Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

rebiana, lucia, ce de dascalitze pe aici. si eu-s tot profa, dar la mine anul incepe la 5 oct. asa c m-am gandit sa nu-i incurc pe studentzi si sa le "fericesc" pe colege cu norma marita. o sa iau concediu de odihna, apoi prenatal din noiembrie (maximul de 84 zile, pe legea actuala)

catalutza, esti o comoara la casa... forumului. foarte fain gestul cu memoriul. o sa profitam de tine, daca ne lashi, desi sper sa nu fie nevoie. poate afli mai repede ca noi cum e cu concediul de sarcina (am intzeles ca in sept. merge la camera dep.) si cu cel de ingrijire copil (brrr, sper sa fie/ramana 2 ani).cat priveshte amnio, nu cred ca e cazul sa-l stresezi pe bebe. totul este cat se poate de normal, asa ca paranoia nu e motiv suficientpoate dr. o sa te convinga mai bine...

larisel, ce regim ai?, ca ma cam ingrozesc cand vad ca alte fete nu au luat nici pe sfert cat mine...

Cris, 16+si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata feteleor!tot ce va pot spune referitor la greutate este ca am plecat cu 56,si acum am cam 60,61 nici nu ma cantaresc doar ,medicul ce ma tot pune pe cantar...toooata lumea din jurul meu imi zice"vai saraca ce te-ai ingrasat si cat o sa te mai faci...vai ca si altele s-au mai ingrasat si nu au mai slabit"si tot felul de chestii ce ma supara la culme...pai dom'le cand vad bebele acasa in patut ca face nani si mami si tati il privesc atunci ma voi gandi la slabit...pana atunci imi concentrez atentia la a ma bucura cat mai mult de perioada de gravida!aa bebe are 260 gr si 21 cm pe net scrie ca la varsta lui ar trebui mai putin...acum ce sa zic vai e prea mare sa mai ma abtin nuuuu sa fim noi sanatosi sa ajungem la nastere bine!el e mai important decat greutatea mea....o singura mamica mi-a zis "nu te abtine de la nimic,daca iti pica bine papa"nu exagerat bineinteles dar cam asa procedez...nu va zic cam ce mananc pentru ca va speriati...dar nu exagerez...m-am intinsscuzele mele doamnelor!
felicitari pentru carucioarele noi!
scuze ca m-am intins!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Suntem doua fetitze dezvoltate uniform si aproape la fel, avem 350g fiecare, inimioarele ne bat tare (144 respectiv 143 bpm), dna dr ne-a masurat toate organele si oscioarele...suntem in grafic (cu 4 zile in urma fata de varsta conform um). Mami si tati sunt foarte fericiti...tati era asa emotionat pt ca a fost prima intalnire. Acum asteptam sa se hotarasca asupra numelor noastre. Am si pozat...cine vrea sa ne vada ne gaseste la semnatura la "odiseea noastra".

Si celelalte masuratori sunt ok: col inchis si lung de 3.4cm, lichid amniotic normal, placentele s-au unit si acum e una singura cu grad de maturare 1, ir-uri ombilicale in grafic (0.68 respectiv 0.73), dpn nou 04.01.2010.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

felicitari, larisel! doua fetite

20+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetelor!
Bubu_bu stai chiar bine cu greutatea fata de mine....am plecat cam de pe la 60 de kg, poate chiar mai putn. Prostii (prajeli,grasimi, dulciuri, paine)mananc o data sau de 2 ori pe saptamana dar tot acumulez kg. Retin si cate 3l de apa fara sa mananc sarat asa ca greutatea mea variaza intre 66 si 69 de kg pe acelasi cantar la aceeasi ora din zi. Nu ma agit foarte tare pentru ca stiu ca le voi da jos relativ repede. Asa am patit si la Sara. Am plecat de la 54-55 si am ajuns la 72-73 inainte cu o zi de a naste. La un an dupa nastere eram mai slaba decat inainte de sarcina. Cadeau hainele de pe mine asa ca am mai pus vreo 5 kg ca sa ma simt ok.
Pup fetele.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Larisel felicitari!!!!!! Sa fiti sanatosi toti 4!

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

felicitari lariselsa fiti sanatoase!uite ca au si baieteii nostri fetite pentru joaca

17+

Mergi la inceput

mariucapentru inca un bebe asa fantastic cum e sara merita tot efortul!a grozava in bluza de blug asa ciufulici si cea in zapada e minunata zici ca e rusoaica!sa reziste fata!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

micki_mica Felicitari pt carucior! Sa creasca bb mare si sanatos!

catalutza81 Mersi de pont dar nu mai este nevoie. M-am interesat si sunt gratuite. Inca nu le-am gasit in farmacie dar sper ca astazi sa am noroc. Prima tura sunt nevoita sa o cumpar (69 ron 10 fiole nu una cum auzisem initial), iar luni sper sa imi dea si reteta gratuita.
* Foarte inetresant articolul postat de tine.

deutza81 Se ia in calcul perioada de amenoree iar durata sarcinii este de 40 saptamani (deci 10 luni nu 9). Eu asa calculez: prima zi a um este prima zi de sarcina.

baly Nu am de ce sa ma supar. Dar are si ea dreptate...pot aparea complicatii din cauza greutatii prea mari, plus predispozitia mea - sarcina gemelara, la un moment dat glicemie mare, diabet zaharat la bunica-mea. Ea mai mult a vrut sa traga un semnal de alarma...si regimul consta din faptul ca sunt total interzise dulciurile, bauturile (dulci, alcoolice, cafea), pastele fainoase si unele fructe (struguri, prune, alune). Restul alimentelor trebuie consumate cu grija si cu moderatie.

cris.dogarel Revin cu detalii despre regim ca nu il am la mine si neuronul de gravida nu ma mai duce fara copiutze.
PS. Aseara am mancat o pizza (ma rog...3 felii), pt ca de azi m-am apucat e regim.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

larisel felicitari pt cele 2 fetite

eu de ieri ma simt destul de aiurea-greata(dupa vreo 6 saptamani de liniste absoluta),dat la ratze (cea mai puternica iesire de cand sunt gravi) si durere de spate.Speram sa ne treaca cat mai repede

si eu lucrez in invatamant.Si apropo de concediu sper sa rezolv cel tarziu de la 1 octombrie pana la 15 noiembrie cand ar trebui sa intru in prenatal ca concedii medicale

Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput