parul crescut sub piele
in urma epilarii foarte multe fire au crescut sub piele. cum fac sa le scot?
nu merg la salon din varii motive. prefer sa ma fac eu acasa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Raspunsuri
kid spune:
Uite si aici cateva sfaturi, poate te ajuta. ![]()
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Alex are nevoie de ajutorul nostru
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
Cinezee spune:
cu problema asta ma lupt de ceva timp si eu cand ma epilez cu ceara ...ca atare am dedus ca nu ma hidratez bine pe picioare , eu avand o piele destul de uscata
Am mereu in casa un burete natural cu care ma frec mai binisor pe picioare dupa ce am sta in prealabil in cada cu apa mai calda putin la inmuiat , mai folosesc si penseta si spag basicile create in jurul firului de par de sub piele
pana la
mai putin de 2 saptamani 
Annie80 spune:
si pe mine ma doare subiectul 
am incercat scub, inainte/dupa.... kile de apa, lotiuni puternic hidratatnte, dar vb aia parca dadeam pe piciorul mesei i 
acum dupa 2-3 epilari dau cu lama, firele mai capoase le scot usor cu o penseta.....
deci si de la ceara cresc sub piele? creadeam ca nu , nasol 
trutzi spune:
Eu ma spal cu zat de la cafea pe picioare, este cel mai bun, daca nu ies din prima desi 90% ies, mai incerc peste cateva zile. In plus pielea ramane foarte fina 
Cinezee spune:
Trutzi pe aia cu zatu de cafea nu o stiam ...am mai aflat ceva nou
cam cat zat aduni , iar daca il aduni unde il tii la frigider sau in congelator ?
codrina13 spune:
Eu mi-am comandat produsul de mai jos. Acuma, nu stiu ce sa zic, l-am folosit de prea putin timp ca sa-mi pot face o parere. Dar la ce ingrediente are, ar fi logic sa functioneze...
http://www.vital-vitamins.co.uk/pfb-vanish-ingrown-hair-treatment-4oz-p-171.html
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cinezee Trutzi pe aia cu zatu de cafea nu o stiam ...am mai aflat ceva nou cam cat zat aduni , iar daca il aduni unde il tii la frigider sau in congelator ? |
Eu nu beau cafea deci nu adun nimic
iulix spune:
Si eu am problem din astea. Cand pot mi le scot cu acul. Asta depinde de zona(eu il folosesc doar pe picioare).Stiam si eu de zat de cafea, dar nu credeam ca e bun pt. firele crescute sub piele. Adica eu il folosesc ca simplu scrub.
O sa incerc sa acord mai multa atentie picioarelor inainte de epilat.
de sfaturi!!
Delphinas spune:
eu zatul de cafea in folosesc in combinatie cu gelul de dus. stiu ca lasa pielea super catifelata. asa o stiu de la colega mea de birou, moldoveanca de dincolo de prut.
am incercat cu malai, dar prea putin. acum imi hidratez ffff bine picioarele si mai incerc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
trutzi spune:
Eu cand ies din baie am piciorele rosii (rau de tot) de la frecat cu zat. Partea buna e ca nu raman urme ca in cazul firelor scoase cu acul sau zgandarite cu penseta.
Mai sunt si fire cu "personalitate" care nu ies din prima dar, la a doua runda ies sigur