Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramonika, nu te-ai tampit, ca nici eu nu gasesc. Am trimis pe nov.dec2009@gmail.comAsta trebuia sa fac, nu? 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ce sa stiu ?ca e gretos?
pai numai cum miroase iti dai seama cat e de gretos nu tre sa mai si ingiti

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

pe mine de la mirosul de s.....ma ,ma ia durerea de cap

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

ce sa stiu ?ca e gretos?
pai numai cum miroase iti dai seama cat e de gretos nu tre sa mai si ingiti

...ai ca-mi place subiectul...mai punem si noi putine picanterii pe aici

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

pai da nu trebuie cumva sa ne inveselim si noi si uite ca am si gasit de ce sa radem o my god!!!!o ia lumea razna mama.
eu vreau sa am ochii movce tre sa fac un sfat aveti?

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

nu cred ca asta ar fi o problema tot sotul o rezolva si pe asta numai ca tre sa fac ceva sa il enervez si ma capat cu ochii movi

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ramonika, nu te-ai tampit, ca nici eu nu gasesc. Am trimis pe nov.dec2009@gmail.com

Asta trebuia sa fac, nu?

24 + Chiara Ada

da, asa trebuia. intre timp vad ca a aparut mesajul de la avalon redirectionat de altcineva.

mai incearca o data, Andre, sau trimite-mi si mie la adresa mea, care e ID-ul de mess cu yahoo.com in coada. sar'na

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:

Ramonika, nu te-ai tampit, ca nici eu nu gasesc. Am trimis pe nov.dec2009@gmail.com

Asta trebuia sa fac, nu?

24 + Chiara Ada

da, asa trebuia. intre timp vad ca a aparut mesajul de la avalon redirectionat de altcineva.

mai incearca o data, Andre, sau trimite-mi si mie la adresa mea, care e ID-ul de mess cu yahoo.com in coada. sar'na

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Da, e retransmis tot de mine de pe alta adresa de mail a mea...

Mesajul a fost transmis de aseara, dar se vede treaba ca cineva sterge mesajele... initial am crezut ca din greseala, dar vad ca si mesajul lui Andre a disparut

Daca se face acest lucru intentionat, atunci o anunt pe persoana cu pricina ca voi retransmite mesajul si de 1000 de ori... nu de alta, dar intru in concediu si am timp be-re-chet!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Daca tot suntem pasionate de forum, sa stiti ca nu suntem singurele. www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/27377/Daca-inghit/1.html" target="_blank">ia cititi si aveti grija cat radeti

monis 28
acum si cu poze

Nu imi a crede ceea ce citesc...
Doamne, cata prostie...

------------------------
29+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Retrimis pe ambele adrese.

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Citat:
Ramonika, nu te-ai tampit, ca nici eu nu gasesc. Am trimis pe nov.dec2009@gmail.comAsta trebuia sa fac, nu? 24 + Chiara Ada
da, asa trebuia. intre timp vad ca a aparut mesajul de la avalon redirectionat de altcineva.mai incearca o data, Andre, sau trimite-mi si mie la adresa mea, care e ID-ul de mess cu yahoo.com in coada. sar'na
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput