VIRUS?

VIRUS? | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

Am deschis un email care se numea "ieri la Unirii ", un .jpeg in care am gasit decit muuulte adrese ale fetelor de pe DC. In loc de jpeg era o adunatura de cifre si litere si am copiat-o ca sa o deschid intr-un fisier si sa-l redenumesc ca fiind jpg. In clipa in care l-am copiat (a intrat in clipboard)si la prima apasare de buton dreapta a venit un mesaj ca si cum ar fi explorer.exe error. Totul arata normal doar atita ca dupa aia la oricare click de dreapta de mouse aparea eroarea. Vrând sa dau alt tab am vazut ca icoana pt acel explorer.exe nu era una normala. Arata un dr care asculta cu stetoscopul. Am resetat computerul rece instant. Inainte de a da alt tab a facut hard driveul ca toti dracii. Dupa ce eroarea erespectiva inchidea explorer.exe totusi compul functiona si tot desktopul era OK. Iconitza arata a "dr Watson" dar ce-a inchis n-a fost explorer.exe. Nu mai suport discutiile conjugale ca eu kilaresc computerul. In ultimele 3 luni am reinstall de 3 ori :((( Si marturisesc ca le-am "furat" la "jpg"-uri cu asa zise noutati din tzara (curiozitatea a omorit pisica, nu?!)
Daca gaseste cineva numele executabilului ramin profund indatorata!
Tumpi de la tine am primit forwardul poate iti amintesti cine ti-a trimis tie emailul si sa-mi spui, please, daca tu ai vazut vreo imagine, ceva. Mercic. Eu traiesc cu nadejdea ca poate n-am mai luat nika de data asta...daca se pricepe cineva astept o mina de ajutor!
Multzam,

oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Deci are dreptate domnu' Q de imi taie privilegiile la mailuri? Ca ma stie curioasa din fire si ca nu rezist la tentatii.

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Exista pe www.kappa.ro un link ce iti da posibilitatea sa-ti scanezi compu on -line. Cateva virusuri ti le si descopera si repara, de altele doar te anunta ca te ai, si ce tip de virus este... in fine, apoi poti sa cauti antivir care sa-ti rezolve problema.

Bafta!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am facut un scan la Symatec...la fiecare 4000 de fisiere executabile 1000 sunt infectate
asa ca probabil cateva zile am concediu pe net ca trebuie sa "cojim" tot:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am un"viermisor" care-mi restarteaza pc,am facut un scan,mi-a gasit ceva,da nu-i ala vinovat-a mai patit cineva asa?Multumiri anticipate.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Am o rugaminte pt toti cei care au primit emailuri de la mine in ultimele 3 saptamani: faceti un scan la computer si sa nu ma injurati prea tare

cele bune,
päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Tanti papadie.. ar fi foarte util daca ne-ai spune numele virusului care ti-a infectat pc-ul. Daca e mai multzi , nu mai spune.
Sfatul medicului: instalati un antivirus care sa fie online mereu, chiar daca asta scade din performantele pc-ului.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Joxy mi-e rusine da uite va dau lista
Parite.exe (acealsi cu Pinfi.exe), Divine trojan, PariteB, Bugbear(virus), Hantaner.exe (worm), Kuang.exe (password stealer- mare atentie la acest trojan!!!)
Acu aproape 3 saptamini facusem reinstall ca "mirosism" ceva gresit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am primit mailul de la tumpi cu tanti dezbracata la unirea....L-am deschis fara probleme si fara sa iau nici un virus.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Papadie, scoate cablu de retea/dial-up din pc, da cu spirt pe el... scoate pc-ul in curte, la radacina pomului.. acolo unde adunati frunzele ca tot e toamna.. si da-i foc... doar asa cat sa se afume si sa fuga trojenii si parazitzii, dupe aia pune-i o perfuzie cu antebeotic.. si totul o sa fie ok.

p.s. serios.. urmeaza sfatul medicului... si daca vrei o retzeta pune-l pe ionu sa ma contacteze si poate facem rost de un medicament mai bun.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Aoleo! Tumpi, si io am deschis mailu de la tine.
Proasta cum sunt nu mai stiu daca l-am salvat sau deschis acolo.Nu vazui nici o imagine.Sa vaz rpd daca am kilarit compu de la serv.
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput