*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

beau gin cu apa tonica, mai mult apa tonica, dar tot se cunoaste.Deci daca scriu vreo duda sa nu fie cu suparare.

Am vazut poze cu ARIANA la acvariul din Tulcea ( e nou?), foarte frumoase poze, copil si acvariu.Vazut poze cu Raphael si mama lui sexoasa.Vazut poze cu Davidutul cel activ si mama fotomodel.Nu cred ca am mai vazut alte poze, dar cu ginul asta nu sunt sigura.

miki, criss, Olivia, babyzapi, Otilia, multumesc de incurajari fetelor.Sunteti dragute si stiu ca pana la urma o sa fie bine, da...stresul e mare si oboseala nu mai zic.Otilia, iau niste vitamina C, sa ma ajute la raceala si altceva nimic, dar cred ca ai dreptate cu niste vitamine, mi-ar prinde bine.

oceanborn, sar'na. Chiar am nevoie de conditie fizica, dar parca nu as face-o cu cutii.

Amalia, si David al meu a avut probleme cu mancarea in ultima vreme. La el s-a tras de la rosu in gat si raceala, poate la voi e de la dintisori.

Eu cred cu lui David ii vor da si canini de sus, ca isi baga manutele in gura si le impinge pe parti.

De Alra mai stiti ceva?vad ca iar a disparut. Ce o fi facut cu nicole?sper ca sunt bine.

Vad ca multa lume e in vacanta sau munceste, fiindca e tare liniste pe aici.

Monicabo, julia, Leeloo, Hera, Bebecris, Mav, Carmendu, neamtu_c, etc...unde sunteti fetelor?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Z_Iulia, sanatate, noroc, bucurii multe!

Bai Corina, tu vorbesti de Iza ca-i sexoasa. Ma uitam dupa pozele de la delfinariu si am remarcat ca ai un admirator secret, Ben. A scris un comentariu acum o luna. Faza tare este ca Ben si-a pus poze cu el in popul gol la profil .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

'Neata!
Chiar ca e liniste pe la noi prin club...
Sunt in asentimentul fetelor, Olivia si Iza aratati excelent, iar baieteii vostri sunt tare frumosi
Am vazut si pozele cu pestii, Arianna si Corina, n-am vazut admiratorul secret, dar m-a facut Oti curioasa Cred ca ma duc in urma sa-l caut

Mai, dar sunt fete care n-au mai dat de mult timp pe aici....Mav, Bertha, Anca, Alra, Dandusa, Darling ....si multe altele care nu-mi vin acuma in minte
Amalia am vazut ca ai scris Se pare ca-i ies dinti stirbului tau

La noi toate bune si frumoase, Rebeca e la bunici de vineri, iar Catica scoate untul din noi cat timp e treaza
Ieri i-am facut budinca de dovlecel cu brocoli si tare mult i-a placut. Am fiert dovlecelul si brocoli 10 min. cu sare si 2 catei de usturoi, apoi i-am rasturnat intr-o forma de iena unsa cu unt peste care am presat o mana buna de cascaval (n-am avut br. de vaci in casa) si la urma am turnat un amestec dintr-un ou intreg+2 linguri de iaurt+cateva guri de lapte (n-am folosit smantana, m-am gandit sa nu fie prea grasa de la cascaval), iar deasupra am presarat busuioc+oregano si am dat la cuptor 20 min. Am pasat cu furculita si a papat Cati cam 220g Mai am o portie si pentru astazi

Cine se pricepe....oare cum sa ne scriem fiecare retetele ca sa fie mai usor de cules??! Nu ma pricep, dar poate una dintre noi s-ar lega la un link cu retete pe prima pagina si ma gandesc cum sa-i fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Z_IULIA LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE ! SA AI NUMAI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA

Criss multumim frumos . Sandalele le am de acum vreo 2 ani, le-am cumparat de la mare din Mamaia si chiar nu le purtasem pana acum. Raphael asa este de zambaret toata ziulica si cand e fericirea maxima si-o exprima cu gurita pana la urechi si da din cap stanga-dreapta . E haios tare! La plaja am fost in intervalul de ore interzise, deci nu am putut vedea cat se respecta decizia pediatrilor, dar mi-am mani****t soacra si asa ca o sa mergem si cu Raphael la plaja la inceputul lui septembrie . Gagicuta noastra frumoasa Paula ce mai face?
BraveGirl tu esti invidioasa iubita care imi faci mare concurenta? un mare pt tine si unul de la Raphael pt Arianna
Malinas ce mai faci cu ginul ala? Te prind si eu din urma cu o vodka+suc de portocale
Lauramiron mersi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumesc mult pt cuv frumoase

La multi ani, Z_Iulia!!! Sa fii sanatoasa si iubita!

Super ideea sa adunam undeva retetele a la cozonacei
Ma gandesc sa deschidem subiect "La bucatarie" si punem linkul pe prima pagina la noi.

Otilicule, nu-ti mai face atatea griji Cu ceaiul de menta, daaa ai avut dreptate.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Piticul meu doarme nasol de o saptamana. De 2-3 nopti numai cu mine in pat si suge si din ora in ora. Intinde mana dupa mine sa ma simta. Daca nu-s pe faza stie cum sa se hraneasca. Aseara, desi nu dormise de 12 ore, tot nu am pacalit-o cu patutul. De dimineata a adormit la 11 si am reusit sa fac o supa cu galuste. Ieri a mancat in total 200 ml de mancare,de vreo 10 ori la san. Are 37.8 si probabil o dor gingiile de-i asa zgubilitica. Dar tot nu inteleg cum nu i se face somn dupa atata nedormit.
Cam astea-s vestile de pe front .

Pe la bucatarie sunt multe retete pentru pitici.

Da ce va cinstiti mamicilor.
Malinas, tu mai alaptezi?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hahaha...Otilia eu nu observasem ca 'admiratorul' meu la la popoul gol.
Malinas, cred ca e nou acvariul. E intr-o cladire noua, frumoasa.
Eu am fost la shopaiala. A stat tati cu Arianna. Mi-am tras o rochita, oun fel de sarafan cu pantalon, si cateva bluzite. Mai trebu9ie sa-mi gasesc incaltari si pantaloni scurti. Si concediu scrie pe mine
(se citeste printre randuri bine dispozitia mea, nu? Arianna a dormit azi noapte 4 ore legate )
Otilia, cred ca a predat Arianna stafeta Elisei, de se trezeste asa des.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Malinas, tu mai alaptezi?

Otilia, nu mai alaptez cam de cand m-am vazut cu tine.Pe la 5 luni David a refuzat sanul si nu a mai fost chip sa se apropie de el.Tare ciuda imi este cateodata ca s-a dus asa repede perioada de alaptat, dar pe de alta parte ma multumesc si cu atat, fiindca stiu ca sunt fete care nu au alaptat de loc.

Azi am luat in primire apartamentul.Liviu a facut toata ziua curat in el, ca era ca o cocina aproape, iar eu m-am plimbat 5 ceasuri cu David prin IOR. Frumoasa casa ne-am luat si tare frumoasa este si zona.MA simt mult mai bine chiar daca stiu ca ne asteapta cateva zile grele.

Babyzapi, nu mai fac nimic cu ginul ala, ca s-a inchis pravalia .Azi sting cu apa minerala.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello, suntem aici si suntem ok

weekend, munca, gratar ieri, copii activi pana la 11.30 (da, si nicole ), copii tacaniti azi, iara munca, d'astea.

nicoala mananca de sparge: 2 mese de legume cu carne si iaurt desert + o masa de fructe, + 3 alaptaturi. am tuns-o azi, a urlat ca din gura de sarpe. e cam ciumpavita insa nu mai are loloatze. arata ok

am vazut poze, m-am enervat , noroc cu lauramiron care ma face sa ma simt mai bine. nu intru in detalii, lesne de inteles de ce

ma duc usor spre nani, am deficit de somn. pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Slaba miscare pe aici.
Noi maine ne intoarcem la Bucuresti si trebuie sa smotruiesc ca vin socri sa stea o saptamana la mare. Si ca o nora buna ce sunt, ii primesc cu casa luna Evident ca am chef ZERO

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput