Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Neata!

onitza, e mai ieftin sa il iei nerenovat si sa il renovezi tu. plus ca il faci cum vrei tu. dezavantajul este bataia de cap. dar intre timp am mai citit ...va faceti casa pe pamant? ca acolo e alta socoteala...noi speram sa terminam prin toamna casa noastra si stiu ce inseamna.

mariucasara, felicitari pentru baietel! ptiu ptiu dar multi baietei sunt! din experienta mea de forumeala in general pana la urma ajung echilibrate carucioarele. dar in cazul nostru o sa urmaresc cu interes!
vorbeati voi mai demult de calendarul ala chinezesc in care prezice sexul copilului in functie de varsta mamei la momentul conceperii si luna conceperii. la voi se potriveste? macar sa stiu daca vreau baiat la al treilea sa urmaresc cu sfintenie calendarul. ca la mine pana acum s-a potrivit... http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Afla-sexul-bebelusului-tau-cu-calendarul-chinezesc-al-sarcinii-161.asp

cristies, iti urez insanatosire grabnica-grabnica!!!! oscillococcinum, homeogene (daca te doare si gatul), stodal (daca tusesti). si cam atat imi vine in minte.
iar cu problema ailalta, sunt veterana la ea, cand nu merge cu nimic, nu merge cu nimic. in principiu: prune, pere, iaurt, fructe si legume, pepene...la mine merge cu pepene. si daca nu, supozitoare cu glicerina.

bubu_bu, felicitari si tie pentru baietel! chiar ca e incredibil! ce caut in odiseea asta? si sa stapaniti sanatosi masina cea noua!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 20+ cu

aylin Nu am auzit pana acum de metoda aceasta chinezeasca.

Dar am citit la un moment dat pe forumuri cum ca iti poti da seama daca e baietel sau fetita si dupa pulsul fetal, adica: daca este mare (gen 160) este fata, daca este mai scazut (gen 130-140), este baiat.

O fi adevarat? Bebe al meu are 160, deci ar cam fi fetita, insa toata lumea ma "incurajeaza" ca este baiat

Pupici tuturor,

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Of, sunt foarte ingrijorata, luni imi ies rezultatele la triplu test si stau ca pe ghimpi .

Nu imi imaginez cum voi reactiona daca rezultatele nu sunt OK.

Apropos, are cineva un link catre un ghid de interpretare a rezultatelor?

Multumesc frumos,

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Larisel, lasa gugalitul si nu te agita pana nu ajungi la doctor. Tu ai doi bebei pe care trebuie sa-i protejezi. Cred ca toate am vazut ce nebunie a fost cu analizele de trim.1 ca sa o luam de la capat acum. si iti tin pumnii sa te linistesti. Cu siguranta o sa fie bine.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Eu lucrez in invatamant. Trebuie sa ne gandim foarte bine cand alegem un nume pentru copilul nostru pentru ca el il va purta toata viatza, iar copiii la scoala sunt rautaciosi si daca nu le place numele lui sau li se pare ciudat ii gasesc o porecla sau rad de el. Am intalnit cazuri din astea.

17+

Bebe

Copii pot fi rai in foarte multe feluri. Poreclele pe baza numelui sunt doar varful iceberg-ului. Cred ca singurul impediment in alegerea numelui este diminutivarea. Am vazut multi oameni mari (si la propriu si la figurat) pe care ii cheama Danut, Cristinel etc. La 120 kg e greu sa mai duci si numele astea. In rest... oamenii se obisnuiesc. (daca vreti sa va distrati de nume ametite poftiti http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t69101-0.html

Seara buna!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ratusca_mica, le iau pe rand, sper sa nu scap nimic
translucenta nucala=TN=o portiune a cefei lui bb care se masoara intre sapt 11 si 13+6 zile. Se pare ca s-a gasit o legatura intre marime si interferenta de anomalii cromzomiale la bb. Asta prin coroborare cu niste analize si la sange. Se numeste dublu test. La fel ca si triplu test, NU este o metoda de diagnostic si una de evaluare a riscului. Asta inseamna ca daca iti iese risc crescut, exact asta inseamna si nu poate fi pus egal cu a avea in mod cert anomalii. Masurarea TN nu e relevanta decat daca a facuta in acea perioada.

Triplu test: uite aici link http://www.synevo.ro/429,963,532,Triplu-test-trim-II,news.htm Din cate stiu eu are mai multe sanse sa aiba erori decat dublu test.

BCF si sexul: nu stiu daca e cazul sa crezi, la mine BCF a fost asa: 143 la 7 sapt, 160 la 9, 167 la 11 si din nou 143 la 12+. Deci ce este? Mi s-a zis ca s-ar putea sa fie baiat. PLus ca dr meu mi-a zis ca BCF in mod normal trebuie sa fie intre 120 si 160. Deci peste 160 inseamna doar ca esti tu ff agitata. Si asa a si fost incazul meu. Fusesem sa verifice daca mai e decolarea de placenta si nu dormisem toata noaptea.

Larisel te rog nu te stresa. Uite o poveste, sper sa te ajute: mama mea are mari probleme cu varicele si a avut mereu. La ambii copii, a avut probleme cu circulatia si umflatul picioarelor. Iar si noi si ea suntem sanatosi. Oricum nu e ca si cum nu e ceva reparabil si oricum nu vei pati nimic pana peste 2 zile cand mergi la medic. E f bine ca ai descoperit ca ai o problema si bine ca are o rezolvare. Si uite, citeste ce i-am scris lui Ratusca_mica despre BCF. E f important pt copiii tai sa fi tu linistita.

Noapte buna!

Catalutza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna seara!
Larisel te rog nu te mai stresa! Iti faci rau tie si puiutilor. Eu stiu cum e sa nu poti dormi noaptea de stres dar nu ajuta la nimic. Mergi la medic. Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Ionela la multi ani sotului!
Mie mi s-a stricat calculatorul asa ca voi scrie mai rar. Va voi citi din umbra de pe mobil si cand mai pun gheara pe laptopul sotului o sa mai scriu.
toate fetele!

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! va pe toate
In principiu este ok numele cred, dar eu vreau un nume normal, de exemplu as vrea Alexandru, iar el nu zice nu saracutul. Eu cam decid cele mai multe lucruri de genul asta si de aia imi parea rau ca nu sunt de acord cu ce vrea el. Dar nu vreau si pace! Si ce vrea femeia e lege, nu? Daca nu e, ar trebui sa fie

Ionela sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati 100 de ani de acum impreuna unul de altul! La multi ani!

Lalitica, nu cred ca o sa reusesc sa vin in tara de paste, ce zici daca-ti trimit un miel virtual?

Larisel eu simt ca tie nu ti se poate intampla nimic, gemenii vor fi nascuti la timp, in ordine si cu asta basta. Am citit si eu un pic despre trombofilie, oricum incearca sa nu te mai gandesti la asta pana vei ajunge la doctor

Onitza, nici nu te sfatuiesc sa va inhamati la ce s-au inhamat unchiul si matusa mea, pentru ca timp de un an si ceva nu s-au mai vazut,matusa mea a stat la mama si el la casa, la niste vecini care le sunt si prieteni. Eu cred ca nu as fi rezistat in ritmul ala, un an din viata este atat de pretios, mai ales ca sunt tineri.

Ratusca_mica am citit si eu pe net despre legatura dintre pulsul si sexul lui bebe si cica nu are a face, sunt neintemeiate asemenea afirmatii.

12+

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lucia sunt cum nu se poate mai de acord cu tine in privinta rautatilor spuse de copii la scoala pe seama numelor. Chestia asta incerc sa o evit. Vreau nume internationale pentru copiii mei, pentru a nu da ocazia rautaciosilor de a-i discrimina. Lucrul asta e foarte important pentru mine!

12+

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

'seara fetele! am fost azi la medicul de familie.mai bine zis la asistenta....si...maine imi trimit urina ptr analize ca cica am o infectie, mi-a palpat uterul si mi-a zis ca il simte mai mic (in jur de 16-17 s), in plus am tot 60 kg, am avut inainte de a ramane 60, la 2 luni aveam 59 kg cand am fost in ro la control, iar acum dupa alte 2 luni eu tot 60kg
va pup.maine ma duc sa imi fac programare la eco.dureaza si aia ca imi trimit ei scrisoare acasa cand trebuie sa ma duc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutza81 spune:

carmita: mie imi place prenumele pt bb daca este baiat. Si eu am cam aceeasi problema cu al meu sot in ceea ce priveste prenumele pt bb: nu reusim sa ne punem de acord, ce imi place mie nu-i place lui si invers. ce ma poate enerva:))

Mergi la inceput