Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Va pupam. Am fost tot intr-o fuga in ultimul timp (fuga cu copilul de gat, bineinteles ) si nu cred ca ne potolim prea repede... Am intrat sa va salutam.

Am vazut pitonul servind masa.

Am vazut pe Alexis inotatorul.

Am vazut camera frumoasa de bebe de Lysbeth. Sper cat de curand sa ii putem amenaja si noi o camera Adelei.

Noi inca nu am apelat la laptele praf. Rezistam. Dar la masa de seara si la a doua masa din zi (asta e pe la 10-11) ii pun si cereale in lapte (autoextras ). Asta ar fi tot un fel de diversificare... desi as numi-o mai degraba "potentare calorica" a laptelui, ca abia am ajuns la 5400g de bebe.

In rest, Adela e vorbareata, zambareata, jucausha. Tati si mami sunt topiti dupa ea.

Mai citesc. Va pup.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ma tot uit pe poze si mi se pare ca aveti niste copilasi luuungi, lungi de tot. Cam cati cm aveti? Noi, doar 64.

Noi doar 62 cm. Cred ca e cea mai micuta la inaltime inca.

Noi tot 62cm dar mi se pare normala lungimea

Si noi tot 62cm.

Mergi la inceput

La multi ani!

Sorina Maria,

Ana Bianca

Ioana

Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saby

[quote]citat din mesajul lui rivali

lysbeth, biscuiti po****ri eu cumparam (acum cateva luni) din Auchan (Titan) la produsele care se vand la vrac, doar acolo am gasit

petrean,si noi luna asta tot 200 de grame am luat,i-am introdus cerealele seara si la sf sapt merg cu el iarasi la cantar. Daca nu ia in greutate cred ca merg si eu la analize. Imi este teama de anemie. Al meu nici nu prea mananca.

Fetelor care le dati formula bebelusilor, cam cat mananca la o masa? De cate ori pe zi? Daca le dati cereale cate cupe le puneti si la cate mese? O gramada de intrebari.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Sa sti ca nici Maiuta mea nu mananca cine stie ce. Eu ii dau cam la 3 ore jumate si mai mult de 100ml nu vrea, asta cand mananca la bibe ca eu ii dau o masa san o masa bibe, asa ca la san s-ar putea sa manance mai putin. Eu cereale nu ii dau inca pt ca e constipata, dupa ce rezolvam problema cu kk o sa-i dau si eu la masa de seara poate asa nu se mai trezeste dupa papa noaptea

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Ianis papa 150 ml maximum la o masa, de 3 ori pe zi, alternand cu titi, odata biberon, odata titi, noaptea doar titi de 2 ori. Cereale: pe cutie scrie ca o portie completa este de 6-7 linguri la 200 ml lapte praf, pana acum i-am facut portii crescatoare 1 lingura in prima zi, 2 linguri in a 2 zi, dar cand am ajuns la portia completa a mancat-o in 2 randuri, asa ca mai mult de 1/2 nici nu-i fac, pun 3 linguri cereale in 90 ml lapte praf.

Si de ce spuneti voi ca se constirpa de la cereale? Ianis facea odata la 2-3 zile cand il hraneam doar cu san, de cand cu cerealele face de 2 ori in fiecare zi!

Problema e ca pana acum i-am dat timp de o saptamana dimineata, si cand l-am pus alaltaieri pe cantar, a scazut! cu 60 gr intr-o sapt. Am ramas si eu si tati muti, la mare hranit cu san si din cand cu lapte praf, trambalat de colo-colo si regurgitat mult, a luat 110 gr intr-o saptamana, iar acum cu cereale, cand ar fi trebuit sa se ingrase, el a scazut??
Sotul mi-a zis sa nu-i mai dau deloc cereale, ca se cacaceste prea mult si din cauza asta nu ia in greutate, sa-i dau ca pana acum san+biberon, dar m-am pus pe capul lui ca si diversificarea asta are un rost, si am hotarat sa-i dau seara, sa nu mai fie el satul ziua si sa doarma tot timpul si sa manance rar, ci seara, ca sa doarma pana dimineata.

Zis si facut! Ieri l-am hranit ca de obicei, seara l-am pus pe cantar, a luat 60 gr intr-o zi, aseara i-am dat cereale, ce credeti? tot s-a trezit la 4 si 8. Mergem o saptamana dupa schema asta, sa vedem ce-o iesi...

Si alta problema, de cand cu insistentele pediatrei sa-i dau lapte praf, si mai nou cereale, mi-a scazut productia Si ma si incearca dimineata cate o durere de burta, sa vina rusii?? E vreo legatura intre CM si alaptare? Stiu ca laptele capata alt gust din cauza hormonilor, dar sa varieze si cantitatea?

Acum sint in dubii, recurg la masuri de urgenta gen Galactogil, ceai de lactatie, muls seara si dimineata, ca sa mentin productia pana la 6 luni? Sau e cum zicea Anca, ca resursele organismului nu sint din pacate inepuizabile?

Ilinca, Adee, Olishka, Novus, ce bine e de voi ca e titi bun si suficient si n-aveti bataie de cap, alaptati-i EXCLUSIV pana la 6 luni si o saptamana!

Elena, mami de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Hai ca nu v=am spus ce e mai important.
Pana la urma am votat si achizionat un Bertoni Royal. Oricum mie la asta imi era gandul, dar tati a zis ca nu baga bani in prostii ( ca am luat de toate si copchilu tot cu noi in pat doarme si tot in brate e mai bine) ca sa manance in brate la unul din nou. Pana la urma de rusine, mai de inima rupta in magazin l-am convins si a scos din buzunar 300 lei. (Bine ca si mie mi s-a frant inima cand stiu cum stat cu banii, dar de dragul copchilului ce nu face omu...). Scauneulul de la Plus sa stiti ca e acceptabil, adica daca nu ai si totusi vrei scaun poti sa il iei cu placere si doar 80 de lei. Este de o firma no name, chinezeasca. Si la magazinul de unde am luat noi scaunul avea de la fiema asta chinezeasca diverse modele la preturi in jur de 100. Si ce m-a socat ff tare un model de la Bertoni era identic si la fel cu unul de la aceasta firma chinezeasca. Cand spus identic, inclusiv materialul, desenul, tot, tot. Diferenta....PRETUL. Cu peste 100 in plus la Bertoni. Poate diferenta vine si din faptul ca magazinul este direct importator de la firma chinezeasca si numai trece prin 7 maini ca Bertoni, dar asa mare diferenta de pret e cam strigator la cer, doar pt ca "e de firma". Inca o data m-am convis ca pentru produsele scumpe platim si "firma".

Ssssssssss, sa nu va auda ai mei, ca noi am dat ceva mai mult pe un scaunel peg perego "prima pappa" pe care inca nu l-am folosit. . E drept ca ni s-a decontat, drept cadou la botez, dar eu sunt "vinovata" cu alegerea... mi s-a parut super adaptabil, se regleaza o multime de kestii... sper sa fie ok cand o sa il folosim...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui novus

pe numeleD-na de la Deva care a retinut toata pensiunea

esti bestiala!!!!!!!! am ras cu lacrimi de dimineatza cand am vazut ce-ai scris ; pai e clar, daca e toata pensiunea a noastra nu avem cum sa le incurcam !!!! pupici multi pentru sefu' organizator!!!

Sa inteleg ca s-a aranjat deja iesirea din toamna asta, cat am lipsit noi... Din pacate nu cred sa fim mai liberi nici la inceputul lui septembrie... Pupam plimbaretzii.

Mergi la inceput

Citat:
Mai rezistati sa va zic una tare de ieri. Disperata cum sunt cand imi spune cineva ceva, tot caut info despre fimoza. V-am spus ca dr asta are ceva cu mine si cu copchilu. Prima data a zis ca are o usoara fimoza dar sa decalotam usor si e ok. Acu la ult control, spune A, da , are fimoza dupa 9 luni la taiat." Ei s-o creada ea ca tai eu putza copilului. Si tot caut, to caut, sa vad ce si cum despre putza de copil. Vreau sa vad cum trebuie sa apara ca sa stiu cat decalotez. Si in cautarile mele...cel mai bun exemplu am apelat la tati. Ieri dupa ce face omu dus i-am spus Nu te imbraca, vino incoace. OMu gandind ca am alte ganduri vine inflacarat. Eu i-am raspuns sec:"Nu , ca nu vii de hanga -hanga, vii doar la control". Si uite asa i-am explicat eu ca vreau sa o studiez mai bine sa vad ce si cum. VA dati seama ca atunci m-a declarat NEBUNA cu acte in regula. Si pune-te ras si voie buna. Aseara ma tot striga prin casa daca il mai caut de fimoza

Super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Neata fetele. Hai va rog repede o parere...Daca raru a refuzat cu desavarsire acea supa de legume 3 zile la rand sa incerc si azi sau sa ma opresc. Sa incerc altceva, sucuri, piure de fructe, ? Ce ziceti? Ca acu se trezeste si nu stiu ce sa fac?
Mai citesc si revin.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Io zic sa schimbi reteta. Incearca mereu alte legume in alte cantitati pana o sa ii placa. Dar vezi si tu, daca ii dai cateva lingurite si nu vrea, da-i pace si maine alta reteta...

Azi am zis sa aplic ce va tot zic cu schimbatul retetei. Rezultatul: papat cu miorlaieli si cu "vine albinutza, bzzzz" din cauza unui cubuletz de tzelina, cat am pus acolo.

Pt KEA raspund mai tarziu.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici!!!
Azi am fost la med de familie si mi-a dat sa fac n'spe analize, m-am plans de ameteli si mi-a dat Maltofer 1/zi, m-a laudat ca am luat doar 10 kg(si med gineco ma balacareste mereu), mi-a mai zis sa iau elevit ..da ma mai gandesc..etc

beleaua mare:
Ajung acasa, imi spune mama sa-i cer lu nasa oala cu presiune, sa fiarba si ea o gaina batrana de vreo 15ani....pun eu la fiert..si ma pune drak sa umblu la surubelul cu presiune.....si-n urmatoarea secunda am avut fantana arteziana cu grasimea pt supa mea...am reusit sa apas pe el(dupu vreo 3min) fara sa ma ard prea rau .....scoate gaina dupa ceva timp..face mama supa mea...ma roaga sa-i mai pun o data gaina la fiert ca vrea sa manace totusi carnea...drace....pun gaina iar....dupa 40 min opreste mama focul si-mi zice ca se duce sa stea un pic in pat....si ma pune drak sa umblu iar la oala...de data asta la capac.....mai si cand apas pe maner ...bubuie si tot aburul ala si presiunea pe mana mea....am paralizat de durere....am stat cu mana in gheata si creme si am plans 3 ore ....abia acum mi-a trecut..

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
.

Aoleu, Simina, pai tie de aventuri cu oale si capace iti arde? In los sa stai cuminte sa te mangai pe burta si sa vorbesti cu aia mica?
sa treaca mana

Elena, mami fericita de bebe Ianis (04.04.2009)

Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ela, si noi mancam la fel, o masa titi si o masa bibe, dar nu pt ca nu asi avea ci pt ca nu-mi ia in greutate, voi ce cereale folositi?. Am inceput si noi sucul de mar dar tot constipata e. Aseara saracuta ce s-a mai chinuit sa faca, si tot tare ca piatra era. Poate acum sa faca mai usor ca azi e a 4-a zi de suc si i-am dat 30ml, sper ca nu e prea mult nu ???
Chiar spuneti-mi si mie dupa cat timp se introduce piureul de mar? Si dupa cat timp se inlocuieste o masa cu piureul de fructe?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput