Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

nu se face capitol nou?

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

imidiatly...2 minutzele

Mergi la inceput

am de pus masina la spalat haine,de pus masina de spalat vase,si sa fac patul la mine si Andrei in dormitor dar am o lene de mor nu am chef sa fac nimik mam facut o lenesa si jumatate de cand ma durut rau burtika dar mai merge si cate-o leneveala de asta ca dupa ce oi naste stiu ce ma asteapta si mai ales cu 2 copii ma pun langa ei si

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

am vazut ca discutati despre e-mail, nu le-a sters nimeni m-am, uitat in trash si nu sunt mesajele voastre acolo, deci nu cred ca lea sters nimeni. ultimul measj primit e a lui andreea ..., care banuiesc ca e andre

23+ Maya Teodora

e clar ca se pot sterge de tot si din trash. si Andre a trimis mesajul a doua oara. prima oara cand l-a trimis i-a fost sters.
plus de asta, cred ca ar trebui sa stergi numele de familie din mesaj, poate Andre nu vrea sa-l vada oricine pe forum. nu stiu, zic si eu, mie nu mi-ar conveni sa-mi apara. daca pe ea n-o deranjeaza, f. bine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

imidiatly...2 minutzele

multumim

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stai linistita, nu e numele meu de familie. Dar esti o scumpa ca te gandesti.

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Citat:
citat din mesajul lui Biara
am vazut ca discutati despre e-mail, nu le-a sters nimeni m-am, uitat in trash si nu sunt mesajele voastre acolo, deci nu cred ca lea sters nimeni. ultimul measj primit e a lui andreea ..., care banuiesc ca e andre 23+ Maya Teodora
e clar ca se pot sterge de tot si din trash. si Andre a trimis mesajul a doua oara. prima oara cand l-a trimis i-a fost sters. plus de asta, cred ca ar trebui sa stergi numele de familie din mesaj, poate Andre nu vrea sa-l vada oricine pe forum. nu stiu, zic si eu, mie nu mi-ar conveni sa-mi apara. daca pe ea n-o deranjeaza, f. bine.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

proba proba...vreau sa pun un link la semnatura...oare mi-a iesit?

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

l-am sters acum trebuie sa il stergi si tu din mesajul tau

23+ Maya Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ti-a iesit, Anca. Si esti foarte draguta

Andre

Dankutza, felicitari pentru rezultatele super!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Ti-a iesit, Anca. Si esti foarte draguta

Andre

Dankutza, felicitari pentru rezultatele super!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

multumesc

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput