Pensiunea Steaua Nordului

Pensiunea Steaua Nordului | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

In urma cu 2 saptamani a avut loc un team-building cu o parte din moderatorii Desprecopii. Ne-am ales ca locatie pensiunea www.steaua-nordului.com/localizare.html" target="_blank">Steaua Nordului de langa Campulung Moldovenesc.

www.steaua-nordului.com/images/sus_22.jpg" border="0">

Ne-am simtit foarte bine si la sfarsit, la plecare, am discutat cu ei despre comunitatea Desprecopii.com.

Oamenii au spirit comercial si ne-au spus ca daca vin membrii Desprecopii.com le ofera direct reducere de 10% la cazare. Singurul lucru ce trebuie facut: sa spuneti la receptie PAROLA care este "RATUSCA". Nimic mai simplu.

Atentie... site-ul nu prea le merge si nu isi citesc mailurile dar daca doriti informatii puteti sa sunati! Aveti aici www.steaua-nordului.com/contact.html" target="_blank">date de contact.

Daca nu functioneaza chestia cu parola la receptie spuneti ca acest lucru este discutat deja cu administratorul pensiunii! El stie despre aceasta intelegere.

Aici o galerie foto cu poze: http://www.steaua-nordului.com/galfoto.html

Poate o idee pentru un Revelion cu Membrii Desprecopii.com...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ce tare! Tocmai am stat saptamana trecuta la Steaua Nordului si am fost incantati de camera si de locatie! O recomand si eu, e foarte bine pozitionata, e liniste, camerele sunt spatioase. Restaurantul este foarte frumos, mancarea e buna , dar se putea si mai bine in aceasta privinta.

Mergi la inceput