Probleme cu yahoo

Probleme cu yahoo | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

A mai avut careva dintre voi probleme cu yahoo?
De cand s-au schimbat mai acum o luna in setarile yahoo, tot am avut probleme, incerc sa ma loghez si imi da ca parola este gresita.
A mai patit cineva asa ceva?
Ma enerveaza ca la 2-3 zile tot imi da eroarea asta si tb sa schimb parola ca sa pot intra dn nou.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Am avut si eu tot ca acum vreo luna probleme,acum(e drept ca nici nu mai intru zilnic)dar e ok!

ma enerveaza insa cind trebuie sa-mi citesc e-mailurile!Nu-mi mai deschide pagina direct ca pina acum,e altfel,enervant in orice caz!

ca sa nu mai spun ca daca incercam cu Internet explorer,nici nu mi se deschidea pagina cu e-mail(imi dadea ca pagina nu poate fi artat)!Cu mozilla e ok!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu am avut aceiasi problema u parola incorecta insa la o zi dupa ce le-am semnalat problema intr-un mail trimis de pe alt cont,s-a rezolvat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Si eu am avut aceiasi problema u parola incorecta insa la o zi dupa ce le-am semnalat problema intr-un mail trimis de pe alt cont,s-a rezolvat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Dar ti-au raspuns care e problema.Ca asa si eu am trimis e-mail ca sa-mi recuperez parola,dar nu m-am gandit sa intreb cauza.
M-am gandit ca e de la ei ca pana la modificarile de acum 1 sau 2 luni nu am avut pb de genul asta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu mi-au raspuns la mail insa cert este ca a doua zi nu am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

tumpi, vezi ca s-a rezolvat problema. Si eu am patit asta si altii si la mine si la cunoscutii mei s-a rezolvat.
uite aici niste linkuri:
http://kilmster96.nshost.ro/?tag=unlocker
http://www.zambesc.com/cum-sa-rezolvi-chestia-cu-sorry-your-password-can-t-be-reset-online-9024/

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput