Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Starchi sa va traiasca bebelusa! sa fie sanatoasa si voioasa!
Cum a fost? de ce a trebuit sa nasti asa repede? cum se numeste minunea?! vezi, cum sarim ca ulii pe tine?!! avide de informatii..

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

STARCHI, felicitari pt bebelina! sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa!
sa ne mai tii la curent, ca uite ce galerie ai pierdut daca ai stat ascunsa

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

auzi Luci , dar placenta, ai aflat cum e cu placenta? ca techila a pomenit azi de placenta partial calcifiata ... si uite asa am mai facut rost de inca un morcov ....
si eu in gasca ta

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

deja sariti calul.....mi-a facut numai testul ala cu benzile NTS sau cum ii zice.
Am intrebat daca i se pare prea mica burta mea ca mai am un morcov.....si am primit raspuns asa:
"acum ne concentram pe miscarile bebelusului nu pe alte subiecte"
Asa "ca calcefiata" sau nu ....numai bunul Dumnezeu stie

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Fetelor,multumesc de pontul cu refreshul,mi-ati simplificat existenta
Pt Raluca,nastere usoara!!!
starchi,felicitari,sa-ti traiasca printesa,deci se poate naste foarte ok si inainte de termen

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Buna intrebare, cum e viata cu bblus.
Eu maiam inca un pui de 4 ani, asa ca sunt arecum pregatita.
Primele saptamani suntcele mai usoare ptca mananca, face kk si doarmeee mult. Daca n-are colici nici nu stii a ai copil in casa.
Iar daca alaptezi e si mai usor, esti scutita de sterilizari, spalari...etc.
Fetita mea e micuta, a invatat in spital sa suga la biberon asa ca la san o voi pune dupa ce mai ia ingreutate si mai creste.

Dar ii dau laptic de la mine in biberon. E o minune mica la care ne uitam toti ai casei, ne placesi nu ne place ca nu zice nimik . Am smotoci-o de i-armerge fulgii, dar fiind atat de mica ne limitam la a ne face de lucru pe langa camera ei ca sa ne luam portia de holbat.

E un vis frumos. Nici nu mai conteaza cat m-a durut cezariana, ca am stat in spital o saptamana cu membranele rupte si 3 cu ea ...etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Starchi felicitari! sa fie sanatoasa si norocoasa!
Deja esti o mamica cu experienta!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

auzi Luci , dar placenta, ai aflat cum e cu placenta? ca techila a pomenit azi de placenta partial calcifiata ... si uite asa am mai facut rost de inca un morcov ....
si eu in gasca ta

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mai ce de-a Bugs Bunny avem noi in odisee..ia mai lasati voi morcovii la o parte si ganditi zen...nu e Techila aici sa va zica: aaaaaammmmmmmm

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Buna fetelor,

Felicitari celor care au nascut, sa aiba bbi sanatosi si frumosi!
Raluca, tinem pumnii, sa vina repede cu forta si bucurie!Il asteptam cu drag!

Si eu am nascut pe 28 iulie la 33-34 de sapt desi aveam DPN 10-17 sept, bb a avut 1780la nastere, 40 de cm si n-a avut niciun fel de pb de respiratie sau alte complicatii.

De ieri suntem acasa, am ajuns la memorabila greutat de 2 kg si suntem foarte fericite si mancacioase .

Celor care urmeaza sa nasteti prima oara, mergeti inainte fara frica, ceea ce vi se va intampla va fi o minune asa ca nu va asteapta decat lucruri minunate. Va tin pumnii si va imbratisez cu drag!

Starchi!

wwwwooowwwwwwwwwwww

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Buna fetelor,

Felicitari celor care au nascut, sa aiba bbi sanatosi si frumosi!
Raluca, tinem pumnii, sa vina repede cu forta si bucurie!Il asteptam cu drag!

Si eu am nascut pe 28 iulie la 33-34 de sapt desi aveam DPN 10-17 sept, bb a avut 1780la nastere, 40 de cm si n-a avut niciun fel de pb de respiratie sau alte complicatii.

De ieri suntem acasa, am ajuns la memorabila greutat de 2 kg si suntem foarte fericite si mancacioase .

Celor care urmeaza sa nasteti prima oara, mergeti inainte fara frica, ceea ce vi se va intampla va fi o minune asa ca nu va asteapta decat lucruri minunate. Va tin pumnii si va imbratisez cu drag!

Starchi!

Hei...felicitari...habar n-am avut...sa fie cu noroc.
Poti sa ne dai mai multe amanunte ca sa te treaca fetele care se pricep pe prima pagina ?

Raluca....nastere usoara! Hai Raluca!!

Ups....eu inca nu mi-am facut bagj...spalat hainute...strans bani pt. nastere...sunt varza. Dar sotul tot insista ca noi nastem la incep. lui sept. ca simte el...deci asa e ok.

Dana 35+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 4-5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor eu ma panichez putin..cand aud ca si Raluca avea DPN-ul in 19 sept..ma ia cu brrr! bine, sunt constienta ca putine dintre noi vom ajunge la termen sau chiar sa-l depasim..dar totusi!
eu vreau sa nasc dupa 15 septembrie!!! am inceput sa-i povestesc la bb despre acest aspect..sper sa tina cont si de mine!

Lucia desi sarcina mea este mai micuta decat a ta, sa stii ca si bebele meu nu mai face poc poc..acum imi da impresia ca se intinde mai mult din manute si picioruse..ca din senim burtica ia o forma ciudata..mangai locul acela si de obicei este draguta si isi trage la loc piciorusul

apropo de semnele acelea de travaliu..eu pot sa imi introduc o palma intre burtica si sani..dar ma linistesc cu gandul ca trebuie sa mai cresc; sper sa fie asa!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput