In urma cu 2 saptamani a avut loc un team-building cu o parte din moderatorii Desprecopii. Ne-am ales ca locatie pensiunea www.steaua-nordului.com/localizare.html" target="_blank">Steaua Nordului de langa Campulung Moldovenesc.
www.steaua-nordului.com/images/sus_22.jpg" border="0">
Ne-am simtit foarte bine si la sfarsit, la plecare, am discutat cu ei despre comunitatea Desprecopii.com.
Oamenii au spirit comercial si ne-au spus ca daca vin membrii Desprecopii.com le ofera direct reducere de 10% la cazare. Singurul lucru ce trebuie facut: sa spuneti la receptie PAROLA care este "RATUSCA". Nimic mai simplu.
Atentie... site-ul nu prea le merge si nu isi citesc mailurile dar daca doriti informatii puteti sa sunati! Aveti aici www.steaua-nordului.com/contact.html" target="_blank">date de contact.
Daca nu functioneaza chestia cu parola la receptie spuneti ca acest lucru este discutat deja cu administratorul pensiunii! El stie despre aceasta intelegere.
Aici o galerie foto cu poze: http://www.steaua-nordului.com/galfoto.html
Poate o idee pentru un Revelion cu Membrii Desprecopii.com...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Ce tare! Tocmai am stat saptamana trecuta la Steaua Nordului si am fost incantati de camera si de locatie! O recomand si eu, e foarte bine pozitionata, e liniste, camerele sunt spatioase. Restaurantul este foarte frumos, mancarea e buna , dar se putea si mai bine in aceasta privinta.