Mamici cu 2 pitici(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,multumim!Imi imaginez ce greu ti-a fost sa o auzi pe Lucia plangand...E firesc,totusi.Ioana are si ea uneori niste reprize(cand plec de langa ea)de ti se rupe inima.Ioana are acum 9600gr,nu a luat decat foarte putin in ultima luna,caci rosu ala in gat s-a lasat si fara pofta de mancare o perioada,dar nu se vede la sunculitze.
Ana,party adevarat,ti-a trebuit curaj sa pui casa la bataie.Cu toate astea,la cate jucarii erau,s-au redus semnificativ sansele de a incerca sa exploreze locuri interzise.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aha, Gaia, am inteles.
In intervalul septembrie-iunie se plateste toata luna, chiar daca lipseste copilul. Uite o sa ma uit in contract totusi, parca zicea totusi ceva de perioadele lipsa, mai mari de un numar de zile.
In iulie-august se plateste la zile, cate zile sta efectiv, e pus un tarif pe zi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Uite, acum am ajuns acasa si m-am uitat in contract. Pentru absente mai mari de 5 zile se deduce taxa de masa pe zi si jumatate din transport pe zilele alea, daca e cazul. Pentru absente mai mari de 1 luna se plateste jumatate din taxa de scolarizare.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salve fetelor!

Suntem suparati........ Lucas are rosu in gat, febra, si am inceput cu antibiotic o data la 12 ore si alternam deasemenea si cu nurofen/panadol.... Mine plec la bucuresti si Doamne ajuta sa trecem cu bine de noaptea asta!!!!! Nu imi vine sa cred ca are asa ceva....dar de mancat mananca bine....

Claudia, id meu p mess este dannushka. Ti-am trimis un mesaj sau paote tu vb de skype?

Va pup mamici si celor care au venit proaspete le urez sedere cat mai lunga si placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

gaia,ti-am admirat pruncii,cum doarme Teo in carut si ce perle,super ideea de wrap,(am vazut ce bine sta Radu)nu am ajuns sa o pun in practica.Aiurea tare cu mucatura aia de caine,ce oameni,parca nu-ti vine sa crezi...Dana,sanatate multa lui Lucas!Si Ioana a avut acum cateva saptamani rosu in gat,cu febra,dar nici nu manca prea bine,a trecut in 3 zile si fara antibiotic.Ioana e extrem de maraita,are niste reprize ...Or fi dintii,dar sper sa iasa mai repede ca anele momente cand imi vine sa plec de acasa...,eventual la emisiunea aia cu " o vreau pe mama inapoi",mi-ar prinde bine cateva zile de respiro.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

gabitza, multumesc!

julax,

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Claudia, petrecerea a fost la Baby party nu acasa! As nebuni cu atatia copii in casa sa imi faca galagie + lucruri imprastiate.
Poze cu mine nu am...este adevarat, dar am sa fac on line un alt album de pe picassa, unde apar si eu intr-o poza cu vulcanul, daca tot vrei sa ma vazi Noi facem aproape zilnic vulcani in pamant, distractie maxima pentru Stefan AICI

Mai revin eu. Scuzati monologul dar nu prea am chef de nimic.... sunt cam obosita, ieri am facut curatenie, cum am zis am spalat mochetele de pe hol, azi am de sters geamurile si sper sa apuc sa si calc ceva....
Stefan pleaca la niste prieteni la ferma, au o casa pe deal unde tin animale, sper sa se simta bine acolo.

pe toata lumea si sper sa mai revin azi.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!

Julax, nu voiam sa ii dau antibiotic dar m-am speriat ca are febra asa de mare....cu Dvd nu am avut probleme pana la 3 ani si abia atunci a primit primul antibiotic!!!! Speram sa fie asa si cu Luca dar se pare ca nu sunt la fel..... Daca nu or fi frati????????

Acum glumesc, dar ieri imi tzatzaia fundul ca nu stiam incotro sa o iau cu el....Ideea e ca mananca bine, a dormit bine, i-am dat antitermicele chiar daca febra scazuse dar preventiv....azi vreau sa ii cumpar niste biotix ca de la medicamente i se poate deregla flora stomacala si sa nu dau in altele!

Gaia, sa stii ca Gabi are dreptate in legatura cu plata gradinitei, se scade in functie de cate zile lipseste copilul.

Va pup si ne auzim electronic mai tarziu!!!

Mergi la inceput

Gaia, imi place mult cum ai povestit nasterea baietiilor tai.

Ana, am vazut vulcanul, foarte simpatic

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut!!!!!!!
A venit oaia ratacita!

Eu nu mai reusesc sa termin treburie, nu mai am timp sa intru pe forum.

Noi la noi e jale mare, Riri este bolnava si e pe antibiotic. Ca la romani, trebuie, nu trebuie, nu stiu. Ieri a facut 2 injectii si de azi e pe sirop. Eu nu-mi asum raspunderea sa nu-i dau, daca a zis dr ca e musai, e musai, mama masii de treaba.

Hai ca mai citesc din urma si poate mai am ceva timp sa scriu si eu ceva pe aici.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput