Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Esti sigur ca vrei sa coci si azi? Ca e sarbatoare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Azi nu coc. Doar le pun in congelator.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Atunci e ok.

P.S. Scuze, caci n-am inteles eu bine primul mesaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu n am stiut de sarbatoare si am copt azi o gramada de vinete, maine continuam restul pentru zacusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Noi am fost ieri la gradina zoologica in Debrecen, tare mult i-a placut lui Luca,numai fix ce voiam cel mai mult sa vada, tigrul si leopardul si leii nu i-am vazut din cauza caldurii, stateau inaintru si dormeau, numai leii erau tolaniti afara dar cum stateau nemiscati nu l-au prea interesat. Ca mai nou e fascinat de tigri, i-am tot aratat cum face tigrul si acum e asa scump cum iti tuguie gura si scoate un mini-raget Asa ca daca tigru adevarat n-am vazut, i-am luat un tigru de plastic si un leopard de plus si e tare incantat de ele. In schimb i-au placut la nebunie girafele (are cu cine semana ca si eu am o fixatie, am nu stiu cate girafe si de plus si de plastic si cani cu girafa), voia sa intre la ele si s-a suparat ca nu l=am lasat sa treaca gardul. Per total ma bucur ca am fost si abia astept sa mergem si la Nyregyhaza ca acolo e si mai fain.

Weekend placut tuturor si la multi ani celor cu nume de Alexandru si Alexandra!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Intr-o zi frumoasa de duminica, a inflorit hibiscusul rosu.

Mergi la inceput

Of...de ce am zis ca e o zi frumoasa??? Chiar cand am scris m-am gandit ca mi se poate dovedi contrariul...
Ce credeti....

In urma cu 5 min am mers pe balcon. A murit albastrita.

Dar n-a dat nici un semn ca ar fi bolnava sau ceva. Dimineata i-am dat morcov si malai si ea a fost singura care a papat imediat.
La amiaza albastrita si cu perusa verde cirirpeau asa de frumos si erau afara.
Cat am lipsit 20 min de am fost la baie...s-a intamplat. Am gasit-o moarta pe fundul coliviei. Macar sa nu se fi chinuit pentru ca stiu cand a murit un alt papagal prin ce chinuri a trecut intr-o noapte...
Imi dau lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor ajutor. Acum am aflat ca vom fi nasi de cununie in 10 oct adica peste 40 zile. Sunt disperata pentru ca ne-a luat chiar pe nepregatite financiar. Motiv pentru care as vrea sa-mi inchiriez rochita pentru nunta. Stiti ceva saloane serioase care sa inchirieze rochite de ocazie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AdelaP, ai pm.

Pup si eu trupa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI imi pare rau pentru Albastrita ta... Stiu cat de mult poti sa te atasezi de un animal, doare tare... Era batrana sau ce s-a putut intampla sa moara sa dintr-o data?

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput