Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am uitat sa va zic ce am discutat despre epidurala...eu i-am zis de ingrijorarea mea privind dezavantajele epiduralei....si desi e de acord si ea cu toate, a zis ca daca nu sunt totusi 100% sigura ca nu vreau, si ma apuca pe la dilatatie 4-5 ca totusi vreau ca nu mai pot, ar fi bine sa am macar cateterul instalat deja....ca deja la contractiile alea mari, nu mai poti sta nemiscata cum si cat trebuie ca sa ti-l bage in coloana....
asa ca am hotarat ca imi voi monta cateterul, just in case, si daca vad ca nu mai pot, le cer si dozele de anestezic.....
mi-a mai zis ca la bebei pana in 3.5 - 3.6 kg, nu ar fi asa mare riscul sa nu poti sa impingi si sa fie nevoie de forceps....deci ne incadram....

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

dar colul era deschis doar la intrare

scuze Selen dar nu ma pot abtine ... suna atat de ciudat...

eu bag agitata pt tine inapoi

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Daci.. parca asa a zis dr
ai dreptate, suna ciudat....cred ca n-a zis asa

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu pot sa cred
chiar naste ralu ?
voi chiar ma speriati
am inghitit deja 2 no-spa
cred ca acusica ma duc sa-l inghit si pe al 3-lea cu voi

HAI RALUCA_U

m-a luat asa un stres
ma duc sa ma mai uit cata la colombo daca ma mai pot concentra ( omulet care-si roade unghiile )

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

38+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......24 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Am vorbit cu Raluca si mi-a spus ca dr. incearca sa opreasca contractiile ca sa il mai tina pe bebe la caldurica, el avand abia 36 sapt. I-au facut un cocktail cu NoSpa si Scobutil in speranta ca se vor opri. Deocamdata are doar colul sters, fara membrane rupte, dar spera sa se opreasca contractiile care inca erau la 7 min-5 min. M-a rugat mult sa va spun si voua asta, oricum stau aici pe baricade, nu fug nicaieri.

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Se pare ca tocmai bebeii mai aproape de termenul de 40 de sapt nu vor deloc sa paraseasca garsoniera. Datii afara sau punetii sa plateasca chirie ca nu se mai poate.

Raluca_u ne gandim la tine. Sa dea DD bebel sanatos ca burtica era maaaaare si avea unde sa tina multe kg de bebel.

GO RALU GO

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui selen80

dar colul era deschis doar la intrare

scuze Selen dar nu ma pot abtine ... suna atat de ciudat...

eu bag agitata pt tine inapoi

35+ cu Darius Alexandru

Pai colul are un capat interior (ala dinspre bebe) si unul exterior (ala dinspre vagin). Teoretic ar fi corect.

Ramona

Tudor Gruia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Am vorbit cu Raluca si mi-a spus ca dr. incearca sa opreasca contractiile ca sa il mai tina pe bebe la caldurica, el avand abia 36 sapt. I-au facut un cocktail cu NoSpa si Scobutil in speranta ca se vor opri. Deocamdata are doar colul sters, fara membrane rupte, dar spera sa se opreasca contractiile care inca erau la 7 min-5 min. M-a rugat mult sa va spun si voua asta, oricum stau aici pe baricade, nu fug nicaieri.

Ramona

Tudor Gruia 33+

Tocmai ce am mai scos niste agitate. Offff mai Ralu. Daca ii e mai bine acolo atunci asa sa fie. Nu mai zic nimic.

Ramona, vrei nu vrei azi stai cu noi.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Ideea este sa bagam agitatele alea la vestiare ca sa se mai calmeze, ca bebe nu trebuie sa vina chiar acum.

Ramona

Tudor Gruia 33+

Mergi la inceput

Pai va inchipuiti voi, cum sa plec cu Rares in parc cand e vorba despre o veche prietena si colega cu mine la ambele odisei? Aici stau si va tin la curent cu ce se mai intampla.

Ramona

Tudor Gruia 33+

Mergi la inceput