Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Menics-tu stii ce e mai bine pt tine. Acum ii dai a 2-a sansa, dar daca iti dai seama ca nu o merita, renunta imediat fara sa stai prea mult pe ganduri.
Cinezee-ati inceput sa va inmultiti inainte de nunta, iti dai seama dupa ce va fi! Sa va traisca Tora, tare dragalasa e!
Sorinake-iti tinem pumnii sa fie cu noroc inseminarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Salutare fatuci,
Incerc sa pun ceva poze...sa vadem ce iese.
va cer scuze in avans daca nu reusesc din prima
pupi

http://picasaweb.google.com/celiakaufman/Rrrr?feat=directlink

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mona, mi te inchipuiam bruneta, nu stiu de ce.
Frumoase peisaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

se adancesc neintelegerile dintre noi....
nu stiu ce rost mai am in ecuatie......
no more comment.....

astept inca o minune in viata mea!!!

Dezvolta putin, poate iti dam vreun sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara dragele mele!

Galli
Ti-am trimis MP.

Nico....grozave sfaturi i-ai dat lui Meni. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa tinem cont de ele, macar o data in viata cand ne confruntam cu o astfel de situatie. Un lucru e cert, barbatii, indiferent de cat de mult ii iubim, nu merita tot sufletul nostru. Trebuie mereu sa ne pastram o particica doar pentru noi...si care sa ne fie de ajuns oricand si oriunde pentru un nou inceput.
Mi-a placut cum ai indemnat-o pe Meni sa gestioneze situatia...cu un soi de egosim bun si multa prudenta. Sfaturile tale mie mi-au spus multe despre tine si sincer, ma bucur mult ca mai exista si femei care gandesc asa. Din pacate, suntem prea putine

Menics...mai frumos decat a spus-o Nico, eu n-am cum s-o fac. Oricum...priveste in sufletul tau si DA, gandeste-te mai mult la tine. Iar el trebuie sa inteleaga ca increderea se castiga in ani si se poate pierde intr-o secunda. Daca intr-adevar te pretuieste, sa lupte si sa indure orice ca sa revi pe deplin in viata lui.

Lumy, Anca va pupicesc dulce!
Babyblue, imi pare rau ca a venit uratenia!
Dar, mergem inainte....bineinteles!!!!!!

Despre mine va spot spune ca am fixat data pentru HSG. O s-o fac in ziua 10-a de cm, peste fix o saptamana, adik pe 31 august, la ora 17.00. Sper sa trec cu bine si peste acest hop.

Ma bag la somnic, va pup dulce si va doresc o noapte linistita!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

ancamac daaa ...pai asta si era ideea sa ne inmultim inainte

Oricum am tras 2 nopti albe din cauza catelusei si sper ins eara asta sa pot dormi si eu calumea

parca astazi a fost mai linistita

pana la mai putin de 2 saptamani

Mergi la inceput

Ellyshor-pe 31 august orele 17:00 vom tine pumnii stransi pt tine! Noapte buna si vise de aur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna seara, eu am fost tare ocupata zilele astea la birou...lumea in concediu...si am lucrat la 2 calculatoare ...
acasa abia acum am dat de net.

monicuta, si eu tot bruneta mi te inchipuiam .frumoasa foc domnisorica.

menics,tu stii ce e cel mai bine pentru sufletul tau.indiferent de decizia pe care o iei, eu te sustin.iti tin pumnii.

sorinake,lumy imi pare rau ca au aparut rusii si luna asta.oare ei nu au auzit de concediu???

nico, eu incep dieta de asta primavara.ti-o trimit maine, acum incerc sa va salut pe toate ca imi e frica sa nu pice netul.
multumesc mult pt listuta si pt album.

ellyshor , bafta multa.eu din cate imi amintesc am luat un ketonal,parca, pastila si am facut si o injectie, toate astea la recomandarea dr.

galli, maine dim cum imi recuperez tel te sun.

anca, te inteleg.eu sentimentul asta il mai in fiecare zi de luni.

cinezee,tare haioasa junioara latratoare

dragele mele, eu vineri plec pe litoralul bulgaresc pt 3 nopti si asta pt ca vreau sa imi duc mama si pe soacra intr-o mica plimbare.ambele nu au mai vazut litoral de nu stiu cand.si tot am amanat de la an la an si acum am zis stop.facem un efort si mergem, ca pana la anu nu stii ce se intampla...si vreau sa le scot si pe ele asa un pic din tara...si am zis ca bulgaria e o locatie ok pt o perd asa de scurta.

in rest, astept ziua 14 de cm sa incep tratamentul cu duphaston,iar pe 9 sept prezenta la dr sa vedem ce schema facem pt stimularea uramtoare.

pupici

Mergi la inceput

Soricica-frumos gest, sa le duci pe mama si pe soacra la mare. Drept multumita, anul viitor cand va veni bebe, vor avea grija de el cu si mai mult elan.
Cinezee-somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Esteee si incerc sa o conving cumva sa numai schelalaie si sa pot dormi cumva mai ales ca inca nu stiu daca pe langa bobitele alea ptr ea mai trebuie ceva

Teoretic eu am terminat menstr astazi nu stiu cand intru la ovulatie , poate ar trebui as imi iau cateva teste sa vad cum si ce

Noapte buna si tie Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va multumesc tuturor, intr-adevar, voi fi un pic mai egoista, iar asa cum mi-ati spus si voi, sunt mai rezervata, si exact astai-am spus sieu, ca m-a dezamagit si ca imi trebuie timp, iar el trebuie sa-mi demonstreze ca intr-adevar a reliazita ce gresala a facut, si ca trebuie sa lupte sa-mi recastige increderea...
oricum va multumesc inca o data pt sustinerea voastra , pt sfaturile si gandurile voastre bune...

galli,

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput