Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu am ca valiza in gara de la 14 pana la 17!!!!
Pentru fetele care si-au facut griji pt mine.Sunt ok .Mi-au disparut si basicutele.Am ramas cu lectia invatata

Am fost azi sa "donez" sange pt analize si m-a intepat si in ureche...pt testul de coagulare, apoi am fost la locul de munca sa-mi iau cartea si am ramas cu un gust amar ...am intrebat directoare dc mai pot sa-mi iau postul tot acolo , avand in vedere ca este doar alegerea mea...pot sa-mi iau oriunde in urma examenului...si mi-a zis verde-n fata ca nu, ca vezi doamne eu ma duc direct cu prenatalul in mana si pana la a 2-a sesiune de examene (adik sf de oct) ea ramane fara educatoare
As putea sa fiu a drak si sa-mi iau postul tot acolo, ca-i dreptul meu, da nu vreau sa-mi fac nervi!!!!!

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Ma bucur ca esti ok.
Da-o-ncolo pentru moment pe directoare,vezi tu mai incolo...acum nu merita sa iti faci nervi pentru ea.
Cat despre forum,eu una nu stiu.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Am luat-o pe urmele Katyuschei.......sunt in bucatarie....abia am pus un pilaf la fiert...si nici macar la jumatea meniului nu sunt..ca mai am sa fac si snitele....of, tre' sa-l invat pe fi-miu sa faca mancare...ca sa am si eu un ajutor ....si ca sa o ajute si el mai incolo pe nevasta-sa ....

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Ai mare dreptate sa nu ne invatam copiii lenesi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele, mai avem o fotomodela, pe Ancutza. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Stefy..nervi nu mai imi fac...mi-a facut destui baba (care, apropo, a terminat-o si pe mama in doar 2 zile)...dar ma preocupa situatia mea pt ca pe 28 am examenul si pe 30 trebuie sa optez pt o gradinita....iar ca sa ma duc undeva si sa ma trezesc ca se uita urat la mine...nu prea vreau

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Sfat de la mama, care citeste pe forum, dar nu are cont, deci nu posteaza:

Auzi, sfatuieste-le pe fetele care vb despre lenjerie sa cumpere material-tricot din bbc, sa nu cumpere sifon(sau alta panza tesuta). Exista si cu imprimeuri pt bebei, si uni - culori f frumoase. Spune-le ca se muleaza mai bine pe salteluta si nu se fac cute care il pot deranja pe pitic.

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Dankutza felicitari! M-a emotionat postul tau.
Ancutza, esti o frumoasa fata!

------------------------
29+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

LauraG, pupa pe mami a ta pt sfat, asa e, si eu am cerceaf de tricot la patul meu si nu face cute!
In weekend voi face si eu o incursiune pe la materiale. Va tin la curent!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da, stephy..numai sa vrea ei sa invete..ca, stii cum e.....cu greu aduci un baiat in bucatarie .....ceea ce sper eu sa invete macar...e ceea ce face taica-su, in casa...aspirator, dus gunoi, mop..si in general, unele chestii mai grele, de care noi, fetitele ar trebui sa fim private
si nu neaparat pt ma-sa....ci pt el, asa.....ca om.....ca tare il va mai aprecia nevasta-sa si o sa zica "ia uite dom'le ce bine l-a crescut ma-sa

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Am luat-o pe urmele Katyuschei.......sunt in bucatarie....abia am pus un pilaf la fiert...si nici macar la jumatea meniului nu sunt..ca mai am sa fac si snitele....of, tre' sa-l invat pe fi-miu sa faca mancare...ca sa am si eu un ajutor ....si ca sa o ajute si el mai incolo pe nevasta-sa ....

Ai mare dreptate sa nu ne invatam copiii lenesi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Krelio, il rezerv de pe acum pentru Chiara a mea. Care imi da niste emotii groaznice azi, abia falfaie, dupa ce ieri a avut ore intregi de balet. Pfooooaaaai ce ma stie supara cand nu misca bine. Laura G, mama ta e o dragut sa ne citeasca si sa e dea sfaturi. Ati inteles acum de ce fiica dansei impartaseste totul cu noi? 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai, io-s cu capu' rau.....pe cuvantu' meu!.....zau daca imi aduc aminte despre ce "rezerva" vorbeam.....sau, te referi la fi-miu...ca-l rezervi pt Chiara?....

cred ca m-au surmenat prea tare pilaful si snitelele ...ar trebui sa ma potolesc

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Krelio, il rezerv de pe acum pentru Chiara a mea. Care imi da niste emotii groaznice azi, abia falfaie, dupa ce ieri a avut ore intregi de balet. Pfooooaaaai ce ma stie supara cand nu misca bine.

24 + Chiara Ada

Mergi la inceput