*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

o zi jumatate nu am avut internet, le-au furat echipamentele celor de la RDS.Bine le-au facut ca sunt niste porci nesimtiti.Bine ca ma scap de ei.In partea cealalta sunt cei de la UPC. David mi-a rupt tasta Shift din partea stanga de la laptop si parca nu mai sunt in stare sa scriu nic ca lumea .

M-am apucat de impachetat.Jumatate de sufragerie e plina de cutii puse pe 3 randuri.M-am oprit fiindca noi inca mai dormim si locuim aici pana sambata viitoare.Am febra, capul cat banita si doare rau, herpes si tot tacamul.Imi dau seama ca nu-s tocmai coerenta, dar pe cuvant ca ma straduiesc.David tuseste si expectoreaza si are si ceva mucisori.Sper ca suntem spre bine.Avand in vedere starea de spirit si de sanatate a familie nu ne mai ducem maine la nunta, trimitem doare reprezentanti prin posta.

Doamne, abia astept sa se faca 1 sept.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi, je nu poate sa vada nici o poza...cica sa ma loghez
Malinas, multa sanatate!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas insanatosire grabnica!!!

Babyzapi nici eu nu pot vedea pozele ca nu mai stiu ce cont aveam eu candva pe hi5..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, BraveGirl, sar'na.

olivia, sanatate maxima si voua.

Am vazut ca va laudati cu kg.ma laud si eu ca am ajuns la 53 si nu mai vreau sa slabesc.Arata rau.TRebuie sa ma mobilizez sa fac un pic de sport, ca asa nu se mai poate.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Pupici multi!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Miky01 este dieta postata de Diamisha. O trimit in mailul comun si o poti descarca de acolo.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Olivia arati super tare! Bravo tie! Iar Davidutzul este cuceritor de frumusel si zglobiu! Am vazut toate pozele si tare mult mi-au placut. Sanatate multa ca aveti treaba cu alergatul!

Bravegirl, am vazut pozele, tare frumoase si Arianna numai ochi de curioasa ce era!

Malinas, spor la strans lucrurile! Hai, mobilizeaza-te! De cate ori se muta omul in casa noua?

Noi am fost dimineata la o cununie civila si normal, dl meu voinic, a fost centrul atentiei, cand a inceput sa se bucure in felul caracteristic...
Doamne, in fiecare zi mai face ceva nou, este tare scump! Hai ca m-a apucat cra cra cra...

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Of mai Babyzapi pe cand ma pregateam sa vad alte poze faine ..imi cere cont si parola ...hai nu ne mai tine in suspans , pune-le si tu undeva sa le putem vedea
Malinas , multa sanatate si tie si lui David
Mirtha , nu ma plang constat numai ce bine arata Olivia , bravo ei si hai ca nici tu nu esti departe cu regimul care-l ti si care da roade

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eh de unde atata fotomodel...sunteti voi prea dragute ca de obicei.

In schimb Isa, wooow esti absolut SUPERBA!!!! Te asteptam sa ne pove cum e, se vede ca va prieste marea, soarele, efectiv straluciti.
Super si pozele Corinei de la Acvariu.

Malinuta, insanatosire grabnica!

Criss, tu vb la 40 kg ale tale

Miki, si eu ma gandesc ca asa or fi tb sa iasa biscuitii aia. Bafta la facut abdomene, si eu tot datorita fetelor m-am mobilizat.

Oceanborn, ce mai face ochiosul? Cred ca deja merge fortosul ca el a fost mereu inaintea celorlati.

Gynie, felicitari pt progrese.

Oti, fix asa am patit si eu cu hainele, dar nici mie nu-mi tb sa ma ingras ca sa-mi vina mai bine le dau cadou

Mirtha, ce fetita ascultatoare ai tu acolo Eu tot asa am zis ca-l intarc cand nu mai vrea el, sper sa nu m-apuce gradinita sa ma ascund pe holuri prin pauze Apropo, Bertha, voi cum mai sunteti?

Miky_ea, nu mai spui nimic de gagica Alexia? Sper ca sunteti bine, scumpelor.

Ancule, voi ce faceti, ati scapat de orteza?

Voi cred ca ati spus deja dar eu cum n-am citit din urma

Azi suntem mai bine dar parca tot simt un nod in gat, parca parca Cu ocazia asta Dav a devenit fan ceai de menta

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Miki linistita cracra...e locul unde poti sa faci pe cioara, nu se supara nimeni, doar ne bucuram impreuna de tot ce fac piticii nostri in fiecare zi! apropo de craaa...al meu de ieri a inceput sa se imprieteneasca si cu canuta cu cioc...cam tarziu, bine macar ca a acceptat bibe din care a baut pana acum apa si cate un suculet de fructe..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Acum ne mai face siOlivia curioase in legatura cu pozele lui Babyzapi.
Lasa modestia, arati bine punct!
Thomas face ture nesustinut doar in tarc,uneori ajunge la destinatie alteori pica-n nas..e foarte apucat..asta o sa fuga direct pe jos se lasa in fund si-o ia de-a busilea, e mai comod si mai rapid sa ajunga asa la punctele de atractie(prize si alte cele)decat sa se tina de masa fotolii etc..... Felicitari pentru David, am zis eu ca studiaza, tace si face...
Malinas bravo pt kilograme! acum cu mutatul faci ceva conditie fizica, ridica cutii pune cutii, apleaca-te...uite partea buna cu mutatul

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Oceanborn, Olivia, aveti dreptate cu biscutii, daca se faceau asa usor si erau si buni era prea frumos. Am visat si eu! Nici tati nu-i poate manca, de tari ce sunt Cred ca tb ceva unt, lapte pt fragezire...

Nici eu nu am cont pe Hi5 asa ca, Isa fa-ti mila si pune pozele in alta parte.

Noua inca ne este teama sa o luam la pas (cu toate ca are o luna si jumatate de la ridicarea pe tarc/patut). Tb sa simta ceva sprijin la mana. Avem timp, sunt linistita.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput