Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

alina e scump la sensiblu, eu am luat aseara de la farmacia Tei gonal f cu 80 lei fiola de 75ui si spermotrend cu 140 lei.

buna fetelor
bine v-am regasit...am fost si noi in concediu si slava Domnului am reusit sa ne detasam un pic de probleme...
a fost si sotul meu azi sa ia Spermotrend de la Farmacia Tei si a dat 155 lei pe el...si la Sensiblu era 200, iar la Dona 190...acum astept cu nerabdare luna octombrie sa refaca spermograma...dar sincera sa fiu presimt ca tot prost o sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Vulturas: Ce e acela Spermotrend? Si cum il ajuta pe sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris demult, dar nu am avut vesti ... Acum insa am! Sotul meu a avut ieri biopsia si i-a gasit gigei! Doctorul a spus ca multi si mobili!
Stiu ca nu e decit un prim pas, dar unul important! Probele au fost puse la congelator si le vom lua cind vom face primul ICSI.
Eu sunt convinsa ca tratamentul naturist (cu Maca, Pro6, Omega3, Carnitina si Napraznic) a ajutat!

pisix, miki: Multumesc pentru sfaturi si sper ca vestile bune sa se inmulteasca!

Pupici la toate fetele si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bobocut,felicitari ,asta da veste,sa dea dumnezeu sa va mearga bine si incontinuare

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

Andra, eu nu prea inteleg cum de mai raman 125 de unitati. Daca fiola este de 300 ui si faceti cate 75 ui, inseamna ca dupa 4 injectii ar trebui sa se termine. Care e explicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alina,fiola e de 300ui dar in fiecare este o cantitate mai mare ,mi-a spus si dr meu cica ar fi cam 425-450ui,daca ai pen il reglezi la ce cantitate iti trebuie si cind viri a 2a fiola ai sa vezi ca-ti ia o cantitate mai mica din ea

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

Bytzi,multumesc mult. Am observat ca ramane in plus, dar nu imi explicam de ce. Si chiar ma gandeam ca daca schimb fiola nu mai stie pen-ul cat a fost din prima si cat sa ia din urmatoarea. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

alina e scump la sensiblu, eu am luat aseara de la farmacia Tei gonal f cu 80 lei fiola de 75ui si spermotrend cu 140 lei.

buna fetelor
bine v-am regasit...am fost si noi in concediu si slava Domnului am reusit sa ne detasam un pic de probleme...
a fost si sotul meu azi sa ia Spermotrend de la Farmacia Tei si a dat 155 lei pe el...si la Sensiblu era 200, iar la Dona 190...acum astept cu nerabdare luna octombrie sa refaca spermograma...dar sincera sa fiu presimt ca tot prost o sa iasa

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

am beneficiat de o reducere de 10%, am scris 140 lei, dar intradevar pretul intreg era 155 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alina, e f simplu.Tu gradezi ce cantitate vrei(75), si apesi.Daca in fiola mai sunt de ex 50 de unitati, penul iti face 50 si 25 le faci din fiola urmatoare.
Bobocut, ne poti da mai multe amanunte?Unde ai facut biopsia, pret, cum se simte sotul?Felicitari pentru reusita, pentru ca la noi, gasirea gigeilor e ca o reusita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragele mele surioare, va urmaresc, vreau sa vad inca un bb si pe aici!

bobocut, acelasi tratament l-a facut si sotul meu, (cu oligospermie severa si 4 ani de incarcari), la recomandarea lui miki si dupa 3 luni am ramas gravida. N-a mai facut spermograma dar eu sunt sigura ca avea normospermie. Bafta in continuare!

miki, bine ai revenit din vacanta!

andrabirni, eu simt din postarile tale ca esti o fire f. optimista! Cand citesc, ma gandesc ca eu cam vedeam lucrurile in negru, chiar daca nu acceptam sa ma infranga oligospermia! Jos palaria pt. tine!

pisix, tu ce mai faci?
Iyoana, despre tine?

Va mai pun si eu cateva poze cu nazdravanul meu de 10 luni jumatate! http://family.webshots.com/photo/2736473460105085209mAckpq

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput