acolo, sa-mi stearga si targetul, ca nu-mi mai propun termene..asa greu se dau duse kilele astea.....si mai am 3 pana la geutatea de dinainte de bebe, dar mai vreau sa mai dau cateva si apoi, ca imi zicea lumea inainte sa raman ca sunt gravi...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am ajuns si noi de la cabana!
multumim pt flori ,

am vazut licurii frumosi foc de Andreea,Miere si Edi

Anusca a dormit mult mai bine,ne-am trezit la 5.30 pt papa si somn din nou pana la 9 dimineata!
azi a fost fff cuminte la cabana,a fost o rasfatata...face niste vocalize...de le-ar auzi Razvanel ar fi topit... cred ca am o mica soprana in casa.

Alina,chestia in care papa pepenele este din State,este folositoare, nu am vazut aici.
voi aveti ham pe cand vor incepe sa umble in picioare? de care?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Lisa, chiar voiam sa-ti zic de dispozitivul acela de mancat,e chiar bun pt bucati mai mari, care pot fi supte.
Am si eu o poza cu Maya , cu pepene rosu:

http://s52.photobucket.com/albums/g22/dy_lahav/Maya/?action=view¤t=pepene.jpg

Am vazut si eu poze pe mailul comun....WOW...ce de frumuseti! Sanatosi sa fie, ca de restul nu duc lipsa!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arriel

Sa inchei eu ziua, ca parca nu-mi vine sa ma culc.
Ira, foarte interesant ce ai postat in legatura cu fructele, habar n-aveam. Cu toate astea, fara sa stiu, se pare ca mananc fructele destul de corect, foarte rar ca desert, uneori intre mese cand mai am chef de ciugulit ceva, si cel mai adesea noaptea cand ma mai incearca foamea. Dar cu bebe nu prea am procedat bine, voi incerca sa-i dau doar fructe si atat.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Arriel, eu, una, am considerat k, daca noi mancam intr-un anumit mod si consideram k e corect si sanatos, asa ar trebui sa manance si Eliza. Nu numai pt felul in care, actualmente, se digera in stomacelul ei fructele, ci si pt obisnuinta de a le manca toata viata ei asa k acum, separat de celelalte alimente - in sperantza k va pastra acest obicei de-a lungul vietii. Multe felicitari pt felul in care mananci fructele, banuiesc k nu va fi o problema deosebita sa reconsideri felul in care ii dau masa de fructe Biancai. E super-simplu: fructe intai si la 1/2 de ora - 1 ora - orice vrei sa-i dai: branzica, cereale, san, etc. Copiii nostri merita un start sanatos & corect in diversificare, le va folosi toata viata. Ii va tine pe cat posibil departe de boli, cel putin cele ale aparatului digesti, si le va creste speranta de viata.

Editez pt 2 precizari:

Unu: am observat k probleme de digestie similare ne provoaca sucurile cu pulpa de fructe baute in timpul sau imediat dupa mese. Nu le mai bem decat separat de mese.

Doi: la pandispanul de fructe: am observat k, daca raman insuficient coapte fructele, provoaca arsuri de nu-i adevarat, asa k acum prepar asa: fructele le pun in tava peste un strat subrtire de unt presarate cu fructoza, dau tava la cuptor pana fac pandispanul (de fapt ceva mai mult, cca 40-45 min) pana se inmoaie fructele si abia apoi torn aluatul de pandispan. Yummiii, iese nemaipomenit!! iar stomacil meu imi este recunoscator!

Sa nu uit: am senzatia k fructe prelucrate termic (coapte/fierte) le putem amesteca linistite cu altceva (branza, iaurt, etc). Ma mai interezez. Poate veniti si voi cu informatii.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

IRA, eu stiam ca se numeste "acneea nou-nascutului". E drept ca fetele noastre nu mai sunt nou-nascute...

Te-am intrebat pentru ca si Daria a avut si i-au trecut de la sine. Medicul de familie mi-a spus ca o pot tampona, eventual, cu pioctanina (solutie de-aia mov), a fost movulita putin, dar pe urma am lasat-o in pace si s-au dus.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Selene, ms frumos , sigur am mai vazut asa ceva pe la alti bebei, nu sunt ingrijorata insa pur si simplu vreau sa stiu ce e si de la ce.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetele,

Noi suntem bine...tot in concediu
Nu am nimic deosebit de raportat.

A, ba da, am o veste buna. Finutza mea a facut amnio si a fost ff bine. Nu a avut nici o problema. SI rezultatul este perfect!....siiiiiii o sa fiu nasica de FETITA!!

Andre_ea, am vazut si eu poze cu voi! FRUMOASEEEE rau. Pe cuvantul meu ca Ilinca este gemanutza Sabinei! Seamana la tot!

Billy, Doamne de frumos este peisajul pe care il descrii tu acolo....ce ma bucur pt tine/voi. Sa o stapaniti sanatosi

Lisa, pup Anuntza dulce!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
dau eu azi
azi-noapte de la 3.30 la 5.40 am avut un program de joaca...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Neatza! azi plecam prin oras! mai stam vreo ora si jumatate si gata, let's go crazy! Doamne, m-a speriat copilul asta cata piersica a putut manca de dimineatza, o sa mai masor o data dar cred k erau lejer 200 ml piure de piersica! dupa care, asteptand sa treaca jumatatea de ora pana la laptikul de la mami, am purtat un vesel dialog: eu - "ma-maaa", Eliza - "ta-taaa" si iar eu - "ma-maaa", Eliza - "ta-taaa". Dealtfel, constatasem inca de acum cateva zile k atunci cand e vesela spune "tata", iar atunvi cand e suparata, fireste, "mama". Uof!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, dar pozele cu Daria mea, au ajuns pe contul comun? Le-ati vazut? Ca am mai avut odata o problema dintr-asta, am trimis si nu au ajuns...

Daria a cazut din pat, de data asta, mai rau, a lasat-o taticul pe margine si, intr-o secunda, a fost buf, pe covor, cu capul inainte s-a dus, a ajuns pe spate, intr-un final, asa de rau a plans... A adormit acum, stau cam pe ace, sa vad daca nu lesina in somn, daca respira cum trebuie...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arriel
Ingrid are Alex niste ochi si niste gene pentru care or sa-l invidieze feteleMami de Thea Bianca (03.02.2009)http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput