Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monis , tradatoareo, acu eu cu cine mai
Glumesc, esti de-a mea, fata hotarata. Pune niste poze.

Camy, eu pot vira bani luni, ajunge si atunci sau trebuie mai devreme?

24 + Chiara Ada

E postul de deasupra alui tau, catre Camy. Si m-am hotarat ca vreau sa am timp sa ma tangui la toate celelalte

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Camy nu am facut poze ca nu l-am adus din masina, dar e Hauck Speed Sun
Inafara de ce vezi in poza are si scoica si landou dupa cum ziceam. Am tot vanat promotia si azi am prins-o. Pentru modele si detalii poti sa te uiti daca vrei in www.hauckuk.com/en/kataloge.asp?PLID=1&LIZID=" target="_blank">catalogul Hauck

monis 28
acum si cu poze

si cat a costat cu totul??????

asa mi-ar fi placut si mie un landou...dar ce sa fac daca stau la et 4/4????..adica nu am lift??????..eu cu cezariana?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

nu am parola. vroam sa vad pozele fara sa ma log-ez. nu se poate? nu sunt publice? Imi da cineva parola? va rog!

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

asa mi-ar fi placut si mie un landou...dar ce sa fac daca stau la et 4/4????..adica nu am lift??????..eu cu cezariana?????

Pai la promotie e 799 lei - toate 3 piesele plus harnasamentele. E cam greu landoul ala ce e drept... si eu stau la 9 si daca intr-o zi nu merge liftul, il arunc pe trotuar

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monis , tradatoareo, acu eu cu cine mai
Glumesc, esti de-a mea, fata hotarata. Pune niste poze.

Camy, eu pot vira bani luni, ajunge si atunci sau trebuie mai devreme?

24 + Chiara Ada

e foarte bine si atunci...multumesc mult!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

nu am parola. vroam sa vad pozele fara sa ma log-ez. nu se poate? nu sunt publice? Imi da cineva parola? va rog!

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Nu sunt publice, iti trimit pe PM parola.
Sa pui si tu, da?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Pai la promotie e 799 lei - toate 3 piesele plus harnasamentele. E cam greu landoul ala ce e drept... si eu stau la 9 si daca intr-o zi nu merge liftul, il arunc pe trotuar

monis 28
acum si cu poze

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna Monis,

Am fost la dr Hamid care m-a certat pentru ca am ajuns la venerabila greutate de +20 kilo; in rest totul este bine: imi face analizele de sange si urina si dozare de anticorpi pentru incompatibilitate de grupa sangvina; tensiunea arteriala mare 14/9 , a zis ca daca nu-mi scade intr-o saptamana imi da medicamente.

ecografia in 3 saptamani ; cam atat... in rest sa evit oboseala, ca am muncit ca o nebuna si sa nu mananc sare si nici struguri

Citat:

Rapund si io din urma, ca aseara cand scriati voi asa cu spor pe mine m-a apucat harnicia si am spalat masina - ca trebuia sa ma dezmortesc cumva din starea asta - drept urmare aseara a plouat

Rony ce ti-a spus doctorul?

DianeAli - cam rar pe la noi, pe unde ai petrecut vacanta? Te asteptam mai des

Simina - zic si eu acuma, cand nu mai are importanta, dar o idee buna asa... de avut in casa: la arsuri, oricat de mari sau mici sunt, face minuni albusul de ou. Se da cu albus toata zona afectata de cate ori posibil, din momentul accidentului. Intre aplicari nu se curata cu nimic. Daca ai destula rabdare sa dai cu albus, nu numai ca nu mai doare, dar tesutul se reface si nu mai apar basicutele... Sper sa nu ai niciodata nevoie de ce zic...

Floricik - bine ai revenit si Ionelamaria - esti f tare, te invidiez pentru traseul din vacanta

Smarandita unde ai fost la mare? Poze ceva? . Tot vreau sa te intreb ceva de o vreme si nu ai mai aparut, tu stai in Bulgaria? Unde?

Krelia bine ca esti in top, dar tocmai la pastile te-ai gasit?

Betty - super loc ce ati gasit voi la ferma animalelor, merci mult de link

Camy - abia ce ai zis ca te-ai linistit putin, nu incepe iar cu gandurile negative

Adriana - felicitari pentru bebelus voinicut
Laurairina - sa stii ca e o afacere cu lenjeria numai daca are cine-ti coase, pentru ca altfel manopera este asa scumpa, incat nu prea merita efortul. Si metrul de material de lenjerie nu e chiar asa ieftin... eu am luat cu 13 lei sau asa ceva... cand mai adaugi si cusutul si maruntisurile (ate, fermoare etc)... Mai bine faci un calcul, intrebi pe cine ar putea sa-ti coasa cat material iti trebuie si cat te costa cusutul si apoi compari cu ce e de-a gata... zic si eu

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna Monis,

Am fost la dr Hamid care m-a certat pentru ca am ajuns la venerabila greutate de +20 kilo; in rest totul este bine: imi face analizele de sange si urina si dozare de anticorpi pentru incompatibilitate de grupa sangvina; tensiunea arteriala mare 14/9 , a zis ca daca nu-mi scade intr-o saptamana imi da medicamente.

ecografia in 3 saptamani ; cam atat... in rest sa evit oboseala, ca am muncit ca o nebuna si sa nu mananc sare si nici struguri

Citat:

Rapund si io din urma, ca aseara cand scriati voi asa cu spor pe mine m-a apucat harnicia si am spalat masina - ca trebuia sa ma dezmortesc cumva din starea asta - drept urmare aseara a plouat

Rony ce ti-a spus doctorul?

DianeAli - cam rar pe la noi, pe unde ai petrecut vacanta? Te asteptam mai des

Simina - zic si eu acuma, cand nu mai are importanta, dar o idee buna asa... de avut in casa: la arsuri, oricat de mari sau mici sunt, face minuni albusul de ou. Se da cu albus toata zona afectata de cate ori posibil, din momentul accidentului. Intre aplicari nu se curata cu nimic. Daca ai destula rabdare sa dai cu albus, nu numai ca nu mai doare, dar tesutul se reface si nu mai apar basicutele... Sper sa nu ai niciodata nevoie de ce zic...

Floricik - bine ai revenit si Ionelamaria - esti f tare, te invidiez pentru traseul din vacanta

Smarandita unde ai fost la mare? Poze ceva? . Tot vreau sa te intreb ceva de o vreme si nu ai mai aparut, tu stai in Bulgaria? Unde?

Krelia bine ca esti in top, dar tocmai la pastile te-ai gasit?

Betty - super loc ce ati gasit voi la ferma animalelor, merci mult de link

Camy - abia ce ai zis ca te-ai linistit putin, nu incepe iar cu gandurile negative

Adriana - felicitari pentru bebelus voinicut
Laurairina - sa stii ca e o afacere cu lenjeria numai daca are cine-ti coase, pentru ca altfel manopera este asa scumpa, incat nu prea merita efortul. Si metrul de material de lenjerie nu e chiar asa ieftin... eu am luat cu 13 lei sau asa ceva... cand mai adaugi si cusutul si maruntisurile (ate, fermoare etc)... Mai bine faci un calcul, intrebi pe cine ar putea sa-ti coasa cat material iti trebuie si cat te costa cusutul si apoi compari cu ce e de-a gata... zic si eu

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Ildy am trimis si eu parola.....cred ca ai s o primesti din mai multe parti..

..si nu stiu ce-i cu netul asta..ori cu forumul..dar merge ca un

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput