Copilasi din 2002 *64*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Anina_n sunt superbe pozele si atat de vii .
De duminica a ramas si Luiza cu noi dar nu ma mai asculta deloc ... observ ca e geloasa pe bb ca petrec mai tot timpul cu el , doarme ffff putin din cauza colicilor si mai tot timpul sunt cu el in brate .Nu stiu ce o sa ma fac cand o incepe scoala . Mai are cineva copilas mic si altul care incepe acum scoala ?

la toate mamicutele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, foarte frumoase pozele! Si protagonistii, fireste! Ce fericita e Cristinuca!

Adela, eu am copil mititel (dar nu ca al tau) si scolar. Numai ca Stefan deja s-a obisnuit cu noua postura de frate mai mare si nu sunt probleme decat raaaar. Cu rabdare va veti reobisnui/obisnui unii si va fi bine!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Se precipita lucrurile... e de bine, plecam mai devreme se pare. Cu cateva zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna mamici!
Scriu putin, sunt pe fuga, dar macar am intrat sa va salut!!!

Sinzi, ca de obicei pline de veselie pozele tale! L-am vazut pe David in prima zi de scoala, foarte serios si pus pe treaba!!! Iar bebeii Mara si Aidan sunt tare scumpei, pe amandoi iti vine sa-i mananci!!

Nina, de ale tale nu mai zic, o minunatie zona in care sunteti! M-au dat pe spate 2 poze in care e Cristina singurica, Minunea mea si inca una in care Cristina e in stanga pozei!! Frumoasa tare printesa ta! Se vede ca sunteti fericiti ca v-ati adunat impreuna toata familia!

Nicoleta, sa dea DD sa fie numai bine! N-am luat inca ghiozdan, am vb cu tipul cu ghiozdanele de pe site (site-ul unde era ghiozdanul cu Bolt), e vecin cu mama si mi-a zis ca-mi aduce acelasi model sau similar, dar ceva mai mic! Asa ca nu ma mai grabesc!

Cristina22, n-am montat inca biroul, saptamana viitoare dupa ce ne intoarcem de la mare, ca maine plecam cateva zile la mare!

Pup toate fetele...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2972250830103379982wVtBJw

Poze si cu noi, si cateva filmulete banale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Eu sunt din ce in ce mai obosita,Alexia nu doarme ziua decat cu scandal,seara la fel,iar noaptea se trezeste de n ori,asa ca eu sunt rupta.

Andy e bine,ne pregatim de scoala incet,a inceput sa mai faca niste liniutze prin caiet,mai socotim cate putin si asa trece timpul.La tenis ii place din ce in ce mai mult,sper sa ne intalnim si cu Andrei de Cris ca ma tot intreaba.

Sanzi m-am uitat cu aceeasi placere la pozele voastre.Cred ca a fost tare emotionant sa-l vezi pe David scolarel.

Nina superba zona,ma bucur ca va simitit bine si va relaxati.

Nicoleta va tin pumnii sa mearga totul cum vi-ati propus.

Katty

O zi cat mai frumoasa tuturor,ca doar vine week-endul

Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Nicoleta, frumoase pozele si filmuletele cu cei doi voinici ai tai, care se joaca tare frumos impreuna!!!
Laura, succes la liniute!!!!!!

Noi, mai avem o ora si plecam la.......!!! Va trimit soare si nisip, dupa preferinte!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, sot de Katty! Sa fii fericit si sanatos alauri de cei dragi! Katty, sa aveti soare la mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

LA MULTI ANI, sot de Katty! Sa fii fericit si sanatos alauri de cei dragi! Katty, sa aveti soare la mare!

Multumesc mult de tot!!!
Gata, plecam!!! Ne vedem luni!

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty sa-ti traiasca sotul si la multi ani! Cand a fost ziua lui? Al meu e pe 25 luna asta.http://family.webshots.com/album/574214947AdxhVyhttp://family.webshots.com/album/574349188slElMuAm pus si io 3 filmulete banale vorba Nicoletei, si ceva poze mai sus.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput