Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
sagetutza spune:
Aaaaa si ma mai bag si eu.
BCF-urile cica ar fi 136, asadar<140, vom vedea mai tarziu...
cat despre calendarele chinezesti, acelasi tip de calendar dar pe alt site unul iese fata si unul baiat.
18+
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Eu am o prietena medic homeopat in bucuresi. Daca vrei o intreb unde o gasesti si iti zic 17+ Bebe |
Multumesc mult, chiar ma intereseaza
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 17 +
prietene DC .
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Multumesc fetelor pt incurajari. Sunteti niste dragutze. Acum vin de la dna dr care mi-a dat tratament exact cum ma asteptam: aspenter (pana la 34 saptamani) + clexan (pana la nastere si dupa). Eu eram speriata ca nu am luat tratamentul pana acum si cat de pericuolasa poate fi aceasta trombofilie in sarcina, desi cum v-am mai spus eu nu am nici un simptom, nici macar o tensiune crescuta (azi dimineata era 11 cu 6 iar aseara 10 cu 5). Acum trebuie sa ajung la medicul de familie (are program abia dupa-amiaza) care sper sa-mi dea reteta pt injectiile astea (cica ar costa 20-30 lei una si trebuie sa le fac zilnic), apoi mai trebuie sa gasesc si o farmacie cu plafon care sa le aibe. Oricum ma simt mai bine dupa ce am vorbit cu doctoritza...Vreau sa va zic ca m-a certat super tare pt cele 8 kg luate pana acum si mi-a dat un regim de tinut. Cica nu trebuie sa ma mai ingras deloc, desi fara voia mea oricum voi mai lua cateva kg. Diseara merg si la eco...abia astept. 21+ odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Ma bucur ca te-a mai linistit doctora, bafta multa sa-ti dea reteta pt injectii. Larisel dar mie nu mi se pare multe kg, totusi ai doi copilasi in burtik si deja ai trecut de jumatatea sarcinii
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 17 +
prietene DC .
cris.dogarel spune:
larisel,
ma bucur ca esti mai linistita cu tratamentul. insa dr. ta e cam zuzu cu kg.... pai eu am luat 7, am 18 sapt si un singur bebe. e mult, dar nu intru la regim.
din cate stiu/am chestionat in stg si dreapta, nu prea iau cele 10-13 kg standard decat vreo 1/3 din femei, acelea care de fapt slabesc in primele luni de la dat la rate. eu am avut gretzuri, am dat la ratze, dar am si mancat ca simt cum imi scade glicemia la 2-3 ore de ma scurg...
anyway, flicitari. esti la jumate (ai trecut), cu 2 bebi, asa ca stai bine. dr ta e o silfida?/
Cris, 16+si Ana(04.04.2003)
dastefa spune:
larisel sper sa ai vesti bune in privinta retetei cu clexane.Iar la farmacii daca iti trece acut si nu cronic ai mai multe sanse sa le gasesti
eu la daria am facut multe injectii cu clexane dar recunosc ca am avut mare noroc ca mi le dadea doctorita din spital(le trecea probabil in fisa altor gravide ,imi mai facea mie cate o internare ficativa)
suflet bine ai venit la noi.Sarcina usoara in continuare si bb sanatos
Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Rebiana27 spune:
ONITZA eu ti-am atribuit problemele de circulatie/amortire a membrelor superioare... asadar la mine puteti sa mai adaugati si simptom de dileala, in sarcina Gandesc pozitiv, Onitza, daca vei avea probleme vreodata stii deja ce sa faci
LARISEL sa fie bine si va fi, vei vedea!
LUCIA si eu lucrez in invatamant, sunt invatator (e-al 12-lea an de predat) si mi-e groaaaaazzzaaaaaaaaaaa sa incep anul scolar peste o saptamana si un pic!
Vorbeati de prenume ... eu ce sa mai zic de-al meu?? Hi hii..
Despre sexul viitorului meu copil.. Imi doresc de mor o fetita, asta pentru ca deja am un baietel minunat dar si gandul ca va fi tot baiat nu ma dezamageste. E un copil dorit! Voi stiti prin ce-am trecut in mai. Potrivit mai multor calendare chinezesti voi avea fata (la acelea la care se potriveste sexul primului copil) dar nu dau importanta. In chestia cu bataile inimii nu cred pt ca la Luca batea inimioara cu peste 150 de batai pe minut, de fiecare data cand o ascultam cand dr facea ecograf.
Nu-mi vine inca in minte un nume de baietel.. si la Luca ne-am decis greu la al doilea prenume, primul era deja stabilit, Andrei; pe al doilea l-am ales putin inainte sa nasc. Iar pt fetita, taica-su, convins ca fetita va fi, a ales deja - Miruna si mie-mi place tare mult! Imi "fac lectiile" cu prenume de fetita si baietel pana merg la morfofetala si ma va intreba Iosup
Pup pe burtici!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Beatrice1982 spune:
bine v-am gasit fetelor.....................
n-am mai intrat la voi de un car de ani..............
ce mai faceti?????????
am fost plecati..........apoi am avut treburi pe acasa.......su nu am avut timp sa intru..............
noi suntem bine...........miscam............mancam.,...........
cat despre kg............eu am avut 67 cand am ramas.........
iar acum am cred ca 68-69.............
ca slabisem atunci cu datul la rate..........
iar acum pun inapoi............
larisel............sper sa fie ok cu tratamentul..........
doamne da sa fie bine............
restul fetelor pupici!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 16+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
sagetutza spune:
Fetelor, inca o intrebare, mai ales pentru cele din Bucuresti:
Stiti ceva de dr Adriana Klein din Buc. cabinet, pret?
Am inteles ca e un ecografist bun, dar am sunat sa-mi fac reervare si nu am retinut numele cabinetului.(Asa ca Rebiana eu te inteleg perfect. Eu sunt atat de aeriana in ultima vreme, ceea ce nu-mi era in caracter) Oricum pana la urma o sa mai sun o data. Pe langa spitalul Caritas ca punct de reper mi-a dat.
18+
sagetutza spune:
cat despre kg m-am ingrasat 7. doctorul a fost nemultumit. Si el e de parere ca 10-12 maxim.
18+
Rebiana27 spune:
SAGETUTZA hi, hi, hi ma bucur intr-un mod egoist ca nu-s singura cu capul in nori Uit de la mana pan' la gura cum s-ar zice si tare ma tem ca ma va tine mult si bine! sa revenim amandoua cu picioarele pe pamant! Suna din nou la dr si noteaza o adresa, ceva.. sau poate-s fete din Bucuresti care locuiesc in zona aceea si te ajuta.
BEA chiar m-am gandit la tine si ma bucur ca ai dat un semn de viata!
I can't fake with dignity so i'll not try!!