Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)
Raspunsuri - Pagina 4
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Conform graficului cu deplasari, pare-se ca au fost plecate in vacanta. ![]() Apropo de vacanta, sa stii ca in Ist. avem mult spatiu verde pentru campat. In jurul blocului meu, spre ex. |
pai mai stii ma campez la voi in jurul blocului
sapt viitoare mi-am rezervat-o de concediu, chiar dc nu cred ca plecam pre vreundeva,am zis macar sa profit sa ma relaxez si sa ma rasfat nitel.....boh..sa vedem
Never say never!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumy_Clt pai mai stii ma campez la voi in jurul blocului sapt viitoare mi-am rezervat-o de concediu, chiar dc nu cred ca plecam pre vreundeva,am zis macar sa profit sa ma relaxez si sa ma rasfat nitel.....boh..sa vedem Never say never!!! |
Daca tineti neaparat sa dormiti la cort, putem face asa: ziua facem "drumetii" prin oras si noaptea instalam cortul in ...sufragerie. Cu focul de tabara va fi o problema insa.
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Daca tineti neaparat sa dormiti la cort, putem face asa: ziua facem "drumetii" prin oras si noaptea instalam cortul in ...sufragerie. Cu focul de tabara va fi o problema insa. |
exact la asta ma ganedam si eu, cum facem cu focul de tabara
scumpica, eu am fugit, ma bag la nani, langa baiatu meu...
dulceps Drum bun spre ccasa .....si o revedere cat mai placuta
Never say never!!!
Cinezee spune:
Nu e rau de loccc planul facut de tinee
| citat din mesajul lui guzelnico [quote]Daca tineti neaparat sa dormiti la cort, putem face asa: ziua facem "drumetii" prin oras si noaptea instalam cortul in ...sufragerie. Cu focul de tabara va fi o problema insa. |
pana la
mai putin de 2 saptamani
Libra spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Ma bucur ca toata lumea se intoarce cu bine din concediu. Eu deocamdata sunt cam invaluita cu treaba, am amanat concediul cu o saptamana... asa ca plec de pe 31. Trebuia sa mergem in Grecia la niste prieteni dar s-a transformat in "o saptamana la mare" la Mamaia. Maine cununam o pereche la 25 de ani de casatorie, duminica viitoare avem nunta unui var etc... Cand sa mai mergem in Grecia?
Asa-s de nebuna de cap incat m-am uitat pe lista de ieri sa vad in ce zi a cm sunt
. In septembrie voi face o noua inseminare... si ultima.
Pupici si multumiri, mereu a voastra,
Elena
z19
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Ada29- Z24 CM
Amy2007- Z7 CM
Ancamac- Z21 CM
Babyblue- Z22 CM, stimulare cu naturiste;
BlueFlower- saptamana 16 de sarcina
Cinezee- Z3 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z29 CM
Galliciana- Z6 CM
Guzelnico- Z25 CM
Libra- Z19 CM, IA in septembrie
Lumy_Clt- Z31 CM; DD ajuta!
Lyly_mar- Z15 CM
MayanMistica- Z23 CM
Menics- Z16 CM
Micomic- Z17 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z27 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z4 CM
Simonia- Z5 CM
Uratica- Z10 CM
Tinem pumnii stransi fetelor care se pregatesc de teste.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Buna dimineata fete frumoase! Ma bucur ca toata lumea se intoarce cu bine din concediu. Eu deocamdata sunt cam invaluita cu treaba, am amanat concediul cu o saptamana... asa ca plec de pe 31. Trebuia sa mergem in Grecia la niste prieteni dar s-a transformat in "o saptamana la mare" la Mamaia. Maine cununam o pereche la 25 de ani de casatorie, duminica viitoare avem nunta unui var etc... Cand sa mai mergem in Grecia? Asa-s de nebuna de cap incat m-am uitat pe lista de ieri sa vad in ce zi a cm sunt Pupici si multumiri, mereu a voastra, Elena z19 _ made in Romania, '73 |
Ai program fff incarcat! Dar iti dorim distractie maxima!

Daca esti "made in 73", ne luam de mana si mai incercam IA/FIV sau ce mai tine de noi pana cel putin la sfarsitul acestui an, ca sa nu zic si tot anul 2010 (7+3=10)
. Nu renuntam asa usor la lupta, sa fie clar!
menics spune:
Nico draguta multumesc pt intentie, dar, sincer, acum nu as mai fi in stare sa plec din tara, asa ca mai incerc ...
Ei nu stiti voi ce seara am avut... d a sunat m-a facut cuou si cu otet...dupa care a solicitat "partaj" asadar am inapoiat inel de logodna + autoturism... sunt pieton de azi dimineata... dupa au urmat mesaje cu scuze pt tot ce a zis, si a facut, ca a sperat sa ma trezesc la realitate fortand nota, sa ma intorc la el, ca ne vom casatori si vom vedea daca vin si copii...beah... i-am raspuns ca acest raspuns trebuia sa mi-l dea acum 2 luni, acum este tarziu, iar pe mine mama nu m-a facut nici in masina nici cu diamante pe mine, acum nu mai valoreaza nimic nici acel inel, il purtam pt ca era intr-adevar frumos ca bijuterie, atat, iar daca el a simtit nevoia sa-mi ia cadoul facut de iepuras adica masina, n-are decat, sa faca bors cu ea...sper sa se potoleasca acum.
Mihai, este un vecin, dar am dat de el, de fapt el de mine pe net... deocamdata este ok, dar, mai este mult pana sa ma pronunt...ce ma bucura este ca este un tip vesel, si este varsator ca si mine, avem uneori senzatia ca ne vedem in oglinda...
ma pregatesc de sedinta, si de un weekend la mare
, probabil vom ajunge pe la Mangalia...
apropos sunt in Z16 , si bineinteles ca sunt ceas, adica sigur am ovulat ieri la cat m-a intepat mai ales ovarul stang, si acum am o stare ciudata...
va

pe toate, am fugit la sedinta.
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu