Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Ia acum?

[gravi 17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

HEEELLLPPPP!!! Eu stiu ca sunt m blonda, dar chiar sa nu nimeresc sem,natura asta deloc...

[gravi 17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

doar gravi trebuie scris intre paranteze. 17 vine dupa ce ai inchis paranteza.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

HEEELLLPPPP!!! Eu stiu ca sunt m blonda, dar chiar sa nu nimeresc sem,natura asta deloc...

[gravi 17]

Scrie gravi intre paranteze patrate si apoi scrii 17+.
Vezi ca s-a deschis capitol nou (cu nr 21), vino si posteaza acolo.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubica_84 spune:

Buna sunt noua pe forum.VReu sa va urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Sunt insarcinata in 17 saptamani si 4 zile, dar inca nu am simtit bebele miscand.Desi am anumite senzatii in burtica.Inca nu am aflat ce bebel am in burtica mea, daca e baietel sau fetita.De 2 ori am incercat sa vedem si nu vrea sa ne arate.Important e sa fie el bine.Sa nu mai lungesc vorba, as vrea sa va intreb daca voi a-ti simtit o greutate in burtica.Eu am simtit in partea de jos, in special pe dreapta, am simtit toata noaptea si plus cateva ore astazi.Apoi nu am mai simtit.Oare sa fie bebe?E normal sa se pozitioneze in anumite parti si sa stea mai mult timp acolo?Sunt putin ingrijorata ca nu cunosc aceste senzatii si ma sperii de orice lucru marunt.Va pup si multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui ematimerman

o prietena a fost la dr. Iosup si mi-a spus ca e super de treaba, foarte glumet...
cand mi-am facut programarea la el, asistenta mi-a zis sa am la mine un memory-stick pentru inregistrarea ecografiei,asta fiind valabil pt. eco morfologica de trim II.

20s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

ematimermancand faci eco de trim II? Sa-mi zici ce valori are copilul: crl, bpm, greutate... Ce ai fetita sau baiat?
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui ratusca_mica

Salutare dragele mele,

Sunt si eu o viitoare mamica de "pufulet", cu DPN 06 februarie 2010.
Suntem in 15 saptamani, in urmarire la domnul doctor Nayel Isreb si, din pacate, inca mai pendulam intre ce spital sa alegem pentru nastere .

Daca nu este prea tarziu, as dori sa ma alatur si eu odiseei.

Oricum, avand in vedere ca este primul meu mesaj, as vrea intai de toate sa va multumesc foarte mult ! Discutiile voastre m-au ajutat foarte mult si mi-au dat multe informatii folositoare, mai ales ca eu sunt la prima sarcina, deci ma crizez la orice nimic .

Pupici dulci tuturor!
ratusca mica si eu ma crizez din orice, asta nu ne face bine. Stresul e cel mai mare dusman al nostru acum in perioada sarciniii ar trebui s afim cele mai fericite femei. Curaj si sa ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutza81 spune:

Decenula: eu sunt la 16 sapt si il simt dar nu cand pun mana pe burtica ci doar cand ma linistesc seara, intinsa in pat incepand de la ora 22, cand simt ca o neliniste in burtica. Este el
Acum sa va spun si eu despre mine. Am fost astazi la control si mi s-a spus ca totul este bine, ca bb este super activ (cred ca stiu cu cine seamana:)) dar a trebuit sa fac mi se ia sange pentru analizele pe care le repet la fiecare control, adica toxoplasmoza pt ca nu sunt imunizata. Dar fetelor m-a terminat asistenta care mi-a luat sange din grat: nu imi gasea vena si a tot sondat in gratul meu de am crezut ca mor si in final cand a gasit-o in viata mea nu m-a durut asa de tare. Ce pot sa spun acum este ca nu imi mai pot misca bratul si stau numai cu gheata. O fericire!!!
Haideti sa vad daca imi reuseste si mie semnatura!
[gravi 16+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutza81 spune:

Nu mi-a iesit semnatura Sunt atat de priceputa......in ale calculatorului!
Nu mai pot sa scriu din cauza bratului pe care de-abia il misc, dar va citesc! Multa sanatate!!!!
16+

Mergi la inceput