Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

monica..voi papati elegant..catalin al meu..e si in cap mancare..numai ma vede ca vin cu farfurioara..si incepe sa tremure..tb sa-i dau la fic automat...ca altfel..ma bate

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Eh, elegant pt poza... Bagam labutele in mancare si apoi ne stergem la ochi. Data viitoare cred ca il pun in cadita si dup-aia pun dushu' pe el.

Povestea noastra

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

monica, mababei, va multumesc de urari! cred ca era la cap trecutda la cat de des ajung eu pe la voi...

vad ca toate va laudati cu puiuti cum papa. i/am facut si eu poze crinei da nu stiu cand am timp sa le descarc si sa le mai pun si pe net. oricum toti sunt dragalasi.

voi ati luat piticilor tarc de joaca? daca da de unde?

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor am gasit scaunel..pe ocazii.ro..la 200ron..numai ca sunt din focsani..Scaun masa copil cu jucarii - PRIMII PASI[R232]..asta e modelul..l-au folosit cateva luni, dar e in stare buna..el cost 310 ron in magazin..ce ziceti?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

e ok scaunul de masa

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
In mod corect ar fi sa pui in laptele muls cereale care nu contin deja lapte, pt ca atunci ai cereale cu lapte, pe care le prepari cu lapte, deci suprasoliciti digestia si rinichii. Exact acum se discuta la prematuri despre a completa laptele de mama cu praf de lapte praf, ceea ce dr a zis in maternitate ca este foarte periculos pt rinichii lui bebe. Iar despre cereale, ma incurcasem cand am vazut eu prima data ca sunt si cu lapte si fara lapte, si Luana fiind alaptata nu am stiu de care sa iau. Concluzia dr a fost ca, daca nu vreau sa mulg sa-i prepar cerealele, sa iau cereale cu lapte si sa le prepar cu apa.
In rest asa papa si Luana seara, cereale cu lapte, preparate cu apa, dar in biberon.

Pai... da. Imi pare rau daca s-a inteles altceva. Eu folosesc cereale Nesle, care nu au lapte si pun laptele meu, cel putin deocamdata, cat mai am de unde sa scot, cand nu o mai fi, o sa iau si eu de-alea care se prepara doar cu apa. Sigur ca nu pun lapte in alea care contin deja lapte. Si tot in biberon... experienta cu lingurita a fost nereushita si am hotarat sa o reluam... mai tarziu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelorr sunt rupta!! dupa ce in ultima luna va ziceam eu ca a inceput sa se trezeasca de 2-3 ori pe noapte aseara bebelina a ajuns la treziri din 2 in 2 ore chiar si la 1 ora sa pape cate putin laptic iar eu nu mai pot
voi cum reusiti sa-i faceti sa doarma mai mult noaptea ca la noi parca e din ce in ce mai rau off , oare la noapte mai are rost sa incerc sa dorm?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai ca voua imi permit sa va scriu.
De vreo 2 zile, cat am avut timp, m-am amuzat de niste site-uri (ala de pitzipoance si de cocalari). Oi fi facand parte din generatia asta si eu, dar...
Un clip super haios aici (asta vroiam sa va dau).

http://www.youtube.com/watch?v=Ea3rxpko2MA

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelorr sunt rupta!! dupa ce in ultima luna va ziceam eu ca a inceput sa se trezeasca de 2-3 ori pe noapte aseara bebelina a ajuns la treziri din 2 in 2 ore chiar si la 1 ora sa pape cate putin laptic iar eu nu mai pot
voi cum reusiti sa-i faceti sa doarma mai mult noaptea ca la noi parca e din ce in ce mai rau off , oare la noapte mai are rost sa incerc sa dorm?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

sunt 2 explicatii..ori nu se satura..ori e agitata ca ies dintisorii...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Hai ca voua imi permit sa va scriu.
De vreo 2 zile, cat am avut timp, m-am amuzat de niste site-uri (ala de pitzipoance si de cocalari). Oi fi facand parte din generatia asta si eu, dar...
Un clip super haios aici (asta vroiam sa va dau).

http://www.youtube.com/watch?v=Ea3rxpko2MA

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

vai..site-ul asta l-am "vizionat"si eu candva..si am ras ca nebuna...
super tare videoclipul...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata filmuletul

25 martie 2009

superr !! chiar innoata