Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)
Raspunsuri - Pagina 9
Lumy_Clt spune:
Neatza!
....de vreo ora m-am reintors din "expeditia extrema"....am supravietuit cu brio noptii.... dar dormit foarte putin.
Manule, tu mai bine ca orice stii ce decizii sa iei, sper din tot sufletul sa fie bine. In general un om nu apreciaza ceea ce are decat atunci cand pierde persoana respectiva....
am fugeat...ma duc la baita..
Never say never!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Lumy, buna cafeluta! Sa intelegem ca esti in concediu, de nu te mia grabesti la serviciu, ci la dus?
Ancutica, bine ai revenit in sanul celeilalte familii! 
Galli, iti tinem pumnii la dr. Daca simti ca trebuie schimbat, schimba-l, nu mai sta pe ganduri! 
Daca in viata privata, suntem mai intelegatori si, uneori, acordam a doua sansa
, la profesionistii din domeniul sanatatii (in cazul nostru, medicii) nu trebuie sa facem rabat la calitate. 
Asta ca sa fac si legatura cu fata noastra frumoasa si blonda. Sunt alaturi de tine, Meni. Cunosti pozitia mea in probleme de viata personala: iti respesct decizia, oricare ar fi aceasta. Daca ai decis sa-i acorzi a doua sansa, profita si tu la maxim de situatia creata. In sensul ca:
- nu vei accepta imediat sa te atinga (in sens erotic)/ faceti dragoste; lasa-l cateva zile sa se agite in jurul tau, sa te doreasca orbeste; motivul invocat de tine: ca deja te obisnuisei cu ideea ca niciun barbat nu te va mai atinge prea curand;
- nu fii imediat prea dragastoasa; rezerva-ti doar gestul de a-l privi in ochi si de a-i mangaia obrazul si mainile; motivul: vrei sa descoperi daca intr-adevar este sincer in adancul sufletului lui si daca ti-a fost dor de mainile care au stiut sa te mangaie atat de frumos la un moment dat;
- cuibareste-te la pieptul lui si roaga-l sa te stranga tare in brate; motivul: simti nevoia sa fii ocrotita de un barbat puternic si responsabil;
- nu accepta imediat propunerile lui, indiferent despre ce este vorba; motivul: trebuie sa te gandesti bine inainte de a lua decizii in ceea ce-l priveste pentru ca nu vrei sa mai suferi;
- cazi pe ganduri/ priveste-n gol din cand in cand, sa vezi daca vibreaza la starile tale: motivul: ti-e teama sa nu cumva sa fi luat o decizie priprita/ te gandesti de ce nu ti-e dat sa fii fericita;
- sub nicio forma nu-i povesti ca ai incercat sa-ti gasesti alt iubit; programul tau in aceasta perioada: casa- serviciu- casa; ti-ai vizitat doar rudele, FAMILIA fiind singura care te sprijina, neconditonat, in momentele dificile ale vietii;
- alterneaza starile de tandrete "controlata" (gen mangaieri usoare) cu starile de tristete (stat pe ganduri);
- in cazul in care devine patetic/ prea romantic, tine-te tare, abordeaza un aer de superioritate, savureaza momentul umilintei lui la maxim;
Fraiele relatiei voastre trebuie sa fie in mainile tale de acum incolo! 
guzelnico spune:
Mayan, sa fiti fericiti impreuna pentru tot restul vietii!
Dulcica noastra, ne "amenintai" cu niste aventuri povestite in stilul tau. ![]()
guzelnico spune:
Ada29- Z27 CM
Amy2007- Z10 CM
Ancamac- Z24 CM
Babyblue- Z1 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower-
saptamana 17 de sarcina
Cinezee- Z6 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z3 CM; se pregateste de HSG
Galliciana- Z9 CM
Guzelnico- Z3 CM
Libra- Z22 CM, IA in septembrie
Lumy_Clt- Z3 CM
Lyly_mar- Z18 CM
MayanMistica- Z26 CM
Menics- Z19 CM
Micomic- Z20 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z30 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z7 CM
Simonia- Z8 CM
Uratica- Z13 CM
Tinem pumnii stransi fetelor care se pregatesc de teste.
Lumy_Clt spune:
Pai normal ca ma grabeam la baita........la cata tarana aveam pe mine ![]()
.... Cafeaua am servit-o de dimineata in living... cu laptic proaspat muls si fiert.eh, ce viata...
saptamana asta no work.... acu de ex ma gandeam sa ma bag nitelus la somnic (tre sa recuperez de aseara), si apoi sa ma apuc de treaba..aceleasi termopane, are inca nu imi dau liniste ...
Nico si pozele?
Never say never!!!
menics spune:
nico, multumesc pt toate gandurile tale
dar din pacate cate ceva stie...din perioada asta, stiti v-am povestit...
sa stiti ca ma ajuta parerile voastre, chiar daca nu urmez eu sfaturile voastre intotdeauna, imi sunteti de ajutor...
el se comporta ca inainte, daca ii reamintesc de ce s-a intamplat, isi cere mii de scuze ca nu a stiut cum sa fie alaturi de mine, recunoste ca a gresit, ca si el vedea cum sufar dar nu stia ce sa-mi faca, a crezut ca metoda de a ma retrage in mine a fost ceea ce eu mi-am dorit...si m-a lasat sa-mi revin...
sa dea Dzeu sa aiba dreptate si sa nu ne mai facem sa suferim niciodata, la naiba e atat descurta viata asta, si noi ne ocupam cu prostii in loc sa ne bucuram in fiecare clipa de viata...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Mult asteptatele poze:
1. Intalnirea din Baia Mare- 30.05.2009
2. Intalnirea din Bucuresti- 11.08.2009
http://picasaweb.google.com.tr/tahirguzel/IntalnirileNoastre
P.S. Soricica, daca ai descarcat pozele facute cu aparatul tau, sa le postezi si pe acelea.
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Mult asteptatele poze: 1. Intalnirea din Baia Mare- 30.05.2009 2. Intalnirea din Bucuresti- 11.08.2009 http://picasaweb.google.com.tr/tahirguzel/IntalnirileNoastre P.S. Soricica, daca ai descarcat pozele facute cu aparatul tau, sa le postezi si pe acelea. |
Ehe...in sfarsit

Never say never!!!
menics spune:
ce liniste este...unde sunteti? eu nu am chef de munca
http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu