dentist de la ce varsta??
nu avem inca probleme dar parca as merge cu fetita (2 ani) la un control stomatologic. e prea devreme?? o sa vrea sa stea ??
Raspunsuri
szivarvany spune:
Nu e prea devreme niciodata pt mers la doc
Parerea mea: mergi cu ea, dar tu sa fii pacienta, sa fii numai un zambet, sa-i prezinte doamna doc aparatura, sa-i dea o masca suvenir etc.
Musai doc cu rabdare care are pacienti muuulti copii.
Apoi mai mergeti si o intrebi daca vrea sa-i vada si ei doc dintii frumosi si lucitori, apoi cu alta ocazie o intrebi daca vrea sa se aseze sa se dea cu "liftul" si sa vada cum e in scaunul magic.
Cel putin la noi, aceste baliverne au functionat.
La 5 ani cere ea sa fie consultata, dar cu "de toate" si nu pleaca pana nu i se face si ei ceva macar un suflat cu aer
Si ne pregatim intes sa o asteptam pe faimoasa ZanaMaseluta care nu lasa banuti decat si numai pt dinti albi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
bb_yasmi spune:
off topic: daria ce frumoasa buburuza ai la semnatura.....
multumesc de sfat. cu siguranta voi alege un dr care se ocupa in special de copii. sper sa si gasesc....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
claudiai spune:
Si eu am mers cu Victoras tot pe la 2 ani la stoma. Nu aveam cu cine-l lasa acasa asa ca l-am luat la pachet
Doctorul l-a urcat intai pe el pe scaun, i-a aratat "albinuta" si "bondarelul", i-a suflat aer in palma, apoi l-a lasat pe scaunel sa se uite la noi. A fost asa de incantat incat mereu ma intreba cand mai mergem ... si am mers, cand i-a aparut o fff marunta carie
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,7 ani) si Ani ( 1,11 ani)
poze noi