Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui anco
[ iar fata care intreba (si aici imi cer scuze ca nu am retinut cine) probabil ca nu a primit nici sfatul medicului si nici nu l-a cerut.
orice medicatie are efecte pozitive si efecte negative de aceea se si specifica pe prospectele unora ca se iau dupa ce se evalueaza raportul beneficiu/risc in sarcina.

anco 35+???? si

poze

Eu intrebam de omega 3 si tocami am povestit ca am avut o discutie cu medicul.

Iulia 32+ cu "Tudorita Mihaita"

ok
atunci ia-l. medicul este mai in masura decat farmacistul sa-ti recomande sau nu.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Raluca, nastere usoara! suntem alaturi de tine!

MOana...pai le luasem deja cand ai aparut tu cu listutele! Insa pontul de sterilizator mi-a prins tare bine.

Inteleg ca saltea nu ai luat de cocos pt ca e mult prea tare?

Sa ajung si eu la Help net sa vad pompa, ca pana acum din "cercetare" m-as fi indreptat catre avent isis, manuala. Inteleg ca si Primii pasi electrica e ok.

Carucior nu am luat inca pt ca pur si simplu nu ma pot decide. Cantarul si termometrul (digital simplu sau cu infrarosu pt tampla) sunt iar pe lista. Stiu ca s-au mai discutat aste asa ca ..sper intr-un final sa iau si eu o hotarare...
asa cum s-a mai zis tare frumos, bebe are cel mai tare nevoie de dragoste, hrana si curatenie..restul..."desertaciune"...dar tre sa imi omor si eu timpul cu ceva....

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asa, acum

Manga, sunt "nearly fully developed" EU stiu ce vrei sa zici tu da am si eu un pitic acolo. ORicum, ce o fi o fi. Cand o hotari doctoressa

Injienru' meu sforaie si in juma de ora tre sa plecam . M-a scarpinat pan acum in cap si in loc sa adorm eu a adormit el

raluk dai din casa ai??
glumesc, imi esti asa draga si simpatica cum te emotionezi tu pentru fiecare. Cred ca eu la tine o sa plang de-a binelea.
La mimika era sa fac stop cardiac , la tine ma ia popa cu cu aleluia

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

eu ies putin pe afara ca n-am iesit deloc si simt nevoia de aer.

daca naste careva,

si ne vedem mai tarziu.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

raluk16 merci ca m-ai anuntat , acum am ajuns acasa si sunt gata sa fac galerie , so
hai raluca_u nastere usoara si sa fiti sanatosi

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Raluca draga, dupa ce m-am mutat, a doua zi, pe cand soatza mea era inca la bucuresti sa rezolve ultimele probleme, am avut o mica sangerare noaptea; am ajuns la maternitate cu degraba si am incercat sa intru la Dobos, pt ca el mi-a fost recomandat ...era f ocupat atunci cu niste ziaristi si am ajuns la Suteu;
Suteu mi-a pus un diagnostic care s-a infirmat la vre-o 3 saptamani, (cand am ajuns la Dobos si respectiv, la dr mea de la bucuresti, la o zi distanta) si anume placenta praevia centrala; nu-ti spun in ce tensiune am trait cele 3 saptamani pt ca n-am putut sa stau linistita in pat, nici daca muream
in schimb m-a ajutat cu concediul medical cand am avut nevoie;

acu tin de Dobos ...

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai fetelor , sigur e vorba de raluca_U ca avea DNP in 19 sept

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, iar e luna plina, ca prea e inghesuiala mare la bebelaci....

Deci pana acum balanta inclina spre craceala de streptococ. Cred ca bag un Medlife prin saptamana 36 si o fac, ca poate ma apuca vreo naturala si nu vreau s-o patesc.....

Nici eu nu m-am hotarat la carut, nu vad nicio luminita din zona aia, astept sa se coaca momentul potrivit, imi iese el in cale cand nici nu ma voi astepta.

Astept si targul de septembrie cu produse pentru bebei, poate ala va fi momentul momentelor pentru ultimele achizitii...

Eu am vazut atatea mamici si atatia tatici care nu-si mai vedeau capul de cumparaturi si de urgente, incat mi-am propus sa le pun la punct pe toate pana pe la 36-37 de saptamani si apoi sa nu mai fac nimic, numai de dragoste si liniste sa stau si doar sa intind mana pana la sertar si sa le am pe toate in "magazinul" meu personal.
Asa se manifesta la mine sentimentul de cuib si asa caut sa protejez cat mai mult perioada de dupa nastere si sa simplific mult acea perioada, mai ales ca s-o port in marsupiu natural pe cea mica acum mi se pare suuuuuper lejer si comod, deci e pacat sa irosesc timpul de acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor am un SMS cald caldut de la Raluca noastra

AM CONTRACTII LA 8 MIN. INCA SUNT LA MONITORIZARE.

Hai mami! E bine asa , respira si relaxeaza-te intre contractii!

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

vad ca discutati despre omega3 ; mie dr mi-a recomandat sa iau inainte sa vada ca mi-a crescut colesterolul ca la feti frumosi... asa ca am intrat in primul plafar si m-a intreabat d-na de care vreau - dintr-un singur fel de peste sau din 3 - eu am zis din 3 si asa iau de 2 luni deja; zilnic ( si are si vitamina E ca m-am uitat acu ;

daca e asa cum zice si raluk ca nu e doar pt neuronii nostrii nevrozati, ci ne ajuta si sa evitam depresia postpartum ... cu atat mai bine

eu vreau sa ma dau drept exemplu negativ si sa-mi spovedesc urmatoarele pacate: nu ma uit daca bibe au BPA sau nush ce elibereaza toxic la incalzire...; nu ma uit daca omega3 mai are si nush ce vitamina pe langa ... si am mai zis ... nu am de gand sa calc hainutzele lui bebe ... din comoditate sunt sigura ca mai sunt multe altele dar doar de astea imi aduc acum aminte ...

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput