sarcina????????

sarcina???????? | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

Buna, am mare nevoie de voi!ieri am ajuns la un control ginecologic caci aveam dureri mari de burta si o scurgere ciudata din ziua cand trebuia sami vina dar ........oricum inca alaptez asa ca....deci spuneam,am intrat si am explicat toat ce vreau sa stiu si dr mia zis ca le luam pe rand:menstra poate sa lipseasca chiar de dai sam o data pe zi(eu alaptez noaptea caci nu mai am lapte mult dar nu vreau sa renunt)scurgerea e o usoara vaginita,dar surpriza:parca ar fi o sarcina????
sa cad jos,noi neam chinuit o gramada sal facem pe al doilea si acuim intr-o luna sa raman?????hai la eco:abdominal nu se vede nimic,intravaginal ceva lichid semn ca e ceva ciclu care trebe sa vina....dar in rest se exclude sarcina.uter modificat usor inflamat zic :asta stiu ca am diagnostica de B.I.P(boala inflamatorie pelvina)am facut si un test de sarcina clasic-pipi negativ
ce va rog ca nu ma mai pot linisti:daca la intravaginal nu sa vazut nimik oare mai poate fi vb de o sarcina mica?sunt socata caci mii groaza ca ar putea sa ajung la avort......am destule pacate si asa,plus chinul corpului ca abia am nascut de 3 luni....noi folosim prez LOVE plus ca eu fac alergie la altele,sotu la acele foite si alte spermicide face el alergie urataaaaaaaa ,anti alaptez si nu vreaui sa iau ........o sa merg sa pun sterilet caci asta si vroiam .acu de ar fi bineastept incurajari si o parere va rog,cat de mica!

alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

ca sa inteleg: ati folosit prezervativul (corect) si totusi iti pui problema ca ai putea fi insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sarcina cu toate ca ati folosit prezervativ???? Eu zic sa mai asteapti si vezi ce se intampla. Poate e de vina ciclul. Multa bafta si sa fie asa cum vrei tu!!

Mergi la inceput