Oradea * (46)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
gabi_j spune:
Alo, Oradea??
Pregatiti-va ca cica se raceste vremea sambata. Oricum deja soarele e mult mai slab. Ieri dupamasa, contrar obiceiului meu de a fugi de la servici direct la autobuz, m-am oprit in parcul 23 aug si am citit o ora la umbra, si dupa o vreme mi s-a facut piele de gasca. M-am mutat la soare, si desi imi era un pic cald, am mai absorbit razele o vreme. Ma apuca nostalgiile la fiecare inceput de septembrie.
Gabi - misto, ma bucur ca ati avut un concediu placut. Eu nu am fost niciodata la Moneasa, decat asa, in trecere. In copilarie, cum tot auzeam de Moneasa in sus si Moneasa in jos, ca ce frumos e acolo, imi imaginam ca e ceva satuc ca din povesti, cu case colorate, cu curti cu flori si verdeata multa.
O zi frumoasa sa aveti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salutare si de la mine.
Io`st in perioada de alergie asa ca
Ziceti ca vine toamna ?
Uite`asa nici n-am mancat inghetata aia
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
da, vine toamna, numa' ca-i d-aia caniculara
Asa ca putem manca inghe, pe timp de zi, ca seara dupa 7,30 trebuie ceai cald.Brrr!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
gabi_j spune:
Apropo de inghetata... este o inghetataaaa... la Forum, la Debrecen.... iiiaaaiii!!! atata pot sa zic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Cred ca v-am mai zis cat de mult ma iubeste nepotica. De cate ori ma duc la ei si stau la ea cu orele, numai pe mine ma vrea. Poate fi oricine in jurul ei, numai pe mine ma vrea.
Parca ceilalti au devenit invidiosi ca ma prefera numai pe mine.
Si pe fiecare zi care trece parca e tot mai legata de mine.
Ieri i-am spus la telefon ca vin la ea si mi-a zis mama, care era cu ea la ora aia, ca a topait de bucurie. Si pana la ora 10 seara n-am scapat de la ei. Azi am fost din nou si m-am intors de putin timp.
Daca ma vede ca plec, se apuca pe un plans cu lacrimi de crocodil, de te apuca mila.
Cand plec, trebuie sa ma furisez, ca altfel e tragedie.
Album 1 + Album 2
gabi_j spune:
Simi, sunt unii oameni de care copiii se 'lipesc' imediat, de la primul schimb de priviri. Este vorba de acei oameni care nu au lasat sa se evapore ultimul dram de copilarie din sufletele lor si care mai stiu sa se 'coboare' la nivelul copiilor. Multi adulti fac marea greseala de a subestima inteligenta copiilor, si ei si simt asta. Copiii sunt foarte sensibili, si percep totul din jurul lor, chiar si fara cuvinte.
Mai am o amintire stranie de cand aveam 2 ani. Atunci am avut o presimtire ciudata, care s-a confirmat a fi reala dupa vreo 20 de ani. Era vorba despre o chestie, cred, transmisa oarecum telepatic de o persoana foarte draga mie, care avea necazuri.
Dar totusi, ar fi bine sa nu apara disensiuni in familie la voi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Siminel, stie Maria ceva-ceva, daca e lipita de tine
Restul familiei sa se bucure, sunt unii copii care nu au noroc de asa matusi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
adi2003 spune:
Dar nu mi se intampla numai cu Maria.
Spre exemplu daca ma nimeresc in tramvai cu vreun copilas, asa pana in 3-4 ani, de fiecare data se uita asa atent la mine si-mi zambeste.
Daca imi intorc privirea in alta parte observ cum ma urmareste. Probabil ca e o legatura de suflet intre mine si cei mici, de ma privesc fiecare cu drag.
Parca toti copiii mici m-ar cunoaste de o viata.
Si culmea, nu le adresez nici un cuvant, pentru ca nu-i cunosc. Dar ei ma simt ca mi-s dragi si ma rasplatesc cu un zambet.
moni_or spune:
SIMI asa e, copiii parca au un al 6-lea simt, parca vad in sufletul omului. Eu cred ca ti-ai gresit profesia, ti s-ar fi potrivit foarte bine educatoare sau pediatru sau alta profesie in care sa ai contact cu copiii.
Pupici oradenilor!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or SIMI ![]() |
S-a facut mama educatoare in locul meu. Poate ca e ceva genetic, sau poate ca tanjesc dupa orele petrecute la gradi alaturi de mama, inainte de a iesi la pensie.
Dar cei mai dragi imi sunt bebelasii pe care ii ador. Of ce scumpici sunt. Mi-aduc aminte de zambetul Mariei de sub suzeta la vreo 2 luni...adorabila poza. De primul gangurit, de bucuria ei din fiecare clipa cand ma vedea langa ea sau in bratele mele. Sau de emotiile de pe holul maternitatii in momentul cand a venit pe lume. Si de primul brate de a doua zi. Toate sunt trairi pe care nu le pot uita nicicand.
O poza care spune tot.