ochiuri taylandeze
sa va impartasesc o reteta super buna si rapida pt 2 persoane:
ingrediente: o ceapa, 100 grame de sunca, salam de vara sau cabanos ( ce aveti la indemana), un gogosar si/sau ardei, si 4 oua
Se caleste putin ceapa taiata cubulete intr-un strop de ulei (nu este necesar mai mult pt ca celelalte legume vor lasa apa), se adauga sunca sau ce aveti pe urma gogosarul si rosiile toate taiate cubulete.se lasa la foc mediu circa 3 minute timp in care amestecati, apoi adaugati o cana de apa si condimente dupa gust.
lasati legumele sa fiarba si apa sa scada dar nu prea mult, daca e nevoie mai adaugati apa, iar cand legumele sunt facute si sosul ce s-a format mai consistent, deasupra spargeti oualele si puneti un capac.nu amestecati, lasati ochiurile sa se faca la abur pe legume.
cam asta e, sunt foarte bune si satioase...sotului meu ii plac nespus de mult.pofta buna
Raspunsuri
marius spune:
Hmmm- am sa fac zilele astea... banuiesc cum iese.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
onybony spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli le-am facut azi dimi - is buneee! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
ma bucur ca iti plac...
nikole spune:
Eu fac des ceva de genul asta, doar ca fara salam, iar legumele le trag rapid, cateva minute in ulei de masline, la foc mare, apoi pun omleta peste, las la foc mic sa se gateasca , si gata.
Insa legumele sunt cumva gatite doar la suprafata, in interior sunt crocante .In farfurie peste toata treaba asta adaug mara verde proaspat cand am, sau cateva frunze de rucula, rupte in prealabil.
Imi place ca simt gustul fiecarei legume in parte, nu iese un tot amestecat.
Este intr-adevar super satios .
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 8+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
blackpanterro spune:
Si noi facem de mult asa ceva, doar ca adaugam si o mana de coriandru si tot maglavaisul se mananca intr-o tortilla. Le numim breakfast tortillas.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 nikol felicitari pt sarcina! |
Multumesc frumos Anita
Suna interesant si cu coriandru, niciodata nu m-am gandit la combinatia asta, desi am mai mereu in casa.
Dupa ce nasc, am sa incerc si asa, deocamdata, nici mirosul de coriandru nu-l mai suport, m-am blocat de cateva zile pe marar
Are cineva idee daca foile de tortilla se pot face in casa?
pe aici nu am vazut asa ceva.
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 8+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
philip spune:
eu fac devil eggs:
calesc o ceapa in ulei de masline, adaug rosii in bulion si condimente italiene (busuioc, rozmarin etc, ce va place), fierb sosul sa se mai evapore apa, adaug red pepper flakes (ardei rosu iute) si sparg ouale in amestecul ala, cand sunt facutre ouale pun mozarella rasa. sunt delicioase, mai ales cu niste bagheta proaspata.
US