Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

offtopic:voi cum dati refresh la pagina sa vedeti mesajele noi,ca eu inchid si deschid de fiecare data

37 sapt+ cu Irina Maria

Multa sanatate verisoarei tale. Sa dea DD sa fie totul in regula.

Cat despre refresh, depinde cu ce program deschizi tu forumul. Cu explorer-ul? Incearca sa apesi tasta F5. In general merge la orice program.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor eu va las...plec sa ma intalnesc cu o prietena sa rezolv odata cu restaurantul ca am un stres....
ptr Raluca las niste in caz ca se anunta marele eveniment

34 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Daciana la primipare colul se deschide treptat, mai intai devine moale, permeabil la un deget sau doua degete (adik are capatul exterior deschis), se scurteaza in lungime, apoi se sterge de tot, devenind una cu peretii uterului, apoi se deschide si orificiul interior si incepe distractia care se numeste dilatatie.
Eu asa stiam, si daca e cineva care stie altfel, rog sa ma corecteze :)

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, scoateti agitatele!

Tocmai m-a sunat Ralu si a venit doctorita, are dilatatie 3 si se pare ca va naste azi.

Asa de emotionata e cand spune asta "se pare ca ziua de 19 e a mea pana la urma"... ca ma emotioneaza si pe mine!

A zis ca urmeaza sa-i puna epidurala. Am intrebat-o ce zice doctorita ei, daca e prea devreme, a zis ca doctorita ar fi vrut sa mai stea, dar nu se mai poate. Am intrebat-o daca a trebuit sa-i faca injectia pentru plamani. Si a zis ca nu e cazul, asa ca e ok. A spus sa le zic si la fete, de parca puteam tine stirea asta pentru mine .

Eu vedeam ca Iulika ne tine la curent si la zi, dar nu m-as fi asteptat ca asta sa se mai intample. Asa mi se pare de flatant pentru noi ca fetele astea in durerile nasterii se gandesc si la noi!

Ralu Doamne ajuta sa fie bine si sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos!

Te pupam cu drag!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Deci pana la urma e un capitol cu bebel. Doamne ajuta Raluca ca totul sa decurga bine si bebe sa fie sanatos.

Eu zic ca Ralucai i-a fost frica de Monica, care i-a zis sa o astepte si pe ea sa ajunga la spital.

Raluca tinem pumnii sa scapi repede si sa-l tii curand pe bebe la piept ca si Iulika noastra.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aloha !!! bag recuperari
bancul Cristinei cu taratele si mancarea sanatoasa m-a facut sa ma gandesc la ralu16
croco de ce nu iti iei tu o smecherie dinaceea de face paine ? bagi ingredientele si face ea de toate. Am vazut la cineva si e chiar beton. Pt cine isi face in casa chiar cred ca e utila, nu ? si nu mai ai pb nici cu cuptorul
daci tu nu te lasa...tine-o cu naturala
ralu - u chiar naste, yuhuuuuuuuuuuu eu sunt la contractiile de 8 minute...pana recuperez eu cine stie ...deja avem si poze
HAI RALUCAAAAAA !!!!!!
revin

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Am vorbit cu Raluca si mi-a spus ca dr. incearca sa opreasca contractiile ca sa il mai tina pe bebe la caldurica, el avand abia 36 sapt. I-au facut un cocktail cu NoSpa si Scobutil in speranta ca se vor opri. Deocamdata are doar colul sters, fara membrane rupte, dar spera sa se opreasca contractiile care inca erau la 7 min-5 min. M-a rugat mult sa va spun si voua asta, oricum stau aici pe baricade, nu fug nicaieri.

Ramona
mai trebuie sa ma lamuriti si pe mine ca nu mai pot de stres.
raluca_u avea DNP in 19 sept asta inseamna ca are 34 de saptamani ca eu am DNP in 15 sept si abia am 35 de sapt sau cate saptamani am ca sa stiu si eu nu de alta dar sa stiu cum stau de linistita zau ca m-am panicat , adica am eu mai multe saptamani ? brrrrr

hai raluca

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Raluca n-am cuvinte, sunt muta, ca doctorul de dinainte, eu il inteleg.....

DOAMNE AJUTA!

Raluk ce zici tu acolo: "raluca_u avea DNP in 19 sept asta inseamna ca are 34 de saptamani ca eu am DNP in 15 sept si abia am 35 de sapt sau cate saptamani am ca sa stiu si eu".

Pai noi ne aflam pe 19 august, iar daca fata noastra trebuia sa nasca pe 19 septembrie, inseamna ca mai avea 4 saptamani. Deci 40-4= 36 saptamani.
Iar tu esti in 36 fara 3 zile.......
E de bine, e de rau, ce fel de veste ti-am dat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, pai sa stii ca si eu tot la Raluk m-am gandit prima data cand am citit bancul ala! Bine, si la mine, ca si eu de vreo luna mananc numai tarite, secara, orz, soia si alte "bunatati" din astea!
In alta ordine de idei, bag agitatele din nou pentru Raluca:

Si mai bag si extra bonus:

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, daca ai DPN in 15 septembrie inseamna ca ai 36+, ca si eu tot 15 sept am DPN!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput