Nu asimileaza...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

leditia, glicemia ati verificat-o?

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

leditia, glicemia ati verificat-o?

US

Nu.Nu mi-a dat sa-i fac glicemia.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

I-am facut hemoleucograma (asta mi-a zis dra care oricum acum e in concediu si mi-a dat-o ptr anemie, nu ptr neluat in greutate). La controlul de 6 luni, indicele de crestere era 1, adica la limita, dar in grafic. Ea nu si-a facut pana acum probleme cu greutatea lui, zice mereu 'da, a luat cam putin, dar stai sa mai vedem, ca deocamdata e in grafic'....
I-am mai facut sumar urina si urocultura-> sunt ok + fier, calciu, magneziu (ca am zis sa vad cum stam si cu astea).
L-am cantarit aseara si dupa o saptamana a luat 50 gr...imi fac din ce in ce mai multe griji.

Glicemia nu i-am facut-o nici eu ptr ca mancase bebe si am zis ca nu e relevanta. dar ce ar putea fi?

Oricum eu astept sa se termine concediile si ma mai duc si la alta drita sa ne vada si ea.

Noi avem 6 luni jumate si 7250 gr....la 6 luni aveam 7100....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pai este bine.De la 6 luni incolo iau cam 300-350gr pe luna din ce-am citit eu pe net.Nu mai iau f mult.In 2 sapt a luat 150 gr.Daca ar tine-o tot asa ar insemna ca intr-o luna ia cam 300 sau mai mult,ca luna nu are 28 de zile,deci ok,adica normal.Fii-miu a luat 360 gr in 2 luni si ceva!Iar acum in 2 sapt luase 60gr.
El la 7 luni a iesit bine ca si greutate nu pt ca luase bine de la 6 la 7 luni,ci per total..ca-i iesea ei indicele de crestere 1(asta la med de fam).Insa asta pt ca fii-miu a luat f bine in greutate in primele luni si la 5 luni avea deja 6800.
Si eu i-am facut hemoleucograma, urocultura, coprocultura, coprocitograma, coproparazitologic,GPT/ALAT/ALT,calciu,fosfataza alcalina,sideremia,urea si nu mai stiu ce era pe acolo.Nu i-am facut glicemia pt ca nu mi-a dat sa i-o fac si nu vad legatura.

o zi buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Leditia, philip a pomenit de glicemie pentru a excude un diabet zaharat care poate corespunde in teorie cu o parte din simptomele copilului tau.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Tonia, exact.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

eu n-am vrut nici macar sa pronunt aceasta boala pentru ca este un cosmar pentru noi...maica-mea are diabet si la fel si socrul meu. Insa refuz sa ma gandesc ca poate fi asta. In afara de faptul ca ia f putin in greutate, nu are alte simptome. Eu continui sa cred ca o mare parte din vina, ca sa zic asa, o au scaunele astea dese. Nici nu termina de mancat si are pampersul plin...

O sa-i fac si eu totusi o glicemie...

Mie tot putin mi se pare cat a luat (are 6 luni si 3 saptamani, am gresit initial).

Ledi, dar ati facut ceva analize! Eu am intrebat la laborator ce as mai putea sa-i fac, avand in vedere ca oricum le-am platit pe toate si eram dispusa sa fac orice analize daca tot l-am intepat, si mi s-a spus ca nu are rost sa fac si altceva, pentru ca e foarte mic...in fine, o sa mai cer parerea altui medic...intre timp stau si cu ochii pe tine...adica pe David :)

Scuze daca m-am bagat peste subiectul tau, sper sa auzim numai vesti bune de la voi in continuare si sa ne revenim si noi :)

Pupici

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput